Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 10 920
  • 428
  •   10
Отговори
# 345
Тилка, влюбена, загубена, ни гърло дращи, нито има нещо, което да ме ядоса точно сега.

# 346
  • sf
Докарах синкото до КАТ, посмя ми се на паркирането 🤣
Днес ми е много лежерно, имам чувството, че е 19ч

# 347
Това да имаш добри отношения с жени колежки или жени "надзирателки" е огромен късмет.На мен още ми държи влага от предишната ми работа. Пряката ми началничка откровено се гавреше,ежедневно.Към нея по - късно се присъедини колежка,която заради смяната на позицията ми ми стана и тя ръководител. Преди това се разбирахме повече от добре ,но след това се възползва от властта и прояви чиста женска злоба към мен.

Направо като се сетя ии Rage
Без извинение,но едната я мразя до ден днешен,чувство,което може би никога не бях изпитвала .. за другата ми е жал.

Та,Фил, съчувствам! Hug

Записах се за Изправителна гимнастика,не знам какво точно е ,но ми звучи полезно.

# 348
Донс, и ти си на трахизан.

# 349
  • France
Ама, Филомена, тя е имала покана за срещата, но проблемът е, че не си я повикала физически да дойде в залата ли е?
Омг, аз мислех, че не е била поканена на срещата, от там нататък какво някой трябва да я съпроводи ли...
Нещо подобно... ясно ми е, че имам талант да изнервям хората, но тук ми се вижда твърде покъртително като повод за цупене

# 350
Хаха, Марул, усмихна ме:)

# 351
Леле, Филомена, честно казано много по-проблематично ми се струва, че баш шефката се занимава с такъв "проблем" толкова време, вместо да й каже да си гледа поканите на срещи и да си спазва часа и мястот, отколкото, че тази колежка явно е във фаза.

# 352
  • Наблизо
А,Лайла,и аз така мислех за жените,обаче някои мъже не падат по-назад.Направо съм втрещена,винаги съм имала идеята че мъжете са по над нещата,ама напоследък се сблъсках с такива сплетници,клюкари,интриганти и простотии,че..
Фил,тази си я представям 45 годишна натокана кака,от тия дето с еобличат само в черно и се имат за Софи Марсо най-малко.

Сложила съм си рокля и чорапогащник и много си харесвам краката в него.Да не повярваш.

Мерси,Пандич..а дано.Аз съм емпатичен човек и мисля всичките в семейството Sad а напоследък всичките са за мислене.

# 353
Благодаря, мили мои за милите пожелания 🤗❤😘

Пуснах си отпуска за днес и утре. От сутринта ми е уморено и поспаливо, сякаш и аз съм на трахизана на Марули. Изкъпах се, направих една баница, която леко изгорях и пуснах в действие перални, сушилни и роботи.
Ще си почивам днес, празник ми е!

# 354
На РД на внучката пуснахме щеркинса отпуск. Тя се появи с нов татус.Изтръонах, когато поиска отпуск за своя РД, ама мина леко.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 355
  • sf
Минахме за 10мин, направо не повярвах .
Айде пак, тоз път е здравословно. Уж 🤣
Скрит текст:

# 356
  • Somewhere in the World
Сис, да ти е здрава Беболина 🩷
Да е упорита, щастлива и прекрасно детство и желая🍀

# 357
  • Пловдив
Сиско, по туй написаното хич не личи да почиваш Simple Smile Парти ще има ли?

Донсе, ко туй?

Аз рупам скир с ябълка и 3 бадема Joy че и на мъх пратих 🫣 ама тоя скир е мега гаден.

# 358
Ренко, ай официално честито Simple Smile
Пф, дайте и на мен от вълшебния трахизан, че ще гръмна.

# 359
  • France
Леле, Филомена, честно казано много по-проблематично ми се струва, че баш шефката се занимава с такъв "проблем" толкова време, вместо да й каже да си гледа поканите на срещи и да си спазва часа и мястот, отколкото, че тази колежка явно е във фаза.
Нямат работа и си я намират както могат Simple Smile това е нещо като асоциация и не се преуморяват като в едно архитектурно бюро

Общи условия

Активация на акаунт