Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 2 887
  • 72
  •   30
Отговори
# 45
  • Асеновград
Пак влязох в серия Български пощи, последните три поръчки са мис тях, ще има да бера ядове.

Поръчах тази мини клавиатура, дано дойде в срок,че младежа ще ми извади душата, спешна му била.

# 46
С пощите 3 дни стоя на митница и вчера са ги предали. Чакам ги в понеделник.

# 47
Някой попадал ли е на сполучлив уред за почистване на мъх по дрехи?

# 48
Ако става въпрос за пилинг за дрехи, аз съм купувала. Добър е, но...е с кабел и работи само, докато е включен в контакта. Ако това не те притеснява, ще дам линк.

# 49
Какво прави тази машина пише почиства зеленчуци ...на какъв принцип е ?
По принцип натискам опциите и сравнявам от там но и двете снимки, които се показват са еднакви.
Да, така е и не е ясно дали имат различни цветове, но ето втория цвят
Скрит текст:

Колко струва това в ТЕМУ?
Защото в Амазон е 9 евро а в емаг 50
https://www.emag.bg/avtomatichna-pochistvashta-mashina-za-zelenc … 982&scenario_ID=4

# 50
Ако става въпрос за пилинг за дрехи, аз съм купувала. Добър е, но...е с кабел и работи само, докато е включен в контакта. Ако това не те притеснява, ще дам линк.
Да, приемам

# 51

Май говори за мъх. Пилинга е за малки топченца. Иначе пилинг за дрехи има и на батерии, което си е много удобно. Аз за мъх ползвам лепещи ролки. Точно от Тему съм ги взимала и са добри. Машинка за мъх не съм виждала да има, но пак трябва да е на този принцип - с лепещи листчета или нещо подобно и лепещо.

# 52
  • Пловдив
Благодаря за линковете за очилата!
А стават ли да се използват само рамките? Искам ги с различни диопри.

# 53
  • Асеновград
Благодаря за линковете за очилата!
А стават ли да се използват само рамките? Искам ги с различни диопри.
Аз съм сменяла.
Скрит текст:
Даже до преди седмица носих с рамки от Шейн / после открих тук,че има готови / и в момента съм със сменяни стъкла на този тип рамка https://share.temu.com/CPLD6SwRLaB понеже 1,75+ почти не излизат в търсене а където го има като диоптър не харесвам рамките. При нас не всички оптики искат да сменят стъкла, мрънкат уж рамките не били хубави и прочие, все предлагат техни рамки. Та ако има готови ми е по добър вариант вместо да се моля да ми сменят стъклата. Но иначе стават, Първите ги ползвах година и половина, счупи се дръжката и като знам цената без никакво съжаление отидоха в кофата за боклук. Аз ползвам различни диоптри за четене и за компютър. 2+ са ми тъкмо за четене.

# 54
За топчета, заваляне на дрехи търся.
Не знаех, че за мъх е друго, може би  натрупване на прах

# 55
Ето това е пилинга за дрехи, а долу са ролките за мъх. Вече ще си избереш модел и търговец. Моите ролки май са същите, но пилинга ми за дрехи е на Филипс. Предполагам, че в Тему ще са подобни.

# 56
  • софия
Имам този пилинг за дрехи. Ок е. Харесва ми, че се зарежда, а не е с батерии.

# 57
Аз чакам обеци, гумички за колелцата на куфар, инфраред устройство за връзка с климатика и шкаф за тоалетната.
Какво се случва с бокса, много бавни станаха, една пратка я чакам по 2-3 дни да ми я доставят от софия...

# 58
За почистване на завалено по дрехите използвам самобръсначка.
Имам няколко оферти за намаление, но не мога да избера това, което на мен ми харесва. Има ли начин това са стане? Харесах си чанта за лаптоп, но ми дава все някакви други, а не тази, която ми е кошницата.

# 59
  • Асеновград
И при мен Бокса едва последния ден хващат, 3-4 дни от хъб София до доставка. Явно са претоварени. Щом пак почнаха да пращат с Пощите, миналата година пак по това време, брах ядове с тях. Изгубени пратки, закъснели. Бях се успокоила, че последно време само с Бокс, Еконт и Спиди идваха.
Този пилинг го гледам от известно време https://share.temu.com/oXfge3Sf05B но не виждам контейнер. Имам от Лидл от този тип, добър е но иска батерии https://share.temu.com/nCcInZqgk1B а и поостаря та се заглеждам за смяна.

Общи условия

Активация на акаунт