Отговори
# 450
  • Пловдив
Добрутро! Дъждовно с опити за слънце е при нас ...айде на кафе.

Уф, гледах Марая и си легнах снощи...живо, къдраво и лъславо дърво. Едва устата си мърдаше, че и на пшейбек пя. До тук бях.

# 451
Мисте, аз съм й фенка, но не гледах Blush Толкова зле ли пя, трябва да пусна повторение наистина Laughing
Добро утро.

# 452
  • France
Брютро. Спала съм като къпана. Вчера прекарахме почти целия ден в новата къща. Дори поканих Недовършений на май единственото ресторанче в селото. Кат млади влюбени бяхме без дечурлигата. Имаме си кокичета в дворчето.
Славчо кашля тази сутрин и това хич не ми харесва, а Монсти пак нещо не е доволен и мрънкоти на висок глас Rolling Eyes

# 453
Добрютру!

Да се разпиша, макар да няма май с какво толкова.

Поразчистих хладилника, пералнята върти (напомням си да си го смятам и това за работа, че ми минава по тъча и хич не го отчитам), ще видим с какво още ще успея.

Навън не е идеално гадно поне Simple Smile

Хайде хубава събота и не се преработвайте.

# 454
  • София
Добро утро.
Добре са децата, благодаря.

# 455
Добро!
Сефте откак се прибрах началото на януари се събуждам и навън е ясно, слънчево и без помен от мъгла.
Второ кафе и изчез на бърз шопинг- ММ има нужда да поднови някои неща.
После- ЗОИ, както и ще седнем да планираме пролетната ваканция най- накрая, че нещо много се забавихме този път, а ей го де е краят на март.

Тази Маслинка! ❤

# 456
Не съм се включвала поседните дни и попропуснах празнуващите. Да са здрави и щастливи!
Кайси, специални вълшебни палци за татко!

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 15:16 от Азалия

# 457
Мид, Blue Heart
 Азал, сладурана!

# 458
  • Пловдив
Ок, правя обяд за нас и изчезваме. По хаштага сьоНга с картофки. Едни тарталети от червена леща пека...да видим. Много рядка стана тая смес Thinking

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 21:32 от mystic woman

# 459
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Поздравче от селската къща в България. Сървайвърчетата ми те!
Пак само на снимка ще ги гледам.

Последен ден от уикенда - Танго, после Лоракс. По хаштага - кюфтенца и картофки по селски в пържолника. За вечеря, че на никой не му се яде сега.

Маслинчето ми то! Да му се сбъдне молитвата.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 13:26 от st. Dobri

# 460
  • Варна
И аз тъй като Азал, пропуснах празнуващите. Всички да са живи и здрави, щастливи и късметливи!

Гуш на всички с тежест на душата.
Маслинката е прелест и малкото Азалче е прелест, и изобщо благодаря на всички за разните кадри.

Днес мръднахме към Морската градина. Морето хич не е фотогенично в тоз навъсен ден. Simple Smile
Ама си рекох, не може без да цъкна (Тете, за тебе се сетих). В кадрите има някакво сиво море, но има поне и котета, да радват окото.

# 461
  • sf
Аз с целия си акъл се замъкнах до Джъмбо плазата. Тоя народ пазарува като за последно.
Купих набързо каквото ми трябва и беж!
Със синкото сме решили да се пробваме на домашно суши, сега ще проуча какво и как ми трябва.
Нещо ми е смотано на главата, ама това щото ми дойде. Надиванчила съм се с кафе и куче и ще цъкам на една игра, дето се зарибих наскоро 🫣

# 462
Дорчи, благодаря Heart
Ние сме дежурни по дребосъчковците и кучето, у нас е сладка щурница. Измъкнах се за една цигара под шипковия храст (абсорбатора) и пия фрапе. Настроението ми стана морско от снимките, фрапето и новия портфейл на ММ, в който си събирал банкноти по 5 евро за царевица на плажа Wink

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 15:02 от tetka_the_best

# 463
Отчитам се с праз с ориз и маслини, скоростно качване до крепостта, кафе на един крак.
В процес: безброй перални и тръстика. Разсейвам се с една котка, която се прави на йога пред прозореца ми, разположила се върху тънка метална ограда и хич не й дреме.

Искам и аз море, лятно, с музика на живо в любимото Соаре.

# 464
Аз пък се чудя какво да приготвя с арпа фиде/орзо/критариаки? Нещо като със зеленчуци ми се върти, но нямам почти нищо и ме мързи да излизам. 😅 С праз и маслини на фурна дали ще стане?

Общи условия

Активация на акаунт