Звездни Компромати - Февруари'26

• 36 621
  • 458
  •   29
Отговори
# 360
Бачорски защо се явява с някакви нелепи перуки в ПО? Вчера го мернах с една, днес с друга.

# 361
А знае ли се кой е бащата на бебето на Ая, сестрата на Тея Наумова?

# 362
А знае ли се кой е бащата на бебето на Ая, сестрата на Тея Наумова?
В профила и има много снимки с мъжа и. Не го крие.

# 363
Който е внимавал в часовете по латински, да преведе епитафа на Нойзи в памет на Калин Терзийски
Скрит текст:

# 364
Люк Бесон с най-новата си изгора на премиерата на последния си филм “Дракула” в Ел Ей, поканил и бившата си Мила Йовович с мъж и дъщеря, Розана и Патриша Аркет:
Скрит текст:

# 365
Който е внимавал в часовете по латински, да преведе епитафа на Нойзи в памет на Калин Терзийски
Скрит текст:

Най грубо превдено- лека му пръст.

# 366
Нойзито да се направи на интересен пак. Все едно с Калин само на латински са си комуникирали. 🙄

# 367
# 368
  • на село
Нойзи коментира мачове по една спортна телевизия, не я знам коя е, но ми се налага да го слушам. И винаги си представям как съсредоточено го гледат футболните запалянковци, отгърнали тълковен речник.

Божинов не е роден в чужбина, мисля, просто рано е излязъл навън.

# 369
Бил Гейтс съжалявал за всяка минута, прекарана с Епстийн - https://www.independent.co.uk/news/world/americas/bill-gates-eps … ase-b2913621.html

# 370
  • София
Според Уикипедия е роден в Горна Оряховица, бил е на 12 години когато се е преместил в Малта. Божинов това.

# 371
  • Варна
,,Dis manibus , sit tibi terra levis''
 ,,Разперете ръце, нека земята бъде лека за вас."

# 372
Божинов не е роден в чужбина, мисля, просто рано е излязъл навън.

Така е. На 12 заминава за Италия. Е значи не го оправдавам вече толкова 🤣🤣🤣
Да беше чел книги на български поне или да гледа българска телевшзия/филми, ама къде ти. Нищо де, жив и здрав да е и все така да ни забавлява с титанската си мисъл.

# 373
Божинката си е глупавичък, но пък е свеж. Никакъв език не му е проблем, ами лекото обзавеждане на втория етаж.
Нойзи пък пак какво се прави....гнусен човек е той, комплексар, физически е мнго неприятен.

# 374
Божинов! Най-красивият, харизматичен, обаятелен и умен мъж. Император.

Общи условия

Активация на акаунт