Звездни Компромати - Февруари'26

• 43 592
  • 529
  •   65
Отговори
# 405
Това, което е писал Карбовски не е негово заключение. Мернах подобна статия за нея из нета. Просто я е преписал вероятно.

# 406
  • Glasgow
дето дори не е соаре на Епстийн, а е парти преди Бафта филмови награди. Карбовски кога стана такъв🤦🏻‍♀️миналата година беше преписал и превел невярно една новина от Шотландия, как някакви пакистанци нападнали местно момиче да я изнасилват и тя се защитавала с нож и брадва, статия в стил "с Великобритания е свършено", каквито има много напоследък. А то беше двойка български роми, мъж и жена, на които шотландката се правила на интересна

# 407
  • Sofia
Озбърнови
Скрит текст:

# 408
Плашещи са.

# 409
Но на Нойзи нищо не помня.

Може и да бъркам, но той не списваше ли във в. "Ритъм"?

# 410
Озбърнови
Скрит текст:

Оземпикови. Прекалили са.

# 411
Принца бил отрекъл официално. Бил поканен, но не бил присъствал на БАФТА-та

# 412
Кои са Принца и Принцесата? От досиетата на Епщайн ли нещо?

# 413
Кои са Принца и Принцесата? От досиетата на Епщайн ли нещо?

Принцесата да. Тя се споменава в досиетата Епстийн. Заповядайте в темата посветена на това Simple Smile

# 414
Кирил и Калина. Кирил е бил поканен на тази скромна вечеринка

# 415
  • Пловдив
То само май ние не сме поканени Joy

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 08:16 от mystic woman

# 416
Не съм защитник на никого от Сакскобургготски, но не е ОК К.С. да бъде пришиван към скандала, понеже бил поканен като +1 на приятелката си на събитие със стотици гости, организирано от светски матрони.

# 417
Да, и което дори не е било формално организирано от Епстийн и на което изобщо не отишъл (и аз не съм му адвокат за протокола).

# 418
За Карбовски бях чела, че статиите за Егоист ги е преписвал от западни списания навремето.

# 419
Много харесвам интолигентни мъже, с чувство за хумор и самоирония обаче, които ми липсват при Нойзи. Той просто държи да покаже на всяка цена колко е днес нещата, до степен да става смешен и досаден.
И досега не проумявам какво хареса Мария в това сърдито, пияно чиче… той изобщо не е неин тип. Мисля че тоя я уцели в слаб момент и тя се остави да я обича и боготвори. Имайте предвид че тя от кон на кокошка слезе и като статус социален и като лайфстайл и всичко..

Общи условия

Активация на акаунт