Звездни Компромати - Февруари'26

• 37 486
  • 473
  •   52
Отговори
# 435
Alice Cooper днес е рожденик и навършва 78 години, артист с над половин век сценична и звукозаписна история.

Скрит текст:

# 436
  • Sofia
ДжейЛо с децата
Скрит текст:

# 437
Страхотен е Алис Купър. Гледах го преди три години в София и искрено му завидях за енергията и пъргавостта. Дай боже всекиму на неговата възраст!
Близо два часа концерт изкара, без да трепне. Велик! Да е жив и здрав още дълги години.
Това лято ще е на турне с Холивудските вампири в Европа и страшно много съжалявам, че нито отпуска остана, нито бюджет.

# 438
Jacob Elordi и Margot Robbie
Скрит текст:

# 439
Ох, ма много е кривокрака Маргото, а все на тия гевреци акцентира...

# 440
Тя каквото е хванала от гардероба и го облякла. Чудесно съчетание на цветове!

# 441
Сега пък кривокрака. 😆
Жената е обявена за най-красивата в света, вие кусури ѝ намерихте.
Страхотна е, аз много я харесвам и като актриса и като жена.
Иначе, дрехите са от снимките на новия им филм. Гледам, че на повечето нови снимки е с много винтидж дрехи, какъвто е бил стилът в онази епоха, в която е филмът.

# 442
Краката ѝ наистина са извити навън и назад, което изобщо не намалява красотата ѝ, колкото и странно да звучи Grinning Отдавна съм ги забелязала и аз.

# 443
Chris Hemsworth
Скрит текст:

# 444
  • Наблизо
Ама Джейкъб е такъв Гюнтер .Ю тъч май тралала

# 445
Какво да направи Марго, да си изправи краката ли? Това не е критика, а откровено злобарстване.

# 446
Аз лично съм далеч от мисълта да я критикувам, на часа разменям моите прави крака за нейните, били те и криви Grinning Чудесна е! Красотата е нещо повече и отвъд правилни черти и симетрия.

# 447
  • Пловдив
Марго си е събрала пръстите и раздалечила петите, затова изглежда с криви крака. Ако си застане с прибрани пети и разтворени пръсти ще си е ок.

# 448
Мара...
Скрит текст:

# 449
За криви крака се сещам на Кристина Агилера.

Общи условия

Активация на акаунт