Отговори
# 90
  • Пловдив
А, щях да питам Тили дали са удобни тоя модел? Питам понеже ги гледах лятото наоколо и правят мн.грозни чупки, а и тая подметка ме отказа мен.

# 91
Ох тутманик! Heart Eyes
Бих похапнал с допълнително сиренце и сланинка отстрани. И нещо подобаващо за пиене.
Сирос, твоя убавец както така се изтяга на плота, случайно заигравал ли се е с портокал/мандарина ако си сложила в купа или на самия плот?
Вън вече е пързалка. Снегорин никога не е минавал по нашите улици откак се помня и няма и да мине.

# 92
Мистева, само ще кажа, че това ми е сигурно десетият чифт от този модел. 🙃 Предполагам, това  отговаря на въпроса ти. 9060 също ми е супер удобен; 530 за моите крака не е оптимален, добре че Тилката ги хареса, тя пък не ги сваля.
Иначе щом не ти харесва подметката- не то мисли. 😄

Прити, щом вече е на АБ, ще се оправи. Неприятно е, особено на път, но… какво да се прави.  ММ беше така по време на едно от супер дългите му пътувания есента. Че и дълго време трябваше да го пие. Докато не се прибра, така и не се успокоих.

# 93
  • Пловдив
Не ми харесват как се кривят при ходене Simple Smile затова не се реших да взема...иначе са красиви, да.

# 94
Ще ходя и аз да пускам тото - мина снегорин, цели два пъти, на така и на инак. Не че голяма файда, но мина. Продължава да вали.

Кръстничката ми си е отишла, утре ще я изпратим.

# 95
О, Бърд, съболезнования!

Тук по булеварда още не е минавал снегорин. А вътрекварталните улици са тотал щета. И температурите паднаха, утре ако можех да се телепортирам директно в офиса, ще е най-добре.

Прекрасна Джувка видях да духа свещички с марулета, котаци за гушкане, да не забравя да спомена и една хубавица в Дубай, преди това. Пълните ми сърцето. (Не видях никакъв тутманик, не видях, не видях)

Гледах репортажа по телевизията за джипа, паркиран вътре в заведението. И това преди снега. Нямам думи. Добре, че няма пострадали.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 21:35 от Clo - Camille

# 96
  • Euskal Herria
Да е спокоен новият месец, общество!

# 97
Емаг са ми изпратили в петък съобщение, че заявката за ремонт е със статус "поправен" и куриер ще ми го достави на адреса. Пък аз отвикнах от кукъра и свикнах пак с тенджерите. Joy Joy

# 98
Трупа си при нас. Не ми се мисли до утре какво ще е. Абе да си отива тая зима!

# 99
  • София
Бърди, съболезнования.

# 100
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Поздрави от зимен Египет.

Кайро, хотел Ренесанс.

# 101
Поздрави и за теб, Добри!
Приятно изкарване, надявам се на почивката!

# 102
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кроти, ние живеем в Египет. В Кайро бяхме преди, сега сме на северния бряг, но все е Египет.

# 103
Да,Добри, знам. Но мислех, че днес сте забегналия с бащицата на релакс. Ти как си след пясъчната буря, която те завари навън? Премина ли кашлицата?

# 104
Добро утро!
   Бъде, съболезнования!
   Как сте, снежни кралици?
   Аз пия кафе и ще отивам да си търся колата.

Общи условия

Активация на акаунт