Звездни Компромати - Февруари'26

• 91 554
  • 1 036
  •   58
Отговори
# 1 005
BAFTA Invest in Talent Gala

Alicia Vikander
Скрит текст:

Ellie Goulding
Скрит текст:

Gwendoline Christie
Скрит текст:

Monica Lewinsky
Скрит текст:

Joanne Froggatt
Скрит текст:

Celia Imrie
Скрит текст:

Jason Isaacs
Скрит текст:

# 1 006
Виждам само показаното в тази тема, не знам нататък какви емоции носи рекламата, но ми се струва, че прекаляваме с  как да го кажа - може би сексуализираме всичко. И голотата презираме направо. То и древните статуи някои  покриват  и си затварят очите пред тях.
 Май са били отворени  и естественви  повече от нас ,защото естественото  и  голо  е красиво. Само да не участват бабите , както е в коментар. Повече притеснителна  е духовната празнота.
 Не знам Мари каква  е, нито Гала -мама гледам, нямам мнение  за личностите. Но снимките тук не ме напрягат.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 09:40 от Boryana5591

# 1 007
Алекс Петканова иска да покаже колко е работлива, а някои хора просто ги мързяло ... точка.
Сигурно ни счита за малоумни да се впечатлим, че може за минута с онлайн/мобилното банкиране да плати 3 фактури. Или че само тя пие вода и може да взима пратка от куриери. Доста си е повярвала напоследък, сигурна съм, че повечето жени майки или не могат да я сложат в задния си джоб по продуктивност.

Носът й изглежда скандално, ясно защо си обработва всички кадри, забравила е да обработи носа на този кадър.

# 1 008
  • Glasgow
Не е яхнала още вълната на чуждите инфлуенсърки Алекс, сега е на мода "бавно" да живееш, селф кеър, reflecting и ще я разкъсат в коментарите ако напише това.

# 1 009
Жалко, че след толкова години и постигнати успехи/спечелени пари все още има нужда да се доказва, да си проси някой да й казва "браво, Алексче". Все не е доволна от това как изглежда и все коригира нещо. Миналата година смени гърдите, изсмука мазнините. Кога ще се спре.. Тя бе толкова естествена и чаровна жена. Сега прилича на останалите мумии.

# 1 010
Петканова звучи като неудовлетворена и вечно доказваща се на някого неврастеничка.

# 1 011
  • Glasgow
Ама тя да се доказва, но това, че другите ги мързи.точка.
Ако чужд инфлуенсър го напише ще разкъсат, че mum шеймва и се взема на сериозно.

# 1 012
  • София
Госпожата с издялкания нос от толкова много работа не е догледала снимката, която поства - ръката й седи странно, кокалите стърчат, за носа да не отварям дума.

# 1 013
Госпожата с издялкания нос от толкова много работа не е догледала снимката, която поства - ръката й седи странно, кокалите стърчат, за носа да не отварям дума.
Кофти работа с фотошопа, от самолет си личи, че е обработвала тялото си и на тази снимка. Десетки корекции и интервенции и пак и пак не се харесва. Сигурно е развила някакво болестно състояние, горката. Чуждестранни нейни колежки са споделяли за пристрастяващото усещане и нужда да пипнеш и това, и онова по себе си. Все не си доволен, все не се харесваш и планираш нови промени, на всичкото отгоре все се преправяш с фотошоп и губиш връзка с реалната красота и че често инстаграм снимките на моделките не отговарят на реалността.

Да се стяга и да се грижи за себе си. По-важно е да имаш стабилна психика, отколкото издялкано тяло и изпилен нос.

# 1 014
Снимките на Мари с малката, може би биха ми харесали, ако ги видя в семеен албум.
За мен не са подходящи за голяма аудитория, макар че интимни части не се виждат.

Но снимката на таткото и в семеен албум да я видя, бих я счела за неуместна :
Скрит текст:
Може би защото не считам за нормално, голотата на възрастните да се демонстрира пред децата.
Може би бащата е с бельо, но снимката внушава, че е гол. Иначе щеше да се покаже едно ластиче, ей така, просто да каже " не, не е гол " . Има умишлено направено внушение и то не ми допада.

# 1 015
Halsey
Скрит текст:

# 1 016
Работягата Богданска искам да я видя като супержена, когато започне работа от 8 до 17, (но истинска работа, каквато работят хората, с които се разминаваме всяка сутрин). Тогава да изреди след 17 часа колко още супер задачи е отметнала.
Откога пускането на пералня, миенето на коса, взимането на пратка от куриер се брои за постижение в деня? Тази жена май не само е глуповата, а и изключително инфантилна. Да напише пост колко много работа е свършила, след като се е завърнала от екзотична почивка, а в същото време в реалността хората РАБОТЯТ!
Но само да напомня, че почтената работа не е като лапането на пръсти. Can't relate с този работохолизъм...

# 1 017
  • Sofia
На Малдивите рекламираше някакви странни плетива,но тази вълнена плетена рокля ме шокира 😄
Скрит текст:

# 1 018
Teyana Taylor и Chase Infiniti
Скрит текст:

# 1 019
  • До морето
Както казах мен не ме притеснява близост между родители и пораснали деца, камо ли за бебенце. Постоянно си целувам и прегръщам порасналите и син, и дъщеря и ще ги целувам докато съм жива!!!! И ги гушкам, и ги гъделичкам. Това е абсолютно нормална близост и никога не ми е хрумвало да сексуализирам подобни кадри в интернет.
И голичкото Лори не ме впечатлява - в рекламите за бебешка козметика за баня  децата са голички. Не е нищо необичайно.

Смущават ме еротичните нюанси на почекнената майка, която е застанала в животозастрашаваща поза, тъй че хем да  не й се вижда нищо, хем да знаем, че е гола. Парата също е много важна!!!!! Дваж повече ме смущава конкретният кадър, който беше показан тук, на разкрачения баща и детето позиционирано така, че умело да прикрива първичните му полови белези. И да, гащи той сигурно има, но идеята да изглежда така все едно няма е ?*@&$?!?

ПП. Дори в най- долнопробните еротични фотосесии, ако трябва да прикрият нещо слагат ръка, шапка, книга....Досега да се ползва дете за тая работа не бях виждала.

Общи условия

Активация на акаунт