Отговори
# 510
  • Наблизо
Алоха!

Оф ядене.Ние цял ден дъвчем нещо.На мен ми дойде и съм само гладна.

Аз съм на фризьор след седмица.Да видим,според студио24 не си е сменила тарифата.

Времето беше отвратително днес и си останахме вкъщи.Детето не е много доволно,но не ми се завираше в клуб.Върлуват още вируси,достатъчно ми е училище.Утре-работа.Пф.

И аз следя ОИ.Много се радвам за Тервел и това обърнах внимание,че българите имахме четирима атлета в сноуборда! Петлите-ни един.

# 511
  • Пловдив
Ох, аз много обичам на фризьор и ако косата ми държеше щях да ходя вс.седмица Simple Smile
Ама Сис, как 100Е Open Mouth тук никога не е била такава цената...поне в нормалните салони. Ся, ако ида в Капана може и да е толкоз, ма няма как да стане Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз сготвих за кутийките и вода йок. М да. А днес минахме покрай реката и беше доооста пълна Simple Smile

# 512
Наспорт, ще пия чай коняк.
  Мъх отиде нещо да готви, аз малко служебна работа имам да отметна.
   Утре вечер се заформя среща с другарките, с които миткаме из Италия. Уж някакви неща да уточняваме, ама си мисля, че ще е безкраен хилеж, както винаги.
    Фил, трудно е , и с нашите ги виждам. Уж слушат, ама знам ли.

# 513
  • Наблизо
Уф,по казуса на Фил,баба ми е същата.Тя цял живот командва,винаги се е налагала и е ставало на нейното и сега й е мног много трудно.Майка ми вика “Имала деменции” ама не.Тя много добре си знае коя е ,какво е,не забравя и тн..ама прави сцени и кризи.Само и сама да се опита да наложи някакъв контрол.И се сърди ужасно.Поне има дядо и той е най-големия непукист ,който познавам.Майка ми и тя натам върви,само че се поставя в ролята на жертва и физически почва да страда като не стане на нейното и се притеснявам как ще е в бъдеще..

# 514
Ох, аз много обичам на фризьор и ако косата ми държеше щях да ходя вс.седмица Simple Smile
Ама Сис, как 100Е Open Mouth тук никога не е била такава цената...поне в нормалните салони. Ся, ако ида в Капана може и да е толкоз, ма няма как да стане Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз сготвих за кутийките и вода йок. М да. А днес минахме покрай реката и беше доооста пълна Simple Smile
В Капана не знам дали и къде има фризьорски салон, аз от как се помня, ходя на Джумаята след банката с въртящите се едно време врати. 30 € подстригване и боядисване с моя боя. С нейните е по-скъпо, но моето руно иска поне 2 кутии и половина, често три. Поне си го причинявам максимум 5 пъти в годината. През останалото време, през три седмици сама въртя четката в корените, щот не става. Мечтая да дойде времето и да престана, сиреч да побелея на 96%
Обожавам жени, които с достойно си носят и развяват "белите гриви".

Лекинка, че гадна седмица ми предстои.

# 515
Дубрутро!
    Пия кафе на терасата, отдавна не съм. Днес ще съм на работа нестационарни , демек малко тук, малко там, иди свърши това, докарай онова.
   Спокойна седмица !

# 516
Утро и от мен. Тръшна ме най-накрая. Ебаси ужаса е. Нощес усещах час след час как ми става все по-зле 🥲 само се надявам до петък да се оправя, че ме чака пътуване. Баткото е също вкъщи болен, дано малката удържи фронта.
Имайте здрава и спокойна седмица 🌻

# 517
  • Пловдив
Добро понеделнишко!

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 08:40 от mystic woman

# 518
Добро утро.
Лека и успешна седмица! Болните да оздравяват!
Вън е мъгла. Не се вижда на 30 метра какво става.

# 519
  • Пловдив
Лане, тук е пролет...е, почти Simple Smile вчера също така беше.

# 520
  • София
Добро утро!

Седмицата ми не завърши добре. Избухнах много грозно, ядно, непродуктивно, изобщо - излишно емоционално, че чак просташки. Много ме е яд. За същността съм права, но не и по начина, по който го направих. Не успях да се овладея, просто откачих. Извиних се в последствие, именно за низпълнението, не за причината. То ясно, че се трупа отдавна, но постъпих емоционално тъпо и много, много ме е яд, трябваше да се овладея и да говоря разумно. Сега нито полза за мен, нито развитие, само напрежение, обида от двете страни и пундене (донякъде с право).
Случвало ли ви се е? Как постъпвате в такива случаи? Как СИ прощавате за тъпотията?

Дано тази седмица започне с нова страница.

# 521
Случвало ми се е , Бърд! Трудно си прощавам , щото ме гложди, яд ме е на мене си. Скоро имах такава ситуация, покрай организацията на хубав повод, но ми дойде много вповече. Още като си мисля за реакцията ми се свива под лъжичката, гузно ми е. Заради начина. Дори взех леко крайно решение да скъсам с едно приятелство. Обмислях го отдавна, но не беше това начинът. Та има смисъл в " брой до 10!"
    Прегръщам те!

# 522
  • София
Мерси, Марулче. Направо завиждам в момента на хората, които са непукисти. Не съм спала като хората от яд. Че хем не се защитих, хем се изложих (според мен).

# 523
Намери начин спокойно и аргументирано да се защитиш. Другото, което ти се е изляло, явно много ти е тежало и си го преживявала. Понякога не е чак толкова лошо човек да си каже какво мисли. Случвало ми се е и на мен да не мога да се въздържа. Ако пък не си права се извини.
Добър пример ми е една приятелка адвокатка. От нея съм чула, че едно и също нещо можеш да го кажеш по различен начин, уча се от нея.

# 524
Добрютру!

Ох, Бъръльо, много гадно, съчувствам.
От моя опит май най-помага изговаряне, ако е възможно. Иначе го въртиш и сучеш в главата и само поддържаш срама и вината.
Дори ако можеш седни и си подреди мислите пишейки. Излей си всичко на листа, за да излезе от теб. Вече ако другата страна е отворена да говорите, прецени дали можеш спокойно и най-вече дали искаш.
Но аз бих започнала с изливане на всичко на хартия.
И чисто физически го изкарай - поскачай, повикай, разтръскай тялото, главата.
Да излиза както и откъдето успее Simple Smile

Азалия, бързо да се оправяш!

Общи условия

Активация на акаунт