Звездни Компромати - Февруари'26

• 89 747
  • 1 007
  •   61
Отговори
# 945

Дженифър Анистън на 57, топ си е жената, чудесно остарява.

Дано да грешим, но и аз като за сбогом го усетих написаното от Ники….

# 946
Emily Ratajkowski
Скрит текст:

# 947
Спортни чехли с бели чорапи са абсолютен тренд при младите в Западна Европа от поне няколко години насам. Само за инфо това.

# 948
  • Glasgow
Те някои даже така се продават, аз носих на Канието джапанките преди няколко лета, те си бяха с чорапи Simple Smile

# 949
И нилото е пуснала пост за боби. не знам защо ми излиза след като нито нея, нито нейни себеподобни следвам...

Скрит текст:

# 950
Явно само аз съм изпуснала какво му е на Боби

# 951
получи инсулт преди 2-3 месеца

# 952
Какво ще кажете за последната фотосесия на щерката на Гала?

# 953
Много е мила сцената, но далеч не е за пред публика.

# 954
Има и с таткото, суши коси, ама и той е на голо.
цялата работа е реклама всъщност , тия хора нищо не правят без пари..

# 955
Какво ще кажете за последната фотосесия на щерката на Гала?

За да спазя правилата на форума- нищо.
И занапред ще продължавам да скролвам постовете за същатата.

# 956
Да си призная, на мен ми е по-хигиенично да има чорап с джапанката. А и свикнах моите синове да ги гледам така и изобщо не ми прави впечатление.
И към Николчето нямам забележки, честно казано.

# 957
Не съм ок със сесията в частта да се сподели са я гледат всякакви … голо дете.. това са снимки за баба и за мама, не за …

# 958
Айде, и Николета "празнува" свекъра. Преписала е мъдростта от титана на мисълта Николай.

# 959
  • На морето!
Какво му е на свекъра на Николета? Вероятно чете социалните мрежи, за да му пишат там. Аз реших, че са скарани просто. Младият Гущер пишеше такива неща за баща си като му свършеха джобните.
Иначе никога не съм разбирала жалейките (черните лентички) като профилни снимки, оплакването на починал близък в социалните мрежи във второ лице, ед. число, все едно покойният ще влезе в мрежата и ще провери статусите на близките.
Също толкова непонятно ми е и качването на снимки на бебета с емотикони на главата, против зли очи. Ай сиктир и ню ейдж езотериката.

Внучето на Гала е много сладичко. Снимките и за мен не са подходящи за публични мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт