Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 10 912
  • 275
  •   10
Отговори
# 270
За слънчевите очила потвърждавам. И аз се чудя. Взех си преди Коледа, носих ги по празниците, исках да поръчам същите в друг цвят че ми бяха удобни и изчистени , но уви. Няма. И нищо нормално с  uv400 небутафорно но тип cover up не мога да намеря.

# 271
И на мен ми прави впечатление, че някои неща много бързо изчезват, даже още докато пътуват след поръчка и затова не мога дори да искам корекция на цената. Не виждам логика търговците да зареждат по малко бройки в такава огромна платформа, но сигурно си имат някакво вътешно обяснение за това.

# 272
Ще се върнат. На мен често ми се случва неща, които съм поръчвала или са ми били в количката да изчезнат. Понякога дори за дълго време.

Политиката на сайта е странна - карат търговците да продават на цени, които са по-ниски, отколкото на техния пазар, за да смекчат нещата, има ограничения - продават определена бройка от нещо и след време зареждат пак. Май зависи от договора им.
Веднъж се опитах да поръчам така някакъв дребен артикул - някакви четки и сложих в количката различни размери. В един момент ми излезе надпис, че съм превишила бройката, определена от продавача и не мога да слагам повече.

# 273
Поръчах бански тип боксерки за дъщерята. Дойдоха, хубави много, но огромни. Писала бях, че се чудя какъв размер да поръчам. Трябва поне 2 или 3 номера по-малки да поръчам. А бански може ли да се връщат?Притеснявам се, ако и следващите, които поръчам не стават.

# 274
Поръчах бански тип боксерки за дъщерята. Дойдоха, хубави много, но огромни. Писала бях, че се чудя какъв размер да поръчам. Трябва поне 2 или 3 номера по-малки да поръчам. А бански може ли да се връщат?Притеснявам се, ако и следващите, които поръчам не стават.
Аз съм връщала бански.

# 275
За слънчевите очила мога да споделя. Намерих страхотни като форма и комфорт на окото, защита и т.н., споделяла съм в темата. Но едните не ги пазих и се надраскаха доста. Е, от много време марката я няма в Тему.Опитах да поръчам заместители и не е моето.

Общи условия

Активация на акаунт