Звездни Компромати - Февруари'26

• 89 250
  • 1 001
  •   84
Отговори
# 855
  • На морето!
Годеницата на Рачков промотира терапия в новия си салон. Състоянието и цветът на косата й не са най-доброто решение за рекламиране на такъв тип услуги, още повече като се има предвид, че тя е собственик на салона, но явно й се снима на жената и иска да е под прожекторите
Скрит текст:
и след процедурата

# 856
Да! И на мен кофти вида на Джиджи ми направи впечатление. Даже се запитах на колко е, защото изглежда някак стара...

# 857
Този Перо така преиграваше и беше толкова пренатегнат, че няма накъде. И това се усещаше. Радвам се, че Кристо спечели, визуално също се доближава. Дано пресъздаде достоверно образа на Христо. Ще гледам с интерес.

# 858
Изскочиха ми във Фейсбук снимки на CINELAND от премиерата на филма "Майната ти любов" ScreamScreamScream
Стреснах се, хора, наистина. Качвам една обща, отваряйте на своя отговорност. Иначе на сайта на киното има цяла галерия. То стил, то красота, то чудо...

Нямам представа каква е ролята на Коцето и Лияна там, артисти ли са, продуценти ли са - но хич и няма да си правя труда да се информирам.

Скрит текст:

# 859
Хваща ме страх, обзема ме ужас, същевременно ще се разхиля неудържимо.
Като абитуриентски бал на роми или вещерско сборище.
Роксана и тя ми изскочи с някаква малоумна песен, че иска да хапне вафлата на бате Коце. С бял шоколад. Да не е с нещо друго бяло, щом е негова...?

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 13:24 от #Frozen#

# 860
По-лошото е, че това е най-гледаният филм за миналия уикенд.

# 861
  • софия
Отворих снимката в отделен таб, за да се насладя на тази пищност и неповторимост. При смяна на каналите попаднах на реплика на режисьора (бледния младеж в средата), че този филм бил "истински" 🤣
Ние си "загубихме" времето с Хамлет ❤️

# 862
Коя е презрялата мома с жълти коси и …сиси?

# 863
Краварката е в левия ъгъл.

# 864
УжаСт
Ката нама хЕб, яжте пасти е положението. А Вали, извинете.
Дъно.

Видях Тото ще участва в Хелс Китчън. Той въобще има ли още група Скандау и изяви?

# 865
И Хатиджето ли участвУва? Затова ли бяха тия сценки с Азо?

# 866
  • Пловдив
Лео за кой филм е номиниран?
За "Битка след битка", сигурно...

# 867
  • София
Нина Добрев
Скрит текст:
Кейти Пери и Джъстин Трюдо
Скрит текст:
Джейкъб Елорди и Теяна Тейлър
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Ума Търман
Скрит текст:
Луси Хейл
Скрит текст:

# 868
Умишлено ли заглавието на филма е с пунктуационна грешка (липсва запетайка пред обръщението) или никой от екипа не е завършил 4ти клас?

# 869
Залагам на второто. Стана тренд да си неграмотен и даже да парадираш с това.

Общи условия

Активация на акаунт