Сто и седма плетаческа тема

• 310
  • 14
  •   1
Отговори
# 1
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Пу първа. Joy с третата шапка за Сашенка.

Прекрасни цветове са, но ще снимам утре да се видят.

# 2
Благодаря за новата тема, Флокс! 🌺
Надявам се да успея да се разпиша с нещо готово и в тази, преди да е свършила 😃
Добри, как трета шапка, нали е бебе, давай направо за следващата зима.

# 3
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Това е друга малка мацка - русначе. Другите шапки са дебели, от пуфи, а тази е преходна.
Joy Тя и зимата тук е странна, няма никаква нужда от дебели шапки според мен, но но майката много им се зарадва, каза че са търсили и не са могли да намерят.

От бързане да се обознача пропуснах да благодаря на флокс за термичката. Да е пъстра, шарена, мека и топла.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 22:59 от st. Dobri

# 4
  • Варна
Мимоза, чудесен пуловер си изплела и толкова бързо! Не спиш ли, момиче? Не успях да се запиша в предната тема, затовс отговарям сега.

# 5
Спя от време на време - казват, че от сън спомени няма 😂

# 6
Интересно ми е как ще се държи тази хартиена прежда след няколко пранета, не съм виждала дрехи от такава. Ако се сетиш, покажи дали се променя с времето.

# 7
Мимоза, преждата изглежда вдъхновяващо Heartpulse Заглеждала съм я, признавам, но съм в период на въздържание, след неконтролируемо и необмислено избухване. Ще се радвам да споделяш етапите и финалните резултани.
Phloxx, 100% памук е с лентовидна структура и според описанията след изпиране значително омеква.
st. Dobri, много хубави цветове и "ушички" Sparkling Heart
Напоследък съм тиха и ниска, като тревата Smile Още свиквам с носенето на очила. Терсене ми е и не ми се захваща нищо съществено. През януари си изплетох едно пуловерче без ръкави (колкото да се упражнявам) - първата ми завършена "дреха" на две игли.

# 8
  • в сърцето на един мъж...
Мимоза, много са красиви нещата, които показваш! Heart
Добри и твоите!  Heart
Благодарности за темата! Аз завърших една жилетка - за пръв път виждам прежда, от която от три гранчета си направих жилетка. Отделно самата прежда много топли. Имам си разни кусури, не всичко й харесвам, но ми топли, а това е по-важно.

# 9
Добре си плетете, но защо не качвате снимки?
Флокс, преждата е 100% памук, както каза Рали. Ще кача снимки като си избера мотив или пък ще я карам по японски минималистично.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 21:14 от •mimoza•

# 10
Ох, ами аз лично от срам Relaxed

# 11
Гея, няма от какво да те е срам.
Често човек подценява труда и възможностите си.
Приключих с предницата и гърба /камък ми падна направо 😤/ и даже направихме първа проба. Всичко е според плана и стои както се очаква. Ще зашия раменете, за да направя бието, че и то ми е дерт - за пръв път правя V- образно и го карам по усет. После продължавам с ръкавите и воала!

# 12
Аз не съм хващала куки от доста време и съм забравила какво съм правила едно време RelaxedPensive От преждата прерових всичкия един килограм, обаче не ми съвпаднаха напълно кълбетата, а не исках да я режа и наставям, та това е резултата - облечена е от детето, затова е толкова голяма Simple Smile за мен е принципно

Скрит текст:

# 13
Чудесна е станала!
Ако подвие ръкавите спокойно минава за овърсайз.
И аз имах пауза от над 10г, но времената бяха такива, че плетивата бяха някак на заден план. Сега се върнаха с пълна сила и без никакви задръжки - всеки носи каквото му душа иска и никой не гледа странно.
Това само ме радва! 🙂

# 14
Благодаря ти! Да, тя си пада по такива овърсайз работи Simple Smile и сега е тя наред евентуално. Аз имам още от същата прежда и мисля да си оплета блуза от нея. Имам едно ализе, сега му се чудя дали да е на една кука, дали на две... И аз се радвам, че се промениха нещата и се носят повече плетени неща, много е хубаво, че им се връща модата.

Общи условия

Активация на акаунт