Звездни Компромати - Февруари'26

• 46 578
  • 560
  •   44
Отговори
# 540
Аз мисля, че при Сидни Суини е търсен ефект липсата на израз. Очеизвадно е с какво привлича мъжете, а на много от тях им харесва такъв типаж - убийствено тяло, без много много размисли, точната рецепта за страхотно преживяване в леглото. Тя на това залага и от това печели.

Точно това щях да напиша и аз. Суини си е бимбо мацка и не мърда см от това, защото реално работи за нея.

# 541
И аз смятам, че доктора на Азис е творение на ИИ. Всичките му снимки крещят на фейк.

# 542
И за мен не е истински.
Обаче китките са наред Joy
Каишката на часовника създава този ефект.

Суинито ми е като дойна крава. Мислех, че след Аня Тейлър Джой никой няма да ме дразни повече, но никога не казвай никога Joy
Иначе същият празен поглед има Лили Деп

# 543
На пръв поглед наистина изглежда като миш-маш от китки и пръсти, но аз лично не виждам излишни.

# 544
В контекста на "Брулени хълмове", на мен Джейкъб Елорди ми е адски симпатичен. На червения килим и по интервюта изглежда скромен, уважителен и обран.
Визуално пък никак, ама никак не е за изхвърляне.
Доказателства:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 545
Кремена Халваджиян...
Скрит текст:

Кремена ми е много странен случай с нейните умения на стилист. Кой е казал, че тя разбира от моден стайлинг, изглежда крещящо безвкусно в повечето си тоалети. Самочувствието и заявката са неясни за мен.

# 546
Джейкъб Елорди на мен ми е много красив, даже се замислям дали да не гледам Еуфория, специално заради него. Ама едва ли, де.
Маргото не ми е кривокрака, от позата е оптичната илюзия.
Като стана въпрос за известни личности, които си приличат, да ме убият не мога да различа Фийби Тонкин и Камила Мендес, еднакви са ми.

# 547
Бебо Халваджиян с децата се “разходили” до Шри Ланка и се видели с Наум.

# 548
Да, значи стават два пъти повече неприятните екземпляри. Телешопов го раздава духовит, ама е забавен колкото пън.
Най-бльонският поглед евър ми е на Били Айлиш, заедно с Бианка Кънчова.
Фейк доктора-младоженец не е ии, ама е някой от родата на Хатиджето.

# 549
За Били Айлиш  - всеки път ми се иска да я видя добре облечена, с дрехи, които да подчертават положителните неща в тялото й. Пак може да е бунтарско и с индивидуалност. Уви, винаги изглежда ниска и трътлеста, с несъразмерен бюст. Но явно тя харесва това, така че май ще трябва да си замълча 😀. Харесвам я иначе, мисля, че е талантлива.

# 550
След раздялата си с Луи Гарел преди месеци (който май е с Джоли в момента), Летисия Каста обяви своя «hôtel particulier »
в Париж за продан - 600 кв.м. в идеалния център на левия бряг на Сена, 10 помещения от които 6 стаи, за 9,5 милиона евро. Както се казва, обръща страницата и започва на чисто.
Скрит текст:

Има 4 деца от трима различни мъже - фотограф, актьор и кинорежисьор.

# 551
Ех, да можем всички да обърнем страницата и на следващата: 10млн евро за утеха

# 552
Много харесвах Летисия Каста навремето. Пак е хубава, но както се казва-Времето не прощава на никого.
Гала много въздиша по стила на Халваджиянова, която я правеше на чучело. Ама Гала не е критерий, защото обича да се мазни и лицемерничи. Бяха посветили навремето цяло предаване На кафе, на Халваджиянови да разказват за почивката им в Италия и Кремена какви обувки си купила.

# 553
Аз просто цитирах написаното😂😅😎
Voici е най-клюкарското жълтурче във фр. преса и излишния патос си е тяхна запазена марка😅

И понеже е петък.
След Мадс, всичко мъжко бледнее, но ето явния избор за нов Джеймс Бонд
Скрит текст:

Невъзможен избор за мен. Твърдо не.
Ето Венсан като млад. И млад, и стар - пак твърдо не.
Скрит текст:

# 554
Това секси ли трябва да бъде?
Скрит текст:

А този ми носи усещане за перверзен гном. Добре, че е баща му.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт