Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 5 242
  • 127
  •   14
Отговори
# 120
  • София
Момичета , за пътуващите по често един въпрос. Купувала съм куфари от тему преди време , които бяха три в комплект. Най малкият като цяло отговаря на размерите за ръчен багаж , ако не броим дръжката . Защото тя в сгънато положение минава със сантиметър допустимите размери. Та въпроса ми е дръжката влиза ли в тези допустими размери?

Всяка авиокомпания има различен размер. Стига да натикате куфара в желязната клетка, се приема, че влиза.

За нискобюджетките е най-добре с мек куфар, ако не е очевадно по-голям, не се заяждат с тях. От комплекта от три, при мен малкият е с дълбочина 22см., което значи, че не влиза в размерите на Ryanair(55x40x20см) и влиза в размера на всички останали(55 x 40 x 23 см), нищо, че е по-малък на височина и ширина.

# 121
Някой поръчвал ли си е очила за близо и за далеч?
Бифокални.
Миналата година си бях взела такива слънчеви. Ей така. За чантата. Не мога да намеря от къде....

# 122
Нещо, което ми хареса - инструменти за крафтинг от ахат (много по-изгодни, в сравнение с тукашните цени):

# 123
Доволна съм, но ще трябва заради възглавничката да сменя и стола. Smile Не се сетих, че сега съм с един, на който седалката и облегалката не са плътно една до друга и възглавничката пада. И друго забелязах - по-комфортно ми е с нея, когато не е опряна на седалката, а е по-повдигната. Иначе е от нещо като мемори пяна и добре се напасва по тялото. Ще експериментирам и с друг стол и ще кажа как е.

За ръчния багаж. Ъуз еър приемат малко куфарче на колелца за priority ръчен багаж и се заплаща. Бях споделила наскоро, че чух по ТВ, че се обсъжда за всички авиокомпании малките куфари на колелца да бъдат допустим и безплатен ръчен багаж, без начение редовни или нискотарифни.
ПП: Миналата година голяма разправия имахме с Уиз относно тъчния багаж (с раници бяхме). Следяха размерите до сантиметър и се наложи да прехвърлим някои неща в куфара с чекиран багаж. Такава проверка друг път не сме имали. За нашето летище това.

# 124
Поръчах машинка за мъх, от отзиви тук, зачетох се из сайта.... и хванах там един.
https://share.temu.com/wuaHhVib3MB
Впечатления като дойде и поработи.

Току така не пиша отзиви в сайта, точно от съображение, че има доста плоски вкусове описани - супер, отлично.
Още не съм отворила проектора, вече месец и няма как да знам дали е супер по опаковка.

Наредихме още един пъзел, морска тематика, 128 части, 42см диаметър, много компоненти, интуитивен за редене, труден за почти 4 годишни заради многото части Приемливо качество за цената си от тази марка, даже много добре.
От същото вече писах, чакам с диви животни за сделка 1 евро

https://share.temu.com/Es44FShvzaB
Скрит текст:

# 125
Проверете за корекции.

# 126
Много корекции на цените има, днес вече за трети път ми намалят някои атикули.

# 127
Благодаря че казахте - по-рано проверявах и бяха някакви дребни стотинки, а сега ми върна около 5 лв.

Между другото, днес имах и греди - едни черни тънкописци, които се оказаха ужасни (поръчвала съм преди от друг продавач и бяха хубави, но старият линк не работеше). Половината са пресъхнали, а другите изглеждат под обичайното ниво (като евтин черен флумастер).
И един друг малък комплект гел химикалки в сиви тонове - от 6 броя само черната пише нормално, без да дращи. Някои не изкарват цвят изобщо.

Върнаха ми парите, но те бяха евтини - общо около 6 евро. Това, което ме притеснява, е че чакам 3 по-скъпи комплекта (бяха на промоция и ги поръчах; два идват по суша) - ако и те са такова разочарование, ще трябва да се разправям за тях Sad

Общи условия

Активация на акаунт