Отговори
# 525
Бър, станалото - станало. Прости си - човешко е, случва се. Отсрещната страна няма да забрави така или иначе, ако ще на челна стойка да застанеш. Извинила си се вече, направила си си изводите. Толкоз.

# 526
Бър, неприятно е че се е получило така, но станалото няма как да се върне назад.
Моето мнение е различно от това, което казват по горе и ще ти кажа защо.
Обикновено такова избухване е в следствие на натрупване на много дребни неща с времето ( без значение предтекст а и ситуацията). Освен, че си се извинила трябва и да потърсиш причината в себе си за тази реакция и да помислиш как да ги коригираш и преодолееш в бъдеще. Помисли, премисли, коригирай, говори - всичко е в твоите ръце и ти си решаваш.
Може да се сърдиш на това което казвам, но гледам на нещата без чувства в такива моменти.Не съдя никого за това как реагира. Хора сме, всички грешим по един или друг начин. Въпросът е след това как действаме.

# 527
  • Пловдив
Лане, развалих времето...и тук мъглата ни нападна.

Бър, акъл не мога да дам, само Hug

Начи лапето(баш такова е) много ме дразни, ядосва и скоро ще го отлюспя Confounded

# 528
Мисти, да не ви е сърдита младежта?

# 529
Работен ден след 4 дни Майорка. Трудно влизам в ритъм.
Видях чудни местенца, пих разкошни вина, ядох много - любимите ми морски неща, но и не само. Хотелът беше без забележка, туристите малко. Имам хиляди снимки, трябва да ги поразгледам и разчистя. Много фотогенично място. Не е място, където бих отишла в сезон, но извън сезон е чудно.

# 530
Еха, Майорка.
  Аз също обичам да ходя на туристически места извън сезона.
   Свърших голяма част от задачите, с помощта на зет ми, да ми е жив и здрав!
  Сега в нас, готвя, ОИ/вчера реших да си почивам/, после на среща с дружките.

# 531
  • Mediterraneo
Яко, Мьос! Аз също ходих за 4 дни извън сезона и не съжалявам. Много е красива Майорка. Сезон не бих си причинила там, като знам какво е при нас, представям си на острова. Не напразно местните не искат туристи.

# 532
  • Пловдив
Мисти, да не ви е сърдита младежта?
Попи, уж не, ама едва го издържам моя....хън-мън, думите с ченгел му вадя Angry

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 13:02 от mystic woman

# 533
  • София
Всичко е така, както го написахте, банда. И ще ми се прости, и ще премисля защо и ще си простя е аз, ама ще ми е като обица на ухото. Бъди по-мъдра, по-хитра, бъръльо, не трупай, систематизирай, планирай.
Приемам го като урок. Ей, на сто години станах и уж добре  и отработено общувам, ама на.

Мисте, мани го лапето, не се ядосвай. Да мълчи и мучи, ще му мине. И мойто има мучащи фази и "нищо ми няма", само си ги преживява и се осафертва.

# 534
Привет!
В събота бебка направи 4 месеца, днес й сложиха 2 ваксини и сега чакам да дойде утре. Че предния път, с 1, хич не беше добре положението. Минито вчера навърши 8 и за пръв път не бяхме заедно на рождения й ден. Баща й ги заведе с братовчедка й на ледена пързалка и в мол-а(кино, макдоналдс, плейграунд, дъра бъра) и се прибраха чак вечерта. Смотано ми е много тези дни.
Бър, най-вероятно всички по-емоционални хора сме имали такива моменти. Неудобно ми е било и на мен и след извинението си просто чакам да отшуми. Кво да правя...

# 535
Белушани,здрава да е Минито!
Аз съм на мнение,че щом се стига до избухване,значи има защо.Без значение кой крив,кой прав,значи на някой са му се качили на главата,с две думи.
За пръв път от почти две седмици бях сама няколко часа.И кво,чистих и пазарувах 🙄.Ай сиктир и слугинажа,и всичкото му.Искам като почивам,да пече слънце пък!Писна ми от вятър и валежи!
Пуешки шницели,но се чудя на фурната или фрайера да ги изпека 🤔.Марули измити имам от миналата седмица,само салата ми се полага за вечеря.Тези дни бяха тежко работни,но все пак не знам дали съм изгорила калориите от тортата, която заръчах на Скъпия да вземе.И изядохме за няма и три дни 🫣

# 536
Ренко, ако обичаш да кажеш какво е това печен шницел.
Под шницел аз разбирам месо ( начукано) оваляно в яйце/панировка/яйце/панировка и изпържено в горещо олио. Месото може да е свинско, телешко,пилешко или кайма.
И как това нещо ще го направиш на фурна - нали няма да е равномерно? Я дай няколко практически разяснения, моля.

# 537
Бъръльо, аз мога да предположа защо. Защото нервната ни система не е дъвка да се разтяга безкрай, ами балон, който в един момент се пука.
Отсрещният е уцелил точно пукането. И като се пръсне е и стряскащо и шумно.

Гледай да изпускаш въздуха отвреме навреме просто.
Иначе да си по-мила със себе си никога не е е излишно, така или иначе.

Белушани,  честита да е Минито, жива и здрава.

Едно контрафиле имам, което не стигна до су вида, ама трябва да го сготвя, че хем му е време хем нямам нищо друго. А хич не обичам сухо месо пфффф.

# 538
Лан,като го измайсторя,ще видим.Ще действам на принципа на "пържене" с минимална мазнина,типично за фрайерите.Но още съм в чуденка, защото е сухо месо,и да не го пресготвя.
Ули,казвала съм "моята" рецепта за контра филе -на филийки,увити в бекон,изпечени бързо във фурната,и към края на печенето някакво по-мазно сирене,тип кашкавал 😁.Дори и Шефа претенцията го яде.

# 539
Ренко, нямам бекон. Имам едни гъби и мислех в инстант пота със сметанаи гъби някак да го спретна, ама още зареждам батерията да стана да видя в крайна сметка какво ще е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт