Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 13 629
  • 495
  •   14
Отговори
# 465
  • Варна
Даже само с праз ще стане, Ени, но и с маслините ще е супер.

У нас се пече тиквеник, изпекох 6 пиперки за шопска салата, предстои огретен и пържен дроб.

# 466
Аз правя със спанак.

# 467
Дорч, ида у вас!

Сдобих се нови гири аС, отдавна имах нужда от две петички, чудничко ще се съчетават с другите налични. Как да е. Прибираме се и питам синчето дали е видял новите ми бебчета. Показвам му ги и реакцията беше “… аааа, гири!”; на въпроса ми какво е очаквал да види, получих отговор- обувки! 🤣🤣🤣

Хаштага няма да го мисля днес. ММ снощи изджурка сериозно количество свинско с лук, най- много едно пюре може да спретна, ако случайно  ме хване секлетът. Ама едва ли. ☺

# 468
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

У нас се пече тиквеник, изпекох 6 пиперки за шопска салата, предстои огретен и пържен дроб.

И аз имам орзо. Я кажете как се прави, че а май само в доматена супа като фиде съм го слагала.
Аааа, и тапиока на брашно и на топчета имам. И нея не знам какво да правя.
Joy

# 469

Аааа, и тапиока на брашно и на топчета имам. И нея не знам какво да правя.
Joy
Добре, направи си боба 😆

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 01:23 от Азалия

# 470
Горинич точно за боба си купи топчетата, но вече не е тук, а аз съм попрезряла за такива работи Joy с и не го гледах какво прави.
Давайте идеи всякакви.

# 471
Дубрутро от село! Направих закуска на нашите, тати налива винце и ракийка.
   Пристигаме вчера и синът звъни - Кво прайте? - ми пием кафе."Я излез да ми отвориш "
   Снахата свършила лекции и решили да дойдат и те. Нашите им се зарадваха много, още спинкат децата.
   Заповядайте

# 472
Ааа, много сте тихи!
Хайде на закуската, докато Вятъра не се е върнал на масата и не ги е довършил.

С орзото не се разбрахме, синковеца не го хареса, а го бях сготвила с пиле и зеленчуци.
Боли ме главата, а ОИ чака.

# 473
  • Пловдив
Аууу, мижа и не виждам ни-що! Yum Ний бяхме на зонова закуска Scream ама за обяд ше скокнем до свеки и май уикендите режим йок.
Ха, добрутро!

# 474
  • София
Ние ще сме на леща днес. А мекички ми се иска да похапна.
Ръженото хлебче стана душичка.

# 475
Добро ви утро! Аз още мижа с едното око, въпреки първото кафе. Ще си пусна второ. Нощес не спахме много добре, та се надявам да си наваксвам със следобеден сън. Макар че ще ни довеждат дребосъчковците и може да ми се размине.
Марулче, да си изкарате хубаво заедно!

# 476
  • тук и там
Марулче,дай рецепта за тези мекички.Изглеждат страхотно!Ние пак яйца ще ядем за закуска..То поне да имаше файда..Rolling Eyes

# 477
  • Варна
Мда, при мен попара с овесени трици и сирене. Мекици не съм яла от няколко години... И бутерки искааммм Two Hearts

# 478
Банички с оризови кори за мен и дребната.

Ще пия едно кафе на екс и отивам на йога. Голям кеф ми е посред зима в горещата зала.

# 479
И мекички искам, и от другото, Ако и да не го знам какво е. Joy
У дома - палачинки с меласа или сирене или сладко от портокали, брани лично от мечето  Падингтън Joy
за мен една, останалите сгъна бащицата, да ми е жив и здрав.
В Александрия ще има концерт - мистерията на българските гласове. Организацията е тегава, но се надявам да успеем.

Общи условия

Активация на акаунт