Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 6 480
  • 158
  •   18
Отговори
# 120
  • София
Момичета , за пътуващите по често един въпрос. Купувала съм куфари от тему преди време , които бяха три в комплект. Най малкият като цяло отговаря на размерите за ръчен багаж , ако не броим дръжката . Защото тя в сгънато положение минава със сантиметър допустимите размери. Та въпроса ми е дръжката влиза ли в тези допустими размери?

Всяка авиокомпания има различен размер. Стига да натикате куфара в желязната клетка, се приема, че влиза.

За нискобюджетките е най-добре с мек куфар, ако не е очевадно по-голям, не се заяждат с тях. От комплекта от три, при мен малкият е с дълбочина 22см., което значи, че не влиза в размерите на Ryanair(55x40x20см) и влиза в размера на всички останали(55 x 40 x 23 см), нищо, че е по-малък на височина и ширина.

# 121
Някой поръчвал ли си е очила за близо и за далеч?
Бифокални.
Миналата година си бях взела такива слънчеви. Ей така. За чантата. Не мога да намеря от къде....

# 122
Нещо, което ми хареса - инструменти за крафтинг от ахат (много по-изгодни, в сравнение с тукашните цени):

# 123
Доволна съм, но ще трябва заради възглавничката да сменя и стола. Smile Не се сетих, че сега съм с един, на който седалката и облегалката не са плътно една до друга и възглавничката пада. И друго забелязах - по-комфортно ми е с нея, когато не е опряна на седалката, а е по-повдигната. Иначе е от нещо като мемори пяна и добре се напасва по тялото. Ще експериментирам и с друг стол и ще кажа как е.

За ръчния багаж. Ъуз еър приемат малко куфарче на колелца за priority ръчен багаж и се заплаща. Бях споделила наскоро, че чух по ТВ, че се обсъжда за всички авиокомпании малките куфари на колелца да бъдат допустим и безплатен ръчен багаж, без начение редовни или нискотарифни.
ПП: Миналата година голяма разправия имахме с Уиз относно тъчния багаж (с раници бяхме). Следяха размерите до сантиметър и се наложи да прехвърлим някои неща в куфара с чекиран багаж. Такава проверка друг път не сме имали. За нашето летище това.

# 124
Поръчах машинка за мъх, от отзиви тук, зачетох се из сайта.... и хванах там един.
https://share.temu.com/wuaHhVib3MB
Впечатления като дойде и поработи.

Току така не пиша отзиви в сайта, точно от съображение, че има доста плоски вкусове описани - супер, отлично.
Още не съм отворила проектора, вече месец и няма как да знам дали е супер по опаковка.

Наредихме още един пъзел, морска тематика, 128 части, 42см диаметър, много компоненти, интуитивен за редене, труден за почти 4 годишни заради многото части Приемливо качество за цената си от тази марка, даже много добре.
От същото вече писах, чакам с диви животни за сделка 1 евро

https://share.temu.com/Es44FShvzaB
Скрит текст:

# 125
Проверете за корекции.

# 126
Много корекции на цените има, днес вече за трети път ми намалят някои атикули.

# 127
Благодаря че казахте - по-рано проверявах и бяха някакви дребни стотинки, а сега ми върна около 5 лв.

Между другото, днес имах и греди - едни черни тънкописци, които се оказаха ужасни (поръчвала съм преди от друг продавач и бяха хубави, но старият линк не работеше). Половината са пресъхнали, а другите изглеждат под обичайното ниво (като евтин черен флумастер).
И един друг малък комплект гел химикалки в сиви тонове - от 6 броя само черната пише нормално, без да дращи. Някои не изкарват цвят изобщо.

Върнаха ми парите, но те бяха евтини - общо около 6 евро. Това, което ме притеснява, е че чакам 3 по-скъпи комплекта (бяха на промоция и ги поръчах; два идват по суша) - ако и те са такова разочарование, ще трябва да се разправям за тях Sad

# 128
  • Асеновград
При мен пак се очертава проблем с доставка с Бокса. Вчера беше в областен град хъб, не се достави, и пак се обнови в същия склад. Сутрина говорих с оператор, уж нямало налични кутии, но ми каза,че е в граничен размер, та можело и да не я доставят а върнат. Писах и на Тему, разправях се с оператор, уж ще ескалира следене, и ще види какво могат да направят. Писна ми да не съобразяват размери изпращайки с куриер.

# 129
Днес пак ми върнаха пари от корекции.

Случвало ли ви се е за нещо да пише, че е в София, а на другия ден да пише, че се проверява от митница? Според мен е някакво объркване при тяхното проследяване, но напоследък ми се случи няколко пъти, включително с една поръчка сега.

# 130
Да са ви попадали хубави дамски шапки с помпон от естествена кожа? Или само помпони?

# 131
Напоследък проследяването на поръчките изобщо не отговаря на истината. Последните ми 5 поръчки ги получих, а в сайта стоят със статуси "очаква предаване на куриера, проверка на митница, освободен от митница", но пък идват много бързо. Взех да получавам съобщения за получена пратка в Бокса в 3ч. през нощта, изненадаха ме много. Сега имам две, снощи в 1ч. ме уведомиха, че са налични за получаване Grinning

В една от последните ми поръчки се озова и тази блуза. Нещо съм се разсеяла явно, когато съм я пускала. Много некачествена изработка, лоша материя, стои раздърпана още преди изпиране, прозрачна, изкуствена.
Исках да я върна, но ми я оставиха.

# 132
И при мен отразяването в Тему на движението на пратките изглежда не е съвсем точно напоследък. Имах поръчка от 26.01., която до вчера на обяд беше още със статус "проверка от митницата", а вечерта беше заредена в бокс. Естествено не този бокс, който изрично посочих при пренасочване по телефона...

# 133
И при моите пратки бавно се актуализира статуса. В петък по обяд бяха освободени от митница и пренасочени към куриер (едната Еконт, другата Boxnow). Едва снощи се размърдаха, тази от бокса дори се оказа близо до мен и с очаквана доставка днес, после промениха за утре. Тази с Еконт изнедващо пристигна днес в офис и ходих да си я взема (домашния адрес съм посочила, но предния път куриера не успя да ми я донесе и я остави в офис, та си мисля, че затова я оставиха там този път, доволна съм, де).

После ще дам отзиви за нещата.

# 134
До сета не съм получавала пратка с Еконт. До адрес ли доставят или до офис?

Искам да похваля тази чанта за плаж. Супер плътна материя, ярки цветове, много добре с отваря и затваря, запазва си формата. Ще я поръчам в още 2 цвята и ще я използвам в ежедневието, когато ми се налага да изляза за бързо с колата и ми трябва портфейл и телефон само.

https://share.temu.com/W0t5hAYDxsB

Всичките чипове, които поръчах за колички изпробвах днес в Лидл, всички стават за малките колички. Даже два от моделите се вадят веднага след като се освободи количката. Много съм доволна. Преди няколко поста бях питала за тях, ако някой има интерес ще ги сложа пак.

Общи условия

Активация на акаунт