Звездни Компромати - Февруари'26

• 92 638
  • 1 041
  •   45
Отговори
# 975
  • Наблизо
Ох аз дето съм дърта магарица,не обичам майка ми да ми поства снимки,какво остава за тийн.

# 976
  • София
Винаги досега Мари на Гала ми е била изключително симпатична и миловидна. Тази реклама обаче твърдо НЕ

# 977
  • У Диспансера ...♥♥♥
За Боби знам, че е много зле и гледали да скрият всякаква информация от медиите.
То и с тия пожелания се разбра де, че си е зле човека.

# 978
Какво рекламира на Гала щерката и сие?

# 979
От пожеланията излиза, че Боби от ноември насам е в болница. Очевидно е в тежко състояние. Дано успее да се пребори и да се възстанови.

# 980
Мустела

# 981
Мустела
Ъъъъ,какво има общо в случая банята?

# 982
Отдавна нямам наблюдения над марката, но вероятно имат продукт за къпане, и може би после нещо за мазане...има го на едната снимка от качените тук.

най якия коментар е "дано и бабите да не я къпят"

# 983
Catherine
Скрит текст:

# 984
Може и с ИИ да е писан текста на Боби М., но ме разчуства.
Наистина звучи безнадёжно.
Дано все пак, желая му баща му да се възстанови..

# 985
  • София
Мустела
Ъъъъ,какво има общо в случая банята?
Мустела предлагат бебешка козметика - душ-гелове, сапуни, лосиони и прочие. Имат си реклами с бебета по време на къпане, мазане с кремчета и т.н., но не чак чак толкова разголени. Особено в тези времена.

# 986
Нищо пошло ме виждам Майка къпе детето ди, независимо от пола на детето.
Това ако излезе по - късно като реклама - също.
Аз след случката с рака и това, че Мари по всякакъв начин не е решила да яхне известността на мама и свеки, а се опитва да бъде тя, себе си я уважам и я харесвам.

# 987
Ashley Graham
Скрит текст:

# 988

Аз след случката с рака и това, че Мари по всякакъв начин не е решила да яхне известността на мама и свеки, а се опитва да бъде тя, себе си я уважам и я харесвам.

А ако не беше на мама и на свеки, някой щеше ли да е чувал за нея? Щото тя е просто едно хубавичко момиче, което не блести с изключителна хубост или свръхестествени умения.

# 989
  • Mediterraneo
Никой не казва, че открива нещо пошло в това майка да къпе детето си! Пошла е рекламата, не къпането на детето.

Общи условия

Активация на акаунт