Звездни Компромати - Февруари'26

• 16 901
  • 225
  •   72
Отговори
# 210
  • София
Да, беше беквокал на Lets say goodbye
Let me cry 🙂

# 211
да де, понеже си я затананиках и първото което ми излезе беше това Simple Smile))) може би съм от малкото които я харесват тази песен. Ако Марианчето не беше толкова все недооценена, недоразбрана и там каквото и се върти в главата, можеше и да излезе нещо от нея, защото глас има.

# 212
  • София
да де, понеже си я затананиках и първото което ми излезе беше това Simple Smile))) може би съм от малкото които я харесват тази песен. Ако Марианчето не беше толкова все недооценена, недоразбрана и там каквото и се върти в главата, можеше и да излезе нещо от нея, защото глас има.
Не си единствената, макар и масовка е съвсем приятна песен.
И да, Мариана е много кадърен вокалист. Но и както всички знаем, само това не стига.

# 213
Дара може да обмисли оттегляне от Евровизия след силния хейт който се е изсипал по нея. Аз не следя конкурса, но тези дни фийда ми е заринат с подобни неща. Един вид не сме се отървали от гайдите и Белчо и Сивушка на 100%

Много ми харесва как пее Елизабет. Излезе ми в Плевенските групи, не знаех че е участвала в надпреварата.
Песента не е за такъв формат, обаче какъв глас вади, а и е красива. Дара ми е инфантилна, Мишето няма нужда и от коментар, Мона ми е една такава незапомяща се.
Но то пък и Евровизията вече под всякаква критика Joy

https://www.facebook.com/share/v/1Dy17cKLXU/

на първия кръг беше най-зле от всички - слабо, фалшивеещо пеене. учуди ме даже. лятото я слушах на някакъв концерт, голяма скука беше.

# 214
  • Glasgow
Тръмп се заканил да съди водещия на Грами, заради смешка, в която го споменава, обявявайки номинациите за Грами за песен😅"Награда желана почти толкова, колкото Тръмп желае Гренландия, което е разбираемо, защото вече не може да ходи на острова на Епстийн и му трябва нов, за да се среща с Клинтън там🤣

# 215
Дъщерята на Мустафа Чаушев, Ажда е жертва на това студио.

Нооо  след камерите в тоалетните на училището на дъщеря ми вече сигурно не ми прави впечатление.

# 216
  • София
Андре Агаси и Щефи Граф
Скрит текст:

Том Ханкс
Скрит текст:
Адам Ламбърт и Хайди Клум
Скрит текст:

# 217
Вуйчо Ванко 😅😅🤫

# 218
Валерия публикувала стори, където обяснява, че вуйчо не ще да влезе с нея във водата, заради слънцето… 😆

# 219
Валерия публикувала стори, където обяснява, че вуйчо не ще да влезе с нея във водата, заради слънцето… 😆

Той е вампир?
И като го види слънцето...Sunglasses

# 220
Валка гълчи любовно Вуйчо. Ех любов любов от звезди осеяна и от слънце галена 😁

# 221
Вуйчо Ваньо винаги изглежда все едно е нахлузил екип на играч по американски футбол.

# 222
Miranda Kerr
Скрит текст:

# 223
Клип с Хайли
https://www.facebook.com/share/v/1GJZM5fqLe/
Това наистина е абсурдно, няма нищо секси.

# 224
Прословутото Cartier на Мария мисля, ако бъркам марката да ме поправят видях тези дни Емилия Лозанова размахва такъв / бившата на Бачорски / Някой да припомни тя с кой беше 🤔
Скрит текст:
[spoiler/]

Общи условия

Активация на акаунт