Звездни Компромати - Февруари'26

• 102 358
  • 1 143
  •   60
Отговори
# 990
Second, сигурно не. Но никой не избира в кое семейство да се роди.
На фона на многото възможности Мари за мен е момиче, което знае, че няма да се разграничи, но не и не се натрапва.
Няма да ми промените мнението за нея.

# 991
Kate Moss и дъщеря
Скрит текст:

# 992
А дъщерята какво има на задните части на последната снимка? Нещо залепено, явно преди това е имало на другото полукълбо същото нещо?

# 993
Дозатор на лекарство, може би.

# 994
Прилича на сензор за следене на кръвната захар.

# 995
Omnipod, инсулинов помпа.

# 996
# 997

Това Илон Мъск ли е?

# 998
Carolina Herrera fashion show в Ню Йорк

Anna Wintour
Скрит текст:

Carolina Herrera
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:

Nicky Hilton
Скрит текст:

Kelsea Ballerini
Скрит текст:

Martha Stewart
Скрит текст:

малко модели
Скрит текст:

# 999
  • София
Ана пак е облечена покъртително. Все едно за Женския пазар се е нагиздила.

# 1 000
  • Sofia
"Не знам кой я чака повече - ние или тя. 😄 Отива сама под душа с босите си краченца, застава там и чака с Тини да се присъединим." Това е от рекламния текст на Мари. Само аз ли оставам с впечатлението, че споделя с аудиторията как се къпят тримата? Никаква онкодиагноза не може да оправдае безсилието/бездарието, съжалявам. При все, че имам преки положителни впечатления от авторката на цитирания текст.

# 1 001
Ужас, язък за иначе хубавата козметика на Мустела. От Мустела е редно да се самосезират и да изискват тази грозна инфлуенсърска  реклама да се свали, защото им вреди на имиджа. Марито явно е некадърно за инфлуенсър, не може да измисли една смислена и хубава реклама... Точно Мустела може да се рекламира не само като бебешка козметика , много качествени продукти имат, които са подходящи и за зряла чувствителна кожа. Потрес, че са избрали Марито за рекламно лице. Аз наскоро гледах и един подкаст с нейно участие, където се коментираха продуктите на марката и си личеше, че тя изобщо не е запозната с тях и не ги ползва.
Толкова си може на мама момичето иначе...

# 1 002
Ееее, ама прочети предишната тема, то бяха хвалебствия колко е напред с материала на мама момичето, колко е находчиво, как дава помещения под наем. Да ги дава и да не прави тъпи реклами. Макар че може и да има ефект, цяла вечер това коментираме в темата.

# 1 003
  • Бургас
Много ми хареса рекламата с Мари и детето!
Нищо пошло не виждам!Всяка може да се познае в тези снимки!

# 1 004
BAFTA Invest in Talent Gala

Alicia Vikander
Скрит текст:

Ellie Goulding
Скрит текст:

Gwendoline Christie
Скрит текст:

Monica Lewinsky
Скрит текст:

Joanne Froggatt
Скрит текст: