Отговори
# 75
Утре са във ваканция.

Пф, при нас изобщо не е чистено, през нощта като стегне, ще стане чудо на чудесата. Мъховете няколко пъти ходят да чистят двора, стълбите към улицата и пред гаражите. Но улицата е кошмар.

# 76
И при нас. Как ще стигне щерката утре до работа на 25 км, направо ...

# 77
Те през нощта ще се задействат. След като отмине първоначалният шок от “изненадата”. 😡

# 78
Утре е почивен, Панди.

Навън в момента е добре, не е замразило още и вървиш по сняг. Утре сутрин не ми се мисли какво ще е.

# 79
При нас почна да вали и замръзва. На терасата е лека пързалка. Духа гадничко но е стегнало още от обед. Ще видим утре какво ще е.
Пастет обичам ама ..... много е калоричен.

# 80
Джуфка и баба ѝ много си приличат!
Бърд,на нашата невзрачна улица следобед опесъчаваха,и стана киша.Одеве пък мина снегорин 😳,но избута пясъка,и сега побелява стабилно.Дано не скове,че по тъмно ще излизам 😖
Мистева е виновна!
Скрит текст:
И вратни пържоли с картофи в гювеченцето отзад.За обяд боб,снощи скара,ехее,има за ядене 😂
И един Мър върху хладилник.Жега му стана на горкото,че камината е отсреща,и не се стои около нея.Като го свалихме,легна на плочките на хлад 🤭

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 06:10 от Ренко

# 81
Ох, мале, Ренко, бива ли такива снимки Simple Smile Изглежда супер вкусно.
Начи, щом си видяла снегорин в тоз град, ходи пусни тото Joy

# 82
Благодаря на този, който си изпрати снега при нас. Joy Пак вали и вече е бяло.
Ренко, много хубава питка, ама мъркащото така ме умилява. Heart

# 83
Начи, щом си видяла снегорин в тоз град, ходи пусни тото Joy
Трябваше 😭.Чакам милионите,ама вчера окъсняхме,днес не ми се ходеше,и артисаха пак,тюх!
Верно,даже нагоре и надолу мина 😁😂
Ох,не мога с тоя Мър, ненормални пози за сън заема 🤣🤣🤣.Все да се е наврял между краката на масата и столовете 🤭

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 06:10 от Ренко

# 84
Ренкич, поздрав от роднината. Тутманик не съм видяла, оммммм
🐱
Ама верно е като салам 😍

И да си взимате снегОт

Нищо и половина, но ще е боб слей.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 21:03 от Сирос

# 85
Узоо,🤩
Следобед легна между краката ми.Абе нещо много неудобно ми беше,и се повдигнах да го видя.От петите ми,до средата на бедрата ми стигаше!А е бебе още,не ми се мисли какво магаре ще стане.

# 86
Не виждам тутманика, не виждам.....само разкошни котета за мачкане! Heart
Баба и Джуфка не видях!
Тук поспря, стига толкова, не искам прогнозираните 25 см сняг.

# 87
  • Наблизо
Запис и от мен в новата тема!

Мерси ,Кло ,за труда!

Разгеле свърши януари..Дано февруари е по-мил с мен.

Пак ли ги изненада снега през февруари? Нашите писаха,че са се прибрали.Те пак панталей пътник.

Видях котацииии Heart Моето почна пак да яде и крокети.Искаше само пауч и се чудех дали да я водя на ветеринар,но апетит си има..

За отслабването,аз не мога да се включа.С моите проблеми не успявам особено.В момента съм на метформин,или мога да изям света или не ми се яде.Старая се да съм в добра физическа форма,загубила съм надежда да се видя както бях преди детето..

За здравното обслужване,аз мисля че при нас тука трябва да е най-добре от ЕС.Незавиимо дали е частно или държавно,касата поема между 70 и 90 процента и допълнителната застраховка останалото в повечето случаи.И си посещаваш и специалисти по желание,има направлени от личния,но те си дават.То и затова сигурно е все на голям дефицит здравното.

Тук времето в хубаво.имах следобед сама! И се правих на красива.

Ооо и Ренкич,честита нова кола,безаварийно!

# 88
  • Пловдив
Ох, кви котьовци Heart Eyes на село нашите са топка пух и те, ама най-хубавото го е шубе и не дава снимки.
Тук си вАли...приготвяйте Ski Snowboarder кой квото има.

# 89
  • Somewhere in the World
Ауу, Тили, прободе ме в ❤
Със здраве да си ги носиш.
Узо е разкош!
Аз една сьомга с батат изпекох, да имам за утре кутия и една салата и съм 6.
Детето е на антибиотик, закъсал е с пусти синузит, а утре лети на север на -20 за седмица. Голям мъж е, но ми е свито и го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт