Отговори
# 210
  • София
Ще взема Бърди, на мен като ми влезе нещо в главата, не мирясвам. Харесвам много и йогурт с плодове. Абе има мегдан там да се експериментира.

# 211
  • France
Тц, не мож ме съблазните с уреди за готвене. Joy Да дам толкова пари, колкото за 2-3 чифта обувки - никогиш.

Добре е уж мама. Ходи 2-3 на седмица на реедюкация при кине. Би трябвало да си върне мобилността, но поне засега много от движенията ù са или трудни или невъзможни. Голяма беля за нищо.
Писнало ми е толкова стрес. Tired Face

# 212
Свързах се с консулската служба. Значи, или на сайтовете инфото е грешно, или самите служители не си знаят работното време. Сутринта една дама (доста любезна трябва да отбележа), ми обясни, как тя не е консулски служител, да се обадя следобед, когато отговарят на телефонни обаждания. Инфото в сайта на Външно показва, че днес това трябва да се случва до обяд. Rolling Eyes  Затова все пак реших да звънна отново точно 5 минути преди изтичането на посоченото в сайта работно време. След 7- 8 сигнала свободно и в момента, в който пръстът ми беше на червената слушалка, отсреща ми отговориха и се разбрахме. Малка лична победа.Hands Muscle

Кога ли ще спрат да ме болят душа и сърце, когато се разделям за по- дълго време с децата? Айде, за синчето все още зная, че е за кратко, ще се върне, че имаме още (макар и малко) време, през което ще живеем заедно. Макар и то да изтича, неусетно бързо при това.
Година и половина всеки път, когато сестра му поема към нейното уни, се разкъсвам вътрешно. Старая се да се държа, да не я изпращам със сълзи на очи и да не ме вижда разстроена, но почти никога не успявам.
Започва новото обратно броене на седмици.
Ей го нА, пак се разплаках, дори като го пиша...

# 213
Брат ми освобождава апартамента, в който израстнахме и ми предлага ние да се преместим там, за да не плащаме наем както в момента. На теория звучи чудесно, обаче нещо не съм ентусиазирана. 🙄

# 214
  • София
Защо? Лоши спомени ли имаш? Този апартамент чия собственост е? Ако не искаш, можете да го давате под наем и да си делите с брат ти.

# 215
И двамата сме наследници, но скоро ще прехвърля моя дял на него. Основно практични са причините, макар че има и лоши спомени, но не им поставям такава тежест. Квартала е друг и въпреки че цял живот съм живяла там, смятам, че е по - неудобен за живот с малко дете. Където сме в момента има повече пространство и по - хубави паркове за игра. Там вече е почти невъзможно да намериш място, където да паркираш колата. Също така и детската градина, в която съм записала детето ще бъде мноооого далеч. Трябва и някакъв ремонт да направим, който да съответства на нуждите ни. Има и позитиви разбира се... Ще го мисля тази седмица.

# 216
# 217
  • Наблизо
Тил,може ли да ми пишеш на лични часовете на консулската служба?Ще ми трябват скоро..

Лавче,в такъв случай дайте го под наем?Иначе да,сегашния ви квартал е по-хубав,то в другия само копаят..

Ядох някакъв гаден сандвич и ме боли корема пак.Но пък си купих светивалентински подарък от ММ и съм много доволна.

# 218
  • София
Тера, ако той не го ползва и е на двамата, няма ли вариант да го продадете и да си разделите парите и вие евентуално да купите с ипотека нещо в кварталът, който ви устройва.

# 219

Да, явно е следващо поколение на моя. Все пак аз по време на пандемията се сдобих с него, стар си е вече. 😄 Супи броени пъти съм правила, заради количеството. На мен ми трябва голямо такова, в нас всички обожаваме и ядем по много. А, и още нещо, за инфо- каната е стъклена и идва тежичка, но няма как, стъклото е бая дебело.

Бюти, всичко от нета взимам. Навсякъде първо излиза инфото от сайта на Външно.

# 220
Тили Heart Hug Кога пак ще сте заедно?

Лав,премисли го.

Бърд,така се смях с оранжевата флашка Grinning

Премерих се одеве,качила съм почти две кила.Д×б@ ! Не е като да не съм очаквала,защото след Коледните празници приятно се изненадах,че дори съм позаслабнала и си викам Юруш на каквотомидушапоиска..те нА!
Реших да диетувам и ест всичко ми се яде сега.Дразня се ,защото съм традиционалист и искам да си ям и готвя обикновени манЖи,с обикновени продукти,а групите с диетични и полезни храни предлага скир,киноа и кейл. И сладки картофи,а аз обожавам ОБИКНОВЕНИ БЪЛГАРСКИ картофи.

# 221
  • София
Виктория спондж направи мъх, но е много сладко. Иначе му се получи. Абе много надобрява в сладкишите.

# 222
  • Пловдив
Ко туй нящу, Ре?

# 223
  • София
Някакъв кекс. Прави се блат, реже се на половина и се маже със сладко и сметана или маслен крем.
Снимах го, но пак не мога да кача снимката. Не знам защо не ми дава да я отрежа от всички страни във форума, а зи признавам, че искам да спестя кочината, която е сътворил.

# 224
Направи скрийншон и изрежи ненужното Simple Smile

Голямо обиколна направих, хем работа свърших, хем крачки навъртях. Приятно ми се стори навън, ама все пак се бях омотала в два ката вълна.

Мъх как се зариби по Сторител, леле мале. Накарах го преди 10-тина дни да се регистрира от неговия имейл и да активира абонамент, защото имаше оферта на 50% за нови потребители. Това със задната мислА да слушаме и двамата, аз повече, щото той досега никога не е проявявал интерес, но не успявах да се вредя от него. За късмет моят абонамент изтече и също получих оферта. Недоумявам как успява да чертае и да слуша едновременно. А той с типичната си скромност отбеляза, че бил като Наполеон, затова успявал Joy

Общи условия

Активация на акаунт