Бърза интимност от мъжа норма или не?

• 9 957
  • 396
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Между другото, има такава връзка като в сериалите. Момиче, което познавам, е женена за български турчин. Само че и тя е от такъв произход. Той е бизнесмен, непрекъснато са по откривания, рождени дни, сватби, ресторанти...
Само че са се запознали на сватба и после всичко е било по реда си.

# 61
Не гледам много турски сериали, но от това, което съм гледала, имат точно манталитета, който описвате. Пълен синхрон с родата, приемат жена, която родителите му харесват и т.н.  И пък, ако е млад и богат, сигурно е обсаден от доста сънароднички.

# 62
  • На изток от Ада
Уау той грешно разбрал и се засегнал.
Пак ще се пробва!

# 63
Човекът няма никакви сериозни намерения към теб. Може да си има жена и деца дори, а ти градиш илюзии. Всички те ти се представят за бизнесмени, но реално 100% професиите им са други. Те търсят лесен секс в чужбина, първо защото в Турция не е лесно да намериш такива жени, там моралът е на доста по-различно ниво. И второ, защото те уважават турските жени.
Това, което се опитва да вземе от теб е да те излъже, за да си постигне бройката, той не те уважава и няма никакви планове за бъдещето с теб. Това, че ти няма да му вземеш пари е само допълнително удобство за него. Ако ти харесва така - ок, обаче ти си имаш някакви мечти и градиш някакви планове за бъдеще.
Въобще порасни!

# 64
Сама се поставяш като жертва. Сама се навиваш, че той не бил разбрал, че го харесваш. Хайде бе! Не бил разбрал. Даже му е пределно ясно колко много го харесваш и си отчаяна. Тука от 5 поста лъхаш на отчаяност, кой знае на него как му говориш и се излагаш. Навивай се сама щом искаш. Накрая и ще си легнеш с него и няма да го видиш. И пак така до следващия "случаен" турчин.

# 65
Сама се поставяш като жертва. Сама се навиваш, че той не бил разбрал, че го харесваш. Хайде бе! Не бил разбрал. Даже му е пределно ясно колко много го харесваш и си отчаяна. Тука от 5 поста лъхаш на отчаяност, кой знае на него как му говориш и се излагаш. Навивай се сама щом искаш. Накрая и ще си легнеш с него и няма да го видиш. И пак така до следващия "случаен" турчин.
Напротив нищо не му говоря .Той ми се моли да отида до София .Тук просто споделям какво мисля .Нямам такива намерения да си лягам с някого ,ако поне не се постарае

# 66
  • На изток от Ада
Моят турчин се постара. Идваше в моят град. Купуваше ми подаръци.  Като най -ценно беше едни златни обици.  И една чанта.. Лично ги избрахме . Но аз бях девствена.

# 67
Аз мисля ,че той ме разбра погрешно ,че не го харесвам .Сега е в София и не ми говори.
Ние се разбрахме ако ходя до София тази седмица ще му се обадя да се срещнем и да излезем някъде...така или иначе аз имах ангажимент и гпябваше да ходя до Сф .Но това не му беше достатъчно и искаше да остана и за вечерта ...да е сигурен ,че ще спим заедно .Няколко пъти натърти ,че иска да остана при него в хотела и аз му казах ,че бърза и само върху това и фокусиран явно и така се дистанцира
Гери, наивна си като малко дете.
Разбрал те е идеално - ако иска секс с теб, ще трябва да се постарае поне малко. Изобщо не мисли, че си му сърдита. Искал е "чук и чао". Отказала си и вече изобщо не мисли за теб. Забавлява се в София и търси друга да прекара в хотела.

# 68
Аз мисля ,че той ме разбра погрешно ,че не го харесвам .Сега е в София и не ми говори.
Ние се разбрахме ако ходя до София тази седмица ще му се обадя да се срещнем и да излезем някъде...така или иначе аз имах ангажимент и гпябваше да ходя до Сф .Но това не му беше достатъчно и искаше да остана и за вечерта ...да е сигурен ,че ще спим заедно .Няколко пъти натърти ,че иска да остана при него в хотела и аз му казах ,че бърза и само върху това и фокусиран явно и така се дистанцира
Гери, наивна си като малко дете.
Разбрал те е идеално - ако иска секс с теб, ще трябва да се постарае поне малко. Изобщо не мисли, че си му сърдита. Искал е "чук и чао". Отказала си и вече изобщо не мисли за теб. Забавлява се в София и търси друга да прекара в хотела.
Не съм много сигурна дали ще си намери ...само на телефона стои и следи какво си качвам

# 69
😂
Вярвай си!

# 70
Еми да си намери ще се радвам за него .Който търси намира

# 71
  • Далечният изток
Ще ти се моли ами... Даже може и да се разплаче. Моли се, сърди се, типичните игрички да те вкара в леглото. Пък ти се заблуждавай, че е от любов Grinning

# 72
Ще ти се моли ами... Даже може и да се разплаче. Моли се, сърди се, типичните игрички да те вкара в леглото. Пък ти се заблуждавай, че е от любов Grinning
Не е от любов знам ,вече спря да ми се моли 😆

# 73
Не четох всичко, но......1 000000000000% съм съгласна с Чуби.
Ако някой мъж те иска за сериозна връзка няма да натиска за секс в хотел.
Писах и преди - в ю тюб има много полезни канали на Ismael Gomez, Jason Silver, Matt Boggs.
Обърни им малко внимание - ще ти изяснят много неща за мъжете.
Знам, че си сама, но ти не търсиш мъж на когото да си му малкото сексче. Търсиш мъж с когото да изградите дом, да имате деца, да се грижите един за друг.
Това, че си привлекателна е голям плюс, но.......и с най-добрата стока да разполагаш, ако си лош търговец ще си на загуба винаги.
Успех!

# 74
Няма проблем и да търси "малко сексче".
Стига да знае какво иска и търси.

Общи условия

Активация на акаунт