Звездни Компромати - Февруари'26

• 66 737
  • 733
  •   55
Отговори
# 720
И във филми.. нещо никак не го намирам за убавец. На моменти ми напомня по нещо на Килиън Мърфи, който ми абсолютно анти, с тая претенциозна устица.. на моменти съвсем обикновен.
А Маргото нещо напоследък е една ококорена, очите и са изпъкнали сякаш.

# 721
  • Glasgow
Килиън ми харесваше преди, сега ми прилича на лелка.
Тръмп казал, че шоуто на Бад Бъни е шамар в лицето на Америка и танците били ужасни.
Па да бяха излезли с Мъск да потанцуват

# 722
Марго нещо си направи в лицето, нещо се изсмука, и на мен ми е различна сега.

За жалост не е в нейна полза промяната, жалко

# 723
Изобщо не ми харесва Марго в Брулени хълмове, смятам я за неподходяща за този образ, а Джейкъб става.
Наскоро гледах Джейн Еър BBC 2006 и много ми харесаха главните- Ruth Wilson като Джейн и сина на Маги Смит Toby Stephens/Rochester/, особено Rochester беше невероятен.

# 724
Невероятното семейство Броснан,
Скрит текст:
, , , , , , , , , ,

# 725
  • Glasgow
Резюме на шоуто на Супер боул, че видеото на цялото е наблъскано с реклами. На мен ми харесва, макар и дума не разбирам, освен като изброява държавите в Латинска Америка. Джесика Алба танцува, Педро Паскал, Рики Мартин още е доста хубавичък
https://www.youtube.com/watch?v=ohyeURFUSs0&list=RDohyeURFUSs0&start_radio=1

# 726
  • Berlin
Всички в Америка изброи, накрая са САЩ и Канада.
Много ми хареса латино версията на Die With a Smile.

# 727
  • Пловдив
Шеф Манчо видяхте ли? Ше спука сакото Joy
https://www.facebook.com/share/r/1CofrNucj3/

# 728
  • Glasgow
На Тръмп какъв му е проблемът тогава? Изглежда интересно, много и различни сюжети, гост изпълнители. Танците не били подходящи за деца, то пък на Риана танците на нейното шоу (което тогава мислех, че ще е уау, а се разочаровах)- бременна се пипа за чатала, никой не се възмути

# 729
Джейкъб Елорди на мен ми е много харизматичен във филмите. На снимките е странен - най-вероятно заради стайлинга със тези торбести костюми в убити цветове.

# 730
На Тръмп какъв му е проблемът тогава? Изглежда интересно, много и различни сюжети, гост изпълнители. Танците не били подходящи за деца, то пък на Риана танците на нейното шоу (което тогава мислех, че ще е уау, а се разочаровах)- бременна се пипа за чатала, никой не се възмути

Той самия е проблема, злобно  жалко старче.

# 731
  • Sofia
В Еуфория Елорди изглеждаше чаровен, секси, драматичен. На снимка не е същото, вижте го в движение.
Килиън Мърфи ми е слабост,  много талантлив актьор, а тези сини очи...

# 732
Chase Infiniti
Скрит текст:

# 733
Аз Джейкъб Елорди го харесах в "The kissing booth" филмите:
Скрит текст:

Също от там харесвам и Taylor Zakhar Perez
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт