Звездни Компромати - Февруари'26

• 42 976
  • 525
  •   96
Отговори
# 420
Не съм защитник на никого от Сакскобургготски, но не е ОК К.С. да бъде пришиван към скандала, понеже бил поканен като +1 на приятелката си на събитие със стотици гости, организирано от светски матрони.
Дали са ходили не знам, но почти съм сигурна, че са канени не веднъж. За колко "кралски особи" писаха.

# 421
  • София
Нойзи би бил чудесна двойка със Стрина.

# 422
Нойзи би бил чудесна двойка със Стрина.
Сакън, ще се отвори черна дупка. Макар че това не е лош сценарий в днешно време.

# 423
Представих си ги в Гърция, той рецитира Омир, тя пече воловани и намила с монотонния си глас 😆

# 424
Озбърнови
Скрит текст:

Добре че е Джак, че другите са... бррр!

# 425
Представих си ги в Гърция, той рецитира Омир, тя пече воловани и намила с монотонния си глас 😆
И дегустират зехтин с качествата на амброзия.

# 426
Хахахахаха да. Той ще говори със заучени латински фрази, докато тя меси воловани с ехидна усмивка за тях, различните от всички нас.. Ех, живот

С риск да прозвучи странно, ама за мен винаги е важно в една двойка колко с*кс има.. Като химия, излъчване, привличане и т.н и някак Нойзито никак не мога да го визуализирам сексуално (Боже, опази де). Супер страстобийствена е тая негова заучена и наизустена логорея. А Мария ми е някак по-огнена жена и направо недоумявам как се случват там нещата.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 17:16 от beach_please

# 427
Ам… и двамата са преминали зенита си и взимат каквото може и каквото има…

# 428

Не ми се мисли нас неизвестните какво ни чака, щом за известните има и може това.

# 429
Мария колко кревата премина, а само Нойзи и даде списък с книги, които тя да чете + брачна халка. Явно това е търсила.
Той е колкото грозен, толкова и неприятен. Набеден за велик ерудит! А си е обикновен пияница

Принцесата Калина ли е или Илияна, че се обърках

# 430

Не ми се мисли нас неизвестните какво ни чака, щом за известните има и може това.

Известните и неизвестните според мен имат еднакъв шанс в мачмейкинга и им се случват приблизително еднакъв брой успешни и неуспешни “мачвания”, пресметнато процентно 😄

# 431
А пък бърдовете намекнаха, че пияндето-принцеса може да е "Принцесата", щото брат ѝ бил на някакво соаре на Епстийн.

Г-жа Рамацоти, Калина я споменах заради това.
Досега само догадки май, яснота ако има - може да е в следващия транш..

# 432
  • София
Реално никой не знае коя е Принцесата и всички се упражняват по темата, без да им пука, че очернят хора ей така, от въздуха.

# 433
И дегустират зехтин с качествата на амброзия.

Ааа, само Стрина, той друго предпочита да дегустира.🙄

# 434
Аа, Стринка и тя обръща по някое просеко отзарана, но се контролира 😄

Общи условия

Активация на акаунт