Звездни Компромати - Февруари'26

• 42 855
  • 524
  •   84
Отговори
# 480
И аз съм се питала дали Дженката осъзнава късата клечка от генетичната лотария на децата. Отделно, не сме сигурни тя как би изглеждала към момента, ако не беше преправяна. Попадала съм на нейни снимки, когато е била на възрастта на дъщеря ѝ. Приличаха си. Много.

Джей Ло не е преправена кой знае колко почти същите черти има и сега, косата я променя като е изправена..
Скрит текст:

J LO със сестра си, тя е в ляво

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 11:07 от SHE_IS

# 481

Да се подготвим за петък Simple Smile

# 482
Много болни сме станали, като общество, ако снимки на баща прегръщащ или целуващ дъщеря си са криндж или веднага се намеква за нещо сексуално… намирам че мислещите си го не са на център.
А майка да прегръща и гали голямото си момче може ли или също е възмутително?!
Дъщеря ми обожава баща си, той нея също. Гушка я, целува я, люлее я на коленете си, вчера я болеше корема и лежаха на леглото да и го топли да я чеше по косата, докато заспи. На 14 е почти, за него не би се променило нищо и на 24 да е. От едно парченце месо я е гледал наравно с мен.
Ако някой това му е гнусно или криндж- жал ми е за него. Слава ма бога че сме световно безизвестни и можем да си целуваме и прегръщаме децата, докато сме живи.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 11:22 от JACKLIN*

# 483
  • Sofia
Късата клечка е при дъщерята на Салма.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 11:43 от Karen

# 484
На мен ми харесаха снимките на Бекъм и щерка, показват истинска връзка - баща и дъщеря, нищо криндж не виждам...
Наистина прекаляват вече жълтуните..
Съвсем нормално е да прегръщаш, целуваш и да показва любовта на татко към дъщеря, нали така се залага модела и бъдещото възприяте на детето за любовта.

# 485
Това е, защото дъщерите приличат на бащите, а синовете на майките... Ето другото дете на Пино, взел е повече от майка си
Скрит текст:
Колкото до снимките на Бекъм и подобни заглавия, за мен е ненормално да обръщаш родителската любов в нещо нечисто. До днес целувам децата си.

# 486
  • Бургас
Как искам на Марго кривите краци.Няма да ги върна!
Понякога гледам нейни снимки само да се заредя с красота!В моите очи е съвършена!

# 487
На мен пък ми харесва дъщерята на Салма. Особено сравнена с тази на Дженката.
В този ред на мисли, доста прецакани са щерките на Деми Мур и Брус Уилис.

На мен ми е неприятно като видя родители да целуват децата си по устата, без значение дали е по оста баща- дъщеря, майка- син, или майка- дъщеря, баща- син. Зная, че за много хора това е напълно в реда на нещата.

# 488
Аз също не обичам прекалени интимности деца-родители. Иначе дъщеря ни обожава баща си, обличал я е каро малка, и досега я гушка.

# 489
Хубава жена е на Палома бабата
Скрит текст:

# 490
  • София
Бабата определено изглежда по - свежо и класно от внучката!

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 20:45 от Noëlle

# 491
Внучката е като анимационен герой.

# 492
Много болни сме станали, като общество, ако снимки на баща прегръщащ или целуващ дъщеря си са криндж или веднага се намеква за нещо сексуално… намирам че мислещите си го не са на център.
А майка да прегръща и гали голямото си момче може ли или също е възмутително?!
Дъщеря ми обожава баща си, той нея също. Гушка я, целува я, люлее я на коленете си, вчера я болеше корема и лежаха на леглото да и го топли да я чеше по косата, докато заспи. На 14 е почти, за него не би се променило нищо и на 24 да е. От едно парченце месо я е гледал наравно с мен.
Ако някой това му е гнусно или криндж- жал ми е за него. Слава ма бога че сме световно безизвестни и можем да си целуваме и прегръщаме децата, докато сме живи.
Света се е извратил много. Рядко се среща приятелство без интереси и обич без похот. Щом вече и в най-чистите отношения на родител към дете, може да се заподозре нещо друго нездраво... Не че няма такива случаи, но те са изродщина, а не нещо, което трябва да приемем, че се среща...

Памела е видно късокрака, на показаните снмки краката й кривеят на моменти, но на други не са криви. Не знам.
Марго Роби си има откровено криви крака, но въпреки, че не ми е тооолкова красива ми е някак симпатична.
Имаше една холандска моделка със засукано име от ангелите на Виктория, пак руса със сини очи, тя ми е по-красива в лице от Марго.

# 493

Имаше една холандска моделка със засукано име от ангелите на Виктория, пак руса със сини очи, тя ми е по-красива в лице от Марго.

Даутцен Крус може би имате предвид. Даа, тя е божествена и на мен ми е много красива.
Аз пък си харесвам Маргото още от Вълкът от Уолстрийт.
И да не е спам, една разкошна холандка:

# 494
Нито Мара ,нито Маргото,не знам защо я намират за толкова красива ,даже красива не ми е. Споделям мнението за Нойзи,навярно с интелект е спечелил Мария ,и тая изцепка с алкохол зад волана...

Общи условия

Активация на акаунт