Звездни Компромати - Февруари'26

• 20 406
  • 260
  •   61
Отговори
# 255
Парис Х...ох, децата сигур я мислят за ходеща кукла Close
https://www.facebook.com/share/r/177uby2MBU/

Всеки може да си мадърства в собствен стил, не е нужно всички да са по клин и чехли, ама Парис дефилира, а детето изприпква около нея като кученце - част от декора… е не е готино.

# 256
  • София
Александър Скарсгард
Скрит текст:
Туиги
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:
със съпруга си - Джордан „Джутс“ Лутс
Скрит текст:
Бени Бланко
Скрит текст:
Марта Стюарт
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Теяна Тейлър
Скрит текст:
Лизо
Скрит текст:
Холи Бери
Скрит текст:

# 257
Alexander Skarsgard
Скрит текст:

# 258
  • Пловдив
Десислава или е отслабнала доста, или е играл фотошоп.
Ралица Паскалева къде ходи, не я следя в Инстаграм, тя не е ли само по родното Черноморие?

# 259
Не понасям Валерия ,но да и се държи сметка що е с вуйче е малко прекалено- големи,зрели хора ...пък това за разходите на Наум е мега тъпотия ,не е на държавна хранилка, Се пак...
Хората се интересуват повече от тези тъпотии отколкото къде са източените милиони за магистрали -това никой не пита...факт...Дупки и зрелища  ...

# 260
  • на село
Не е необходимо да се следи никого по инстаграм, за да се информираш. Достатъчно е да четеш тази тема и да слушаш някой-друг подкаст.

На мен всички тези са ми безинтересни, затова съм натиснала съответните бутони в социалните мрежи и не ми излизат. По-любопитно е как всички, на които телешопови, пепета, Валерии и други им пречат, дразнят, защо, след като не ги понасят, киснат по профилите им, че и се заяждат.
Аз съм поглеждала от любопитство (когато някой публикува клюка тук), но те профилите са им само реклами - нищо лошо, но за мен безинтересно.

Общи условия

Активация на акаунт