Отговори
# 45
Мистик, преди малко ММ не го домързя отново да отпраши до магазина за пастет. Дояло му се на филийка. И сиренце. Едва ме нави и мене Wink

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 14:26 от tetka_the_best

# 46
Тихо се сипе белия сняг Simple Smile
Мъх ходи да чисти пътека на двора, аз отидох с него да му каканижа на главата Grinning
Пускам си кафе и засядам с тръстиката.

# 47
Панде, как е Пантичката?

# 48
  • София
Хи, хи.  И мъх ми намаза препечена филийка с пастет и кисели краставички.

# 49
Моята е с домат и украсена с магданоз. Сега ми сервира и фрапе. Цунках го Heart

# 50
Подстрекателки!
Ще направя пастет, но някой друг ден, че нямам дробчета, а навън вече вали сняг и няма сила, която да ме накара да изляза.
Отделно имам кьополу, вчера купих котидж, имам и авокадо, тъй че пастета ще почака.

# 51
Като стана дума за пастет. Не бях яла от сигурно десетилетие, но миналата седмица какво ми стана - много ми се дояде изведнъж. Та, вече съм на трети пастет оттогава. Днес даже палачинки намазах с него. 😁 ММ беше в шок и ужас.

# 52
Яжте, яжте, след месец ще се вайкате, че не ви стават роклите!
  Видях си Джуфката, слънчицето бабино! Духнахме свещички, но се произнесе,че нейната торта е била по- прекрасна от моята.После друга прекрасна е на майка й, моята е последна прекрасна.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 17:22 от марулета

# 53
Защо сте такива подстрекателки?! Защо питам?! 😆🤣 и аз ядох филия с пастет и кисели кр 🫣
Маруле, мн сладички 🥰

# 54
  • Somewhere in the World
Ехаа, Марулче , прекрасни сте с Джуфката 😍

Другите НЕ ви чета! 😎
Оправих всичко аз, остава ми една пералня да простна и после диван парти с киндъла…
Ма доста неприятно на вън, трябва се настройвам за утре

# 55
Прити, сега е екстра да го гледам през прозореца, ма утре сутрин хич няма да ми се излиза 🤣🫣

# 56
Кло, мерси за темата!
Марулета и внучка са сладурки!
Нямам филия с пастет и екстри от мъж, защото съм "заведена" в Широка лъка.

Ще ви дочитам после,
приятен следобед от мен.

# 57
  • София
Марули, супер сте! Пределно ясно е как са наредени тортите по прекрасност.

# 58
  • USA
Сладка малка бабина Джуфка😍
За момичетата, дето ме питат за Дубай- на мен ми харесва, много американско ми е, прилича малко на Вегас. Иначе е чисто,  подредено, няма престъпност. Хубави ресторанти и храна всякаква. Забавления, паркове. Сигурно лятото е ужасно горещо, но аз съм свикнала и обичам. Живея отдавна на място с почти същия климат.
Дори се навихме да купим апартамент за инвестиция, който ще бъде завършен след година. Та, ще ходя пак, явно.
Кой ме пита за кафето, не помня. Хубаво е, не му се усеща златото🤣
Кайси, топа съм го купувала преди 2 г. от едно магазинче в Хавай.

# 59
Еее, Марулче, много сте готини. ❤️
Излезнах аз да си проветря главата, то направо жив снежен човек станАх. Взех си хумус да хрупам моркови с него.

Общи условия

Активация на акаунт