Звездни Компромати - Февруари'26

• 40 167
  • 497
  •   51
Отговори
# 450
  • Франкфурт
Бил Гейтс съжалявал за всяка минута, прекарана с Епстийн - https://www.independent.co.uk/news/world/americas/bill-gates-eps … ase-b2913621.html

Да бе, да...
Сега, когато всичко излезе наяве.
А когато правеше (ох, ох) не е съжалявал.

Скрит текст:
Имам предвид полово предавната болест, който този уж много умен мъж е предал на жена си.
Гаден лицемер.

# 451
Ами криви са й краката на Марго. Както и на Але Амброзио са къси спрямо торса, нищо че тя е висока и с много дълги крака. И онзи красавец - Крис Хемсуърт от предната страница е от същия тип късокраки. Брат му - също. Очевидно високи, но краката са несъразмерни.
Но! Това не означава, че не са обаятелни, красиви и т.н. Обаче това са фактите. Ако бях на мястото на Маргото щях да нося дрехи, които да прикриват О-образните и изпъкнали назад крака.
И преди да ме залее вълната от възмущение, ще подчертая, че и моите не са перфектни, но се приемам такава каквато съм, харесвам си ги, но не забравям да поприкрия недостатъците им.
На Маргото само дължината на краката искам. О-то да го взема някой друг.

# 452
Страшно много харесвам Марго, но не мога да отрека очевидното. Но то и на Памела са и криви, пък беше топ сексимвол за половината свят, и нея я харесвам.

# 453
Марго е много красива, но ролите, които играе напоследък ми се струва, че биха паснали на доста по-млади актриси от нея. Барби, а сега й тази от брулени хълмове, която винаги съм си представяла чернокоса и по-фина (не знам защо, чела съм романа отдавна, и нямам много спомен😀).

# 454
И известните са с кусури. Дани де Вито например е любим артист на доста хора и  е ценен, а какъв е "красавец" се вижда.
 Един актьор като изгради роля забравяш за всички криви неща у  него. Стига да го може.
 Това е положението.

# 455
Ама давайте снимки Simple Smile

Къде са криви краката на Памела?
И за Марго, ако някой не го мързи може да онагледи.

# 456
ДжейЛо с децата
Скрит текст:

Ужас. Кое е момичето и кое момчето?! Приличат изцяло на баща си, за съжаление.

# 457
Памела и крака
Скрит текст:

# 458
  • София
Марго е страхотна жена, има топло излъчване, което липсва при много жени от нейния тип “руса със сини очи”. Елорди до нея го гледам вече колко страници подред, този мъж има излъчване на мушкато. Много ми е странен, и като черти на лицето ми е направо неприятен.

# 459
С цялото ми уважение към най-красивата жена в света, но като я погледна в лице и виждам само една жаба с изцъклени очи 😀
Не е завист, не е злоба. Просто така и не мога да я възприема за мен като красива, има едни странни скули, които изпъкват и в комбинация със сините очи… Разни хора, разни вкусове. Моя тип е като Нина Добрев преди - кестенява коса, топли кафяви очи и кръгли черти. Разбирам какви външни характеристики има Марго Роби, за да я наричат най-красивата, но просто аз бих предпочела друго 😂

# 460
И аз не харесвам Марго Роби. Според мен най-красива жена трябваше да е Чарлийз Терон. Невероятна е!

# 461
След фиаското с Венета Райкова господин Георги Тошев е започнал работа в Пазарджишкия театър като Експерт международно сътрудничество.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22223219
Там арт директор е и Влади Люцканов.

Много интересна развръзка, от халтура направо в култура.

# 462
Разкошна е Марго Роби!

# 463
Ооооо, тя Стрина, ако го побара Нойзито, много бързо ще му свие сармите! Ще му спре пиячката и трудно ще я надговори нея. Ама не я виждам даже да го погледне. Освен досаден, с неприятна външност май не е и особено финансово стабилен. Шанс- зЕро

# 464
  • София
Холи Бери за списание The CUT
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт