Звездни Компромати - Февруари'26

• 9 238
  • 149
  •   66
Отговори
# 105
  • на село
Аз харесвам Виктория, но не смятам, че музиката ѝ е за Евровизия.

# 106
Защо не пратиха Михаела тогава, нали и тя е на Саня

Предполагам се има предвид, че Саня А. посочва кой да бъде назначен за победител.
Между другото, за тази Дара се знаеше поне от месец, даже мислех да пиша тук, но тогава имаше мижав интерес към конкурса и пропуснах.

# 107
  • София
Аз харесвам Виктория, но не смятам, че музиката ѝ е за Евровизия.
Според букмейкърите тя имаше най-голям шанс за победител :

https://eurovisionworld.com/odds/eurovision-2020

# 108
Разсекретяването на тези документи, е прието със закон. Забавиха се. Напълно официални са. Тръмп е споменат над 1000 пъти. Епщайн е давал информация на Путин, конкретно за Тръмп.

# 109
Разсекретяването на тези документи, е прието със закон. Забавиха се. Напълно официални са. Тръмп е споменат над 1000 пъти. Епщайн е давал информация на Путин, конкретно за Тръмп.
Точно четох за руските връзки. Омотани са като свински черва. Отвратително.

# 110
Първа реакция от Белия дом:
Тръмп заплашва, че ще съди наследниците на Епщайн, за нанесени щети. Желая му успех. Smile

# 111
Jennifer Lopez
Скрит текст:

# 112
  • в пералнята
Благодаря за новата тема!
Понеже не успявам да цитирам Веселяшка, която казва че досега никога не е виждала Богдански да рекламира нещо във Франция, можете да видите в профила ми преди поне 4-5 г. я споделих като рекламно лице на осигурителната ми компания. Също и на мобилен оператор, а последно в видях като лице на туристическа агенция Simple Smile
Това, че компаниите са си купили stock images не я прави рекламно лице. Малко ги бъркате нещата.

# 113
Сашка Васева и син
Скрит текст:

# 114
Сашка Васева много добре изглежда!
Като знам през какво мина, сега е супер.
И синът й е симпатичен.

# 115
Е, щом са от Department of Justice тези скандални неща и светът не гърми от скандала, това означава, че машината за разсейване на масовото внимание работи добре.
Щом все още ползваме Майкрософт въпреки скандала около Бил Гейтс, това означава, че всичко добре е заметено до степен на никого да не му пука.
Лично аз обмислям да минавам на Линукс, колкото и да не боравя добре с тази ОС.

# 116
Ама той гърми, просто сме леко сварени жаби вече.

# 117
Jason Momoa рекламира водка

Скрит текст:

# 118
Е какво да гърми.
То вече се е приело за нормално.
Жените им ги търпят и прикриват.
Майки дават съгласие дъщери да ходят на съмнителни места току виж станат следващата Мелания.
Възрастни чичковци се изнудват един друг с материали за педофилия като най-прозорлив се оказва Путин, който не само си приказва, а си реализира имперските цели със слабастите на мъжете.
И нищо от това не е ново.
Откакто свят светува е така. Затова и няма вълна на възмущение.

# 119
  • Sofia
Нели Рангелова преди участие в Преди обед се възмущава (цитирам по памет)  - "а как ше си сложиш някакви филтри, тука ти променят ченето и всичко...ето без филтри". Зад кадър се чува глас да й подвиква "разкошна, разкошна". За човек, който навсякъде се филтрира до неузнаваемост и се е набол до ушите, ми стана забавно да я слушам и гледам.
Скрит текст:
Има чудесен глас, зорлем се прави на нещо средно между джуконда и Жокера.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 18:48 от Child of June

Общи условия

Активация на акаунт