Звездни Компромати - Февруари'26

• 36 512
  • 457
  •   24
Отговори
# 450
  • Франкфурт
Бил Гейтс съжалявал за всяка минута, прекарана с Епстийн - https://www.independent.co.uk/news/world/americas/bill-gates-eps … ase-b2913621.html

Да бе, да...
Сега, когато всичко излезе наяве.
А когато правеше (ох, ох) не е съжалявал.

Скрит текст:
Имам предвид полово предавната болест, който този уж много умен мъж е предал на жена си.
Гаден лицемер.

# 451
Ами криви са й краката на Марго. Както и на Але Амброзио са къси спрямо торса, нищо че тя е висока и с много дълги крака. И онзи красавец - Крис Хемсуърт от предната страница е от същия тип късокраки. Брат му - също. Очевидно високи, но краката са несъразмерни.
Но! Това не означава, че не са обаятелни, красиви и т.н. Обаче това са фактите. Ако бях на мястото на Маргото щях да нося дрехи, които да прикриват О-образните и изпъкнали назад крака.
И преди да ме залее вълната от възмущение, ще подчертая, че и моите не са перфектни, но се приемам такава каквато съм, харесвам си ги, но не забравям да поприкрия недостатъците им.
На Маргото само дължината на краката искам. О-то да го взема някой друг.

# 452
Страшно много харесвам Марго, но не мога да отрека очевидното. Но то и на Памела са и криви, пък беше топ сексимвол за половината свят, и нея я харесвам.

# 453
Марго е много красива, но ролите, които играе напоследък ми се струва, че биха паснали на доста по-млади актриси от нея. Барби, а сега й тази от брулени хълмове, която винаги съм си представяла чернокоса и по-фина (не знам защо, чела съм романа отдавна, и нямам много спомен😀).

# 454
И известните са с кусури. Дани де Вито например е любим артист на доста хора и  е ценен, а какъв е "красавец" се вижда.
 Един актьор като изгради роля забравяш за всички криви неща у  него. Стига да го може.
 Това е положението.

# 455
Ама давайте снимки Simple Smile

Къде са криви краката на Памела?
И за Марго, ако някой не го мързи може да онагледи.

# 456
ДжейЛо с децата
Скрит текст:

Ужас. Кое е момичето и кое момчето?! Приличат изцяло на баща си, за съжаление.

# 457
Памела и крака
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт