Отговори
# 495
Ох, изпийте я тая вода по-добре, вместо картинки  Simple Smile тъкмо за няколко дни ще стигне.

Поуморих се, а още неща ме чакат да свърша днес. Да видим.

# 496
Доведох дребната на кънки на лед. Такова приятно слънчице е, че в момента, докато се припичам, се чудя дали ще е много клошарско, ако полегна на пейката Joy

# 497
Като нищо, ама какво ти пука Wink Току виж те последвали!

# 498
Юхуу, имаме си медал - бронз за Тервел Замфиров след инфарктен фотофиниш.
Сестра му ми напълни душата, застана пред камерата и каза на децата да учат и да не изостават образованието си заради спорта.

# 499
  • France
Оф, чудя се как да обясня някои работи на майка ми. Като например да не си оставя координатите в разни сайтове. Ей сега ù звъни някакъв. Чувам, че се разправят и почвам да настръхвам. Няма нормална фирма във Франция, която да звъни на хората неделя на обед. Просто НЯМА. Ама тя да питала колко щяло да струва нещо. Бе жена, тези неща се обсъждат с нас, ние ги проверяваме тези неща... данните са нещо ценно, пълно е с всякакви измамници. И като ми се развика... а точно си бях легнала да поспя малко, че от четвъртък не мога да си отспя. Не знам...

# 500
Фил, бъди непреклонна и ако трябва предприемете заедно с нея мерки, за да не пострада. Пък нека си вика. Ще се навика и ще разбере аргументите ви.

# 501
  • France
Тя, че ми се навика, ми се навика... честно ви казвам, в повече ми идва. Все едно не ми стигат всички стресове по всички фронтове. Rolling Eyes И сега го играе на обидена Tired Face

# 502
Бърди, добре, че каза за медала да включа да изглеждам награждаването Simple Smile
Е, зарадваха ме и златния и сребърния медалист, не само Замфиров Simple Smile

Филомена, нека да ви мине, че в афекта не чува много човек, ама пак й обяснявай докато е спокойна. Като на малко дете се настрой, че ще е. Особено щом не ти се доверява веднага, че знаеш по-добре.

# 503
  • France
Да, да, чакам да се успокои атмосферата. Ама как ме стресна, точно бях почнала да заспивам дълбоко. Tired Face
Тя си е такава. Като си науми нещо... не ù е за пръв път, само по-тежко става с годините

# 504
Фил, сега ме подсети, че от 2-3 месеца (а напоследък всеки уикенд) и на мен ми звънят някакви френскоговорящи от някакви непознати номера или направо скрит номер. Кодовете са все в “района” - Франция, Белгия, Нидерландия, 1-2 пъти и UK. А аз данни не раздавам наляво-надясно, да ти кажа.

Не се ядосвай. И си подбирай битките.

# 505
  • France
Не, този тел разговор беше точно за да ù направят "точна оферта" за тези столчета, които качват стълби и за които тя си е оставила данните в интернет

# 506
  • Euskal Herria
Ох, добре, че майка ми и свекър ми нямат достъп до интернет, че не ми се мисли. Че както сме далеч от тях...
Стига ми, че свекър ми винаги има подръка тефтер, където записва всички рекламирани по телевизията лекарства или чудодейни уреди. И после ни убеждава кооолко е важно да му ги вземем, направо панацея за всичките му болежки и проблеми.
Фил, дано се разберете!

# 507
Хай.
КоШиЯдем - от свеки ши ядем руло Стефани, дроб-сърма, баничка и леща. От баба - боб на фурна. От ММ - скумрия на скара. Пъшшшшш...предварително.
Тука е толкова приятно топло, че три перални врътнах днес.

# 508
Мързелче, какъв е този боб на фурна? Може ли рецепта?
Днес ми е рибен ден.

# 509
Сис, с каква ножица и техника хващаш връхчета? Май това е единственото, което не го умея и от 1 месец се назлъндисвам (според мен се пише с а, не с Ъ, ама така каза коректорЪТ) да си запазя час за фризьор.

Нямам техника, нито специални ножици ☺. Съвсем леко хванах само връхчетата, ножиците ги бях вземала преди години да подстригвам Беболина. Всъщност фризьора само го отложих, не съм го отменила напълно, колкото и да мразя да ходя!

Общи условия

Активация на акаунт