Отговори
# 510
  • Наблизо
Алоха!

Оф ядене.Ние цял ден дъвчем нещо.На мен ми дойде и съм само гладна.

Аз съм на фризьор след седмица.Да видим,според студио24 не си е сменила тарифата.

Времето беше отвратително днес и си останахме вкъщи.Детето не е много доволно,но не ми се завираше в клуб.Върлуват още вируси,достатъчно ми е училище.Утре-работа.Пф.

И аз следя ОИ.Много се радвам за Тервел и това обърнах внимание,че българите имахме четирима атлета в сноуборда! Петлите-ни един.

# 511
  • Пловдив
Ох, аз много обичам на фризьор и ако косата ми държеше щях да ходя вс.седмица Simple Smile
Ама Сис, как 100Е Open Mouth тук никога не е била такава цената...поне в нормалните салони. Ся, ако ида в Капана може и да е толкоз, ма няма как да стане Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз сготвих за кутийките и вода йок. М да. А днес минахме покрай реката и беше доооста пълна Simple Smile

# 512
Наспорт, ще пия чай коняк.
  Мъх отиде нещо да готви, аз малко служебна работа имам да отметна.
   Утре вечер се заформя среща с другарките, с които миткаме из Италия. Уж някакви неща да уточняваме, ама си мисля, че ще е безкраен хилеж, както винаги.
    Фил, трудно е , и с нашите ги виждам. Уж слушат, ама знам ли.

# 513
  • Наблизо
Уф,по казуса на Фил,баба ми е същата.Тя цял живот командва,винаги се е налагала и е ставало на нейното и сега й е мног много трудно.Майка ми вика “Имала деменции” ама не.Тя много добре си знае коя е ,какво е,не забравя и тн..ама прави сцени и кризи.Само и сама да се опита да наложи някакъв контрол.И се сърди ужасно.Поне има дядо и той е най-големия непукист ,който познавам.Майка ми и тя натам върви,само че се поставя в ролята на жертва и физически почва да страда като не стане на нейното и се притеснявам как ще е в бъдеще..

# 514
Ох, аз много обичам на фризьор и ако косата ми държеше щях да ходя вс.седмица Simple Smile
Ама Сис, как 100Е Open Mouth тук никога не е била такава цената...поне в нормалните салони. Ся, ако ида в Капана може и да е толкоз, ма няма как да стане Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз сготвих за кутийките и вода йок. М да. А днес минахме покрай реката и беше доооста пълна Simple Smile
В Капана не знам дали и къде има фризьорски салон, аз от как се помня, ходя на Джумаята след банката с въртящите се едно време врати. 30 € подстригване и боядисване с моя боя. С нейните е по-скъпо, но моето руно иска поне 2 кутии и половина, често три. Поне си го причинявам максимум 5 пъти в годината. През останалото време, през три седмици сама въртя четката в корените, щот не става. Мечтая да дойде времето и да престана, сиреч да побелея на 96%
Обожавам жени, които с достойно си носят и развяват "белите гриви".

Лекинка, че гадна седмица ми предстои.

# 515
Дубрутро!
    Пия кафе на терасата, отдавна не съм. Днес ще съм на работа нестационарни , демек малко тук, малко там, иди свърши това, докарай онова.
   Спокойна седмица !

# 516
Утро и от мен. Тръшна ме най-накрая. Ебаси ужаса е. Нощес усещах час след час как ми става все по-зле 🥲 само се надявам до петък да се оправя, че ме чака пътуване. Баткото е също вкъщи болен, дано малката удържи фронта.
Имайте здрава и спокойна седмица 🌻

# 517
  • Пловдив
Добро понеделнишко!

Кло, аз си ходя от ходини в квартала...до сега корен+измиване+изсушаване(с четка, почти профи) ми беше 40лв. И салона не е гаражен тип.

# 518
Добро утро.
Лека и успешна седмица! Болните да оздравяват!
Вън е мъгла. Не се вижда на 30 метра какво става.

# 519
  • Пловдив
Лане, тук е пролет...е, почти Simple Smile вчера също така беше.

Общи условия

Активация на акаунт