Звездни Компромати - Февруари'26

• 89 707
  • 1 006
  •   66
Отговори
# 930
  • Наблизо
Все по-често ще се появават подобни чучела,Мист.Особено по пост соц страните.Имаме толкова обезобразени жени.

Само си представете Палуна след някоя друга година.Ще прилича на това нещо.Да живей Каляшева.

# 931
  • София
Марго Роби
Скрит текст:
Джейкъб Елорди
Скрит текст:
Какво му е това на зъба?
Скрит текст:
Хейли Бийбър Thinking
Скрит текст:
Сара Снук
Скрит текст:

# 932
Г-жа Бийбър нямаше нужда от това перде- рокля. Направо гола да се беше пуснала, то не оставя нищо на въображението

12 годишната щерка на К. Кардашиян си направила пиърсинг на ръцете Close 12 годишна?!?!

# 933
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Север Запад Уест и Блу Айви Картър ми приличат на поне 25годишни плюс. Нищо детско, нищо невинно, нищо от тийнове дори не виждам в тях. Добре, че са родителите им, че иначе нямаше да се чуе за тях.

# 934
  • На морето!
Г-жа Бийбър ми се вижда много посърнала. Доста неща понесе това момиче, и въперки това досега я виждах много стабилна и овладяна. На снимките с пердето виждам особена тъга в погледа, дано всичко е наред при тях.

Кардашиянката, заедно с малката Бекъм и щерката на Бионсе ми се вижат много бързо пораснали, на фона на наборите си.

# 935
В едно задушевно фр. ТВ предаване, в което всяка вечер в 19ч, канят силните на деня и си приказват в задушевна обстановка, гледах Джоли и Гарел. Луи се размаза в комплименти за Анджи, цитирам  : “В този филм, тя тотално си разголи душата и беше абсолютен професионалист във всяка една работна секунда. Докато аз, при 15 секунди игра, ще съм топ през две от тях, а в останалите 13 е пълнеж, при Анджи няма такова нещо.”
Тогава Анджи се изчерви, засмя и каза : “Чувствам се неудобно…”, на което водещата подхвърли : “Де да можех и аз да се чувствам неудобно така!”
После попита Луи дали би режисирал филм с Анджи, на което той откликна : “Абсолютно, да, с удоволствие.”
Пишат го омаян, влюбен, мажещ комплименти с баданарката. А Анджи кокетничи, но си личи, че е развълнувана.
Скрит текст:

Готов да режисира филм с Анджи пред камерата.
(Вече има опит да дирижира любимите си в свои филми, с Летисия Каста).

Как го гледа само…

“Той е прекрасен кинорежисьор”, казва

“Чак ми е неудобно..”, казва тук през нервен смях

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 15:49 от Веселяшка

# 936
  • До морето
"Човешкото" послание на Никито е тотално, стопроцентово чатджипити. Днес празнували през скръбта на безвъзвратността ... 🙄🙄🙄
Залагам половин прасе, че не може да я спелува тая дума.

# 937
Що половин прасе?
Зле  е бащата, не ми се струва повод за празник. На прибързано сбогуване прилича. Старал се е да е умен.

# 938
  • Пловдив
И на мен като сбогуване ми звучи...

# 939
Brooklyn и Nicola
Скрит текст:

# 940
Сандали с бели чорапи!  ThinkingThinkingThinking

# 941
  • Glasgow
много хубави кучета на Бруклинови- Пелц. Аз се чудех едно ли имат с различни прически, а те 4☺️

# 942
  • Пловдив
ами тя??? Пълни недоразумения.

# 943
  • До морето
Що половин прасе?
Зле  е бащата, не ми се струва повод за празник. На прибързано сбогуване прилича. Старал се е да е умен.

Щото немам цяло!

Не коментирам състоянието на бащата! Пожелавам му бързо възстновяване!

# 944
Любимото ми - джапанки с чорапи.Joy
Елорди с тази прическа, зъб и очила ми прилича на наш дядо Стефчо,или на героите от "Черна котка, бял котарак" . Които бяха роми със златни зъби.

Общи условия

Активация на акаунт