Отговори
# 435
  • France
О, Мид, толкова се разчувствам като те чета с каква любов сте си живяли Cry

# 436
Мид, гушки.
Кайс, стискам отсега.

Бяхме на театър, гледахме Теодора Духовникова и Захари Бахаров. Чудни, на всички много ни хареса.

# 437
За колагена трябва хапване на костен мозък, хрущяли, телешка опашка, свински крачета, риба, яйца ...
За колата у дом принципа е спечелваш пари и си купуваш. Нищо не се дава на готово. А като си го купиш - ако искаш грижи се за него ако искаш недей. Но като си дал една крупна сума от джоба си и знаеш за какво си се лишавал, ще се грижиш и още как.
Отношението към вещите е съвсем различно, когато получиш нещо наготово и когато си се лишавал и спестявал да го имаш.

# 438
  • Пловдив
Лане, то това последното е до човек и възпитание ...
Светът е зимна Олипиада!

# 439
  • Наблизо
Гледам аз откриването.Приятно,но без кой знае какво.Френското беше къде къде ехеее.
Чехите хубави мъже показват.

Кайси,стискам вече всичко за татко.
Мид,много хубава любов сте имали с Павел.

# 440
  • София
Гледайки си детето и жертвите, които прави, за да гони целите си, едната кола  е най-най-малкото, което искаме да й дадем. Тя е всичко друго, но не и неблагодарна, безотговорна и лековата към вещите и хората най-вече.

# 441
Много симпатична церемония. Кортина като от приказките.

# 442
Толкова съм щастлива, че Олимпиадата започна! От вчера съм залепена пред тиви- то заради кърлинга. ☺
Кортина е невероятно място, от малкото, на които сме се връщали за ски ваканции. Първия път дори все още карах активно.
И като истинско тЕли- къде без да се отдаде нужното  уважение на храната. Любимият ми тартар.

# 443
  • Наблизо
Мммм Тартар!
Мога да живея на карпачо,Тартар и салата.

# 444
Тартар, таратор и чушки с доматен сос е моето топ три. 🥰
При условие, че тараторът и доматеният сос съм си ги приготвила аз- в моите пропорции и с моето си ноу хау. 😄

Скайчето вече май би трябвало да е кацнала?

# 445
За жертвите които правим за постигане на поставените си цели може доста да се пише. Но колкото хора - толкова и цели. Дали е необходимо,дали си струва и какъв е смисъла на това е личен философски път и възприятие на заобикалящата ни реалност. Времето е единственият критерий за това дали е било правилно или не. Но въпреки това даже и след години оценяваме грешките си като правилни, защото това са били наши решения които са били най-добрите  към момента.
Не съдя никого. Всеки е прав. Моето мнение е, че преследването на някакви цели не трябва да се превръща във фикс идея, която трябва да се реализира на всяка цена с всички възможни средства. Защото в преследването на целта много често се губи представа за заобикалящите ни неща и за онези работи, които наистина са ценни.

Май ще стана да направя кафе.

# 446
Дубрутро! Стягаме се за работа, след работа ще си ходим при нашите. Не сме се виждали от месеци, Мъх каза -отиваме! И аз гледах откриване снощи.
   Синковеца е в търсене на възможности за стаж. Засипва  ме с портфолия на разни фирми. Този път от рано се е активизирал, от което съм доволна, защото като чуя " споко, има време" изтръпвам. Казах му, че мога да ударя едно рамо за две фирми, една в София, една при нас, доста голяма и добре работеща, не ще. Каза , искам сам , имаме и кариерен център в уни. Аз доволен.
  Мис , вие с Павел сте имали това, което двойки с 40 години съвместен живот нямат и на половина! Как са децата?

# 447
  • София
Лане, не съм си изпила още кафето, ако е за мен и щерката. Това е така, дето го написа, нищо не трябва да е на всяка цена, но ние за друго си говорихме.

Добро утро. И за мен тартар, моля. И таратор обичам. И карпачо. Чушки с доматен сос не връщам. Ако може и сирена различни, че те са ми най.

Щерката се видя за ден с дядо си в Париж. 17 км навъртели пеша. Баща ми е на 81, но Париж му е бустер. Той е доволен, показвал, обяснявал, и тя е доволна, видяла е неговия Париж. Имаха нужда и двамата от тяхно си време заедно.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 09:08 от бъръльо-бъръльо

# 448
Бър, това е страхотно! Видях аз, че отборът пътува.

# 449
Бър, написах какво ми е мнението и никого не визирам.

Общи условия

Активация на акаунт