Звездни Компромати - Февруари'26

• 36 371
  • 457
  •   4
Отговори
# 345
https://www.facebook.com/reel/1363651132474243/
Божинката😁 "Когато хората ме слушат-да четат между редовете". Сладур.

# 346
https://www.facebook.com/reel/1363651132474243/
Божинката😁 "Когато хората ме слушат-да четат между редовете". Сладур.

😂😂😂😂😂😂 Не мога с тоя човек, винаги успява да ме развесели.

# 347
  • Пловдив
И аз го слушах вчера Grinning сладур!

# 348
Струва ми се, че е всъщност много добричък, просто като вземе да се мъчи да се изясни 😂

# 349
  • София
Мишел Пфайфър
Скрит текст:
с Ел Фанинг
Скрит текст:
Джесика Бийл
Скрит текст:
Ейми Адамс
Скрит текст:
Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:
Кейт Мара
Скрит текст:
Кери Уошингтън
Скрит текст:
Анна Савай
Скрит текст:
Елизабет Мос
Скрит текст:
Рита Уилсън
Скрит текст:
Наоми Уотс
Скрит текст:
Кели Роуланд
Скрит текст:

# 350
Martha Stewart
Скрит текст:

# 351
  • София
Бях наказан от Господ и от Бог. 🙂  Не го цитирам с лошо, и на мен ми е много симпатичен. 🙂

# 352
  • София
Това не ѝ достига на Стрина и винаги ще прозира в поведението ѝ - вижте ме колко съм добра, ще даря парите. Иначе си играе сравнително добре образа, има много хора, които искрено я харесват. На мен окончателно ми падна в очите, когато в едно интервю с най-добрата ѝ приятелка намекна 100 пъти как те не били като “другите”. На тях не им трябвало всеки ден да се виждат на кафе и тем подобни.
При нея все трябва да се покаже, че другите са някъде там долу…

# 353
Стрина сигурно им е завишила цените на тези чанти, по-скъпи от нови, понеже тя ги е облагородила с носенето им. Досега винаги така е правила, като продава използвани неща.

# 354
Божинката ми е идол. Реално не може да му се сърдим за българския, защото е роден и израстнал в чужбина, а работата му не изисква дар слово 🤣
Освен бисерите го свързвам него и със слаби ангели. Пропиля си момчето кариерата заради пусти жени (и то какви).
Но пък не може да му се отрече - той ги прави Никито М ги гледа 💕 На това му се казва тийм уърк. Николета да е доволна, че Божи Гол не забремени някоя друга дама, че Михайлов веднага щеше да се пренасочи 🤣

Тенчева никога не съм я харесвала. Има злобен вайб, който крие зад хрисима маска. Хем иска да е като всички майки и жени, за да е гледаема, хем иска да е специална и неповторима и отблъсква с това. Направо аурата и' е неприятна. Преди години я бях видяла пред заведението, което никога не работи. Беше отвън с още няколко жени .... бяха шумни, превзели тротоара и доста неприятни.
Няма да забравя как майката на майките си заряза бебето, за да влезе в биг брадър. Но удари на камък, защото беше заедно с Миглена Ангелова и хич не и' се получиха театралните постановки. Беше поставена на място. След години се вайкаше как милата не била лоша майка да си зарязва детето, а за пари и нужда да работи го направила ..... като гледам големия син, не се справя особено добре с възпитанието, та не знам от къде това самочувствие.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 09:32 от ilieva_i

# 355
  • Варна, Пловдив
Здравейте, от два дена чета тук,  много е интересно! Коя е стрина, няколко пъти вече я срещам?

# 356
  • Glasgow
Здравейте, от два дена чета тук,  много е интересно! Коя е стрина, няколко пъти вече я срещам?
Ирина Тенчева

# 357
Божинов винаги успява да измисли уникални изрази. Няма място за подигравка, напротив, искрено забавлява хората. Харесва ми, че има и чувство на самоирония и често се иронизира сам, това говори, че няма болно его. Симпатяга е той. Слабият му ангел е друг въпрос.😉

# 358
Catherine
Скрит текст:

# 359
Къде ги продава тези чанти Ирина?

За мен тя е пример като по учебник що е то пасивната агресия. Ехидна усмивчица, провлачен говор, а зад всичко това прозира чувство за превъзходство и злоба.
Като една съвременна зла вещица ми е с нейните ритуали, случвания, местене на хлябове.. Иде ми да си сложа скилидка чесън в дрехата като я видя.

А синчето... Там не знам какво да кажа. То е леко.. как да съм по-мека, да речем с нищо неизпъкващо интелектуално дете, което в момента се развива, обаче напъните да е известен са брутални... Неудобно ми става да го гледам понякога.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 10:04 от beach_please

Общи условия

Активация на акаунт