Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 11 749
  • 287
  •   7
Отговори
# 270
За слънчевите очила потвърждавам. И аз се чудя. Взех си преди Коледа, носих ги по празниците, исках да поръчам същите в друг цвят че ми бяха удобни и изчистени , но уви. Няма. И нищо нормално с  uv400 небутафорно но тип cover up не мога да намеря.

# 271
И на мен ми прави впечатление, че някои неща много бързо изчезват, даже още докато пътуват след поръчка и затова не мога дори да искам корекция на цената. Не виждам логика търговците да зареждат по малко бройки в такава огромна платформа, но сигурно си имат някакво вътешно обяснение за това.

# 272
Ще се върнат. На мен често ми се случва неща, които съм поръчвала или са ми били в количката да изчезнат. Понякога дори за дълго време.

Политиката на сайта е странна - карат търговците да продават на цени, които са по-ниски, отколкото на техния пазар, за да смекчат нещата, има ограничения - продават определена бройка от нещо и след време зареждат пак. Май зависи от договора им.
Веднъж се опитах да поръчам така някакъв дребен артикул - някакви четки и сложих в количката различни размери. В един момент ми излезе надпис, че съм превишила бройката, определена от продавача и не мога да слагам повече.

# 273
Поръчах бански тип боксерки за дъщерята. Дойдоха, хубави много, но огромни. Писала бях, че се чудя какъв размер да поръчам. Трябва поне 2 или 3 номера по-малки да поръчам. А бански може ли да се връщат?Притеснявам се, ако и следващите, които поръчам не стават.

# 274
Поръчах бански тип боксерки за дъщерята. Дойдоха, хубави много, но огромни. Писала бях, че се чудя какъв размер да поръчам. Трябва поне 2 или 3 номера по-малки да поръчам. А бански може ли да се връщат?Притеснявам се, ако и следващите, които поръчам не стават.
Аз съм връщала бански.

# 275
За слънчевите очила мога да споделя. Намерих страхотни като форма и комфорт на окото, защита и т.н., споделяла съм в темата. Но едните не ги пазих и се надраскаха доста. Е, от много време марката я няма в Тему.Опитах да поръчам заместители и не е моето.

# 276
Някой поръчвал ли е плафон?

# 277
И аз се присъединявам към питането за плафоните. Че съм харесала, но ми се струват недостатъчни за по- голямо помещение.

Не знам дали се броят за плафони.

# 278
# 279
Благодаря за темата и на всички активни потребители, които споделят полезни неща в нея. Включвам се и аз с нещо, което смятам, че би било полезно. Поне при мен, купоните не важат просто 60 дни от издаването им, а всъщност важат 60 дни от ПОСЛЕДНОТО ИМ ПРЕИЗДАВАНЕ. Забелязах това случайно, исках да си ре-активирам един купон, но натиснах да ми ре-активира друг, неизгоден, и не го ползвах. После като им мина срока ми изчезнаха другите купони от този период, но този, преиздаден и неизползван, си стоеше в expired. Пробвах да го ре-активирам пак, вече над  3 месеца от датата на издаване, и учудващо, ми разреши. Експериментирах и с други купони и установих, че ако един купон се президаде малко преди 60-те дни валидност и се остави да изтече, после остава пак наличен за ре-аактивиране още 60 дни от новата крайна дата. Този въпросния първи „тестови” купон го ре-активирах няколко пъти, за проба, докато в един момент ботът ми отказа защото е бил ре-активиран „прекалено много пъти”. В момента тествам броя пъти за ре-активация с един друг неизгоден купон и вече ми го активира 4 пъти. За момента би значело, ако не кръцнат нещо в условията, че ако се ре-активира преди края на всеки 60 дни, един купон може да важи поне 10 месеца. Та от целия този ферман, идеята ми е, че ако имате изгодни купони, на които изтича срока и няма да ги ползвате, може да си ги преиздадете и да продължат да ви важат още 60 дни, и така няколко пъти.
Прилагам скрийшоти, които бях направила за приятелка, за купон, който е издаден на 25 август 2025 г., който си бях преиздала и успях да реактивирам на 28 януари 2026 г.

# 280
И аз това го забелязах, но не ми се е занимавало да пробвам колко пъти ще ми го възстановява.

# 281
Аз прочетох, че Тему изрично пише, че ако купон е възобновен в 60-дневния период и изтече, не подлежи на повторно възобновяване. Ако знаех, че минава номера, хич нямаше да се напъвам да харча купони в последните два месеца.

# 282
При мен така се случи, че хем оползотворих 5 петдесетпроцентови купона, хем събрах 3-4 € кредит и получих 25€ компенсация за забавеното изпращане, та шестте поръчки ми излязоха на около 1/3 от цената. Днес са тръгнали, обединени в една голяма (с БГ пощи ще дойдат).
Някой да е купувал вечни моливи?

Излязоха ми сред предложенията и се замислих с двама ученици у дома какво представляват.
 https://share.temu.com/dUPSiPdEzVB

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 13:07 от Mama Ru

# 283
Купувала съм само сиви, пишат нормално. Има с различна твърдост, но основно са твърди. Гумичката пада лесно, гланцът около нея се е изтъркал. Аз съм доволна, но не ги нося с мен и ги ползвам рядко. Купувах и резервни графити, но не ми се е налагало да сменям.
За рисуване бих взела нормални цветни моливи.
https://share.temu.com/c4F0YJn3CvB

# 284
Това не са истинските вечни моливи - просто са с цветен връх, който се сменя. Истинският вечен молив изглежда горе-долу като тези, но отпред има глава, която не е графит (не съм сигурна от какво е - май някакъв метал) и съответно няма как да се изпише или изхаби. Пише бледо, но те са си такива.

Сега чакам голямо количество разнородни механични моливи (всякакви - както тънки, така и един с писец от 5,6 мм).
Днес получих разни неща - първият комплект гел химикалки (акрилни) - добри са, работят, нищо общо с онези от миналата седмица, които едва пишеха:

Трябваше да дойдат по суша, но ми ги пратиха по въздух с другите неща от поръчката. Другите два комплекта, обаче, си пътуват поединично по суша.
Тези химикалки също ми харесват. Имам подобни на Лангуо и съм доволна от тях. Ще взема резервни.

Между другото, поръчах едни шишенца за парфюм - не мога да кача снимката, защото получавам съобщение, че е много голяма. Харесват ми, може би ще взема още. Обаче имаха някои малоумни ревюта - от хора, които са писали една звезда, защото шишенцето е празно... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт