Отговори
# 60
  • Пловдив
Ама Марулко, недей с лпшото ся...лятото е далеч, па и филийките са от диетичен хляб Wink
Много сте сладки!

Скай, аз питах, аз Simple Smile чак се учудих, че не си ходила до сега....Чакам още красоти. Heart Eyes

# 61
ЗавидЕх ви на тези със снега. Аз се похвалих и след десет минути спря. Така ми липсва снегът...
Свърших със задачите, сега се чудя с какво да се занимавам, та да не ям. Не е нормално през 15-20 мин. все нещо да дъвча.
Навън е суха студ и вятър, отвратително време.

# 62
О, с удоволствие пращам от нашия сняг, целият даже.
Видяхме го, стига толкоз, нема нужда.

# 63
Марулко, супер сте!
Пастет в нас винаги има, защото и тримата Тилчовци много обичат. Особено синът. Втори месец поред две филийки с пастет са му част от закуската сутрин.
Аз пък ям кьопоолу- на филия хляб с квас и наденица.
Много хубав пилатес отметнах, после и медитация. В момента съб бяла и добра.Защо няма никой около мен, че да го оцени и запомни. Grinning

ПП. Отново съм скрила дистанционното на телевизора от самата себе си. Омръзна ми, честно!

# 64
Така, така. И аз не го искам. Радвам му се точно първите 5 минути.
В нашия квартал погром. Светофарите на булеварда не работят. Една кола пък се врязала в заведение...

# 65
Скай, супер! Така е най- хубаво, когато отиваш някъде без очаквания (беше ипсала, че не ти се ходи особено) и останеш приятно изненадан.

Една кола пък се врязала в заведение...

Ужас!!!

# 66
Лавче, гледах снимки. Доколкото прочетох, пострадалата жена е добре и няма сериозни наранявания.
Тук си представям какво чудо е из града. Сутринта пък имаше традиционни борби.

# 67
Слава Богу, че се е разминало само с леки наранявания и са най - вече материални щети. Какво нещо е живота обаче.. Ден като ден, сядаш да ядеш нещо и изведнъж те връхлита кола.

# 68
Сняг ли? При нас вали от сутринта.Никак, никак, никак не е моето време.
   Скай, радвам ти се, почивай! Как е студентът?
   И у дома винаги има пастет.
   Дремах, баня, сега малко служебна работа и ще порисувам малко, докато се правя красива с некви пачове.
   13, надявам се въртиш геврека безпроблемно. И си шен!

# 69
Привет от снежен Пловдив, и от чайчето. Чакам да стане време за винцето...

Иначе – баба ми сготвила пилешка супичка, свекърва ми телешко с грах, ММ ми опече ципурки и свинска наденичка на скарата и после кака ви няма да отвикне да готви...

И продължава да валиии... и всичко е бялоооо... ше видим утре как ше си рина колата...

# 70
  • София
Марулче, много сте готини с Джуфка! Пу-пу!

Тили, добре е Пантата, благодаря, че питаш! Даже не дава да измеря температурата . Само позволи да пипна челото да се уверя, че не е топла. Когато ѝ беше зле сама я мереше, така че я броя добре.

И тук побеля. Радва окото, когато съм на топло. И още в бяло. Утре вече няма да е бяло, а черно и кишаво, затова не обичам сняг в града, а в планината.

Отметнах хаштага с едно пиЛе със зеЛе. Отметнах и ОИ. Сега гледам лигав филм - имах нужда да си освободя съзнанието от сериозните теми .

# 71
Готви се телешко с малко зеленчуци и бульон в крок-пота. Ще отиде с ориз, като стане готово.

Още един ден почивка ми трябва.

# 72
  • sf
Както си мислех , че съм добре, ме засърбяха ушите и се разкихах . Утре рано отивам да се наредя пред кабинета с бабите. 😆

# 73
Щом има сили да упорства, значи е екстра! Аз нака се ориентирам по пастето- фена. Почне ли много да му знае устата и да ги реди в скороговорка- нищо му няма. 😄

Моята тиха лудост става все по- шумна. Слаб ми е ангелът, слаб.

# 74
  • София
Тили, изглеждат удобни. Да си ги носиш с кеф!

Ваканцията до кога е знаете ли? Аз мислех, че е до утре. Пантата твърди, че е до вторник.

Общи условия

Активация на акаунт