Отговори
# 630
Какви ги къдрите?
Кой каза, че не е усетил нищо правенето!? Аз така се старая,пък вие не усещате. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пия кафе и после ще пусна една пералня.
Чакам си блендера, готвач на супи. Дясната ръка, победи лявата. Имах 10 процента отстъпка за първа поръчка, банката ми върна кешбека от кредитната карта, но са много нагли и агресивни с внедряването на ДСК мобайл. Догодина кешбека ще се връща само и единствено чрез приложението. Който иска да оформи заем онлайн пак само през приложението. А аз не го искам и няма да го инсталирам, може да е назадничаво и да ви звучи странно, но не желая от телефона ми да има директен достъп до банковата ми сметка.

# 631
Мой много близък човек беше подлаган на тормоз в работата си. Точно както го казваш, Бюти - история тип булита от гимназията. Много, много грозна история, и то става дума за хора над 50 годишна възраст. Не един път близкият ми човек се е прибирал разплакан от гнусното отношение и интриги. Поради тази причина и бързаше да се пенсионира. Почина една година след като се пенсионира и всички от службата, които пасивно поощряваха тормоза, лицемерно скърбяха. За съжаление има много подобни случаи.

# 632
Аз пък така свикнах всичко да ми е през телефона. В мобайла не мога да си платя данъците само. Очаквах и това да качат там. Уникредит ги изпревариха, въпреки че са по-смотани по мое мнение.

За кофти взаимоотношения в работата си давам сметка, че са ме разболяли. Нямало е друг начин, борила съм се и съм търпяла. Цената си я плащам сега.

# 633
Това с тормоза звучи ужасно!

# 634
Наскоро при нас започна работа нова колежка.От предишното място напуснала,именно заради отровната среда.Сама казва,че е такава, защото шефовете са го позволявали.При нас такива работи няма,няма и да има.Може и много началства да имаме,но подобно нещо никой от тях не би допуснал.Имаме съкратени заради непристойно поведение.Ама така и трябва!
Вчера сутринта започна да ми се подува лимфен възел на шията.До обяд беше толкова надуто и болезнено,че търчах до личната.Инфекция някъде,но не е видима, защото нищо друго ми няма.Днес на топло вкъщи,и чакам да подейства АБ.Че половината шия ми е кажи-речи двойна 🙄

# 635
  • Наблизо
Сис,възможно е.И друго има-когато фирмата е чуждестранна и големите шефове са чужденци извън страната,има малко или много страх да пуснеш тикет и правят Нещо.Разместване ли,но правят Нещо.
Когато всичко е в Бг,оплакването ти отива към арменския поп.Особено когато и тези,които взимат решенията,са от кликата на булитата.Мисля си,че това е още соц похват,тъй като роднини са ми разказвали за натиска да станат членове на партията,да си затварят очите за нещата от ''втория начин'',доноси..Мой роднина са го съсипвали с доноси,обаче е бил такъв специалист,че е нямало как без него.Ама не е бил съгласен на алъш веришите и са му правели живота ад.Сега няма как да е различно,но намирам,че е станало още по-явно и животинско.Нормалните си мълчат и си налягат парцалите,защото пък нямат избор.Докато това не ги изяде.

Днес съм хоум.ММ е вкъщи болен.Само идва да ми говори нещо,а се борих и със задръстването сутринта и съм още по-крива.

# 636
Напълно непонятно ми е такова поведение от възрастни хора! За мен това са прости хора.Без извинение!

Ренко,много неприятно! Бързо оздравяване!
Сиросче ми се губи и на мен .. где си?

Някакво напрежение ме връхлита от време на време,чак сърцетуп ми причинява.. Аман!
Надявам се причината да е в "онези дни" .
Поне времето не е схлупено, слънце се показа.

# 637
  • Пловдив
Абе сложно е с колегиалните взаимоотношения...

Лайла, да се стягаш!

Ренко, да минава бърже!

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 14:06 от mystic woman

# 638
Дзак с второто кафе. Събудих се с усмивка, защото снощи точно преди  лягане получих мейл от Заландо, че имат на склад чифт мой размер разцветка НБ 9060, която дебна повече от 6 месеца и успях да го грабна. Hands Muscle Утре, живот и здраве, трябва да е при мен.
Скрит текст:

Винаги ясно съм осъзнавала каква късметлийка съм, случвайки на готини колеги, шефове, работна среда и екипи. Но и без изключение много критично съм подхождала към избора на работно място/ оферта и съм се вслушвала в интуицията си. Имах си неща, с които се бях зарекла за нищо на света да не правя компромиси и до последно удържах. Не е било лесно, но срещу себе си не тръгнах.

Армията у нас спи, казаха, че щом съм заредила няколко пака с яйца, доволно количество авокадо, боровинки и хляб, да не ги мисля със закуската. Ще ги послушам и ще отида на макикюр и педикюр.Innocent Преди това, обаче- постелка и тренировка.

# 639
Гледам кърлинг. По-домакински спорт от този не съм виждал. Ако на тези момци им връча по една четка за пране и отворя фирма - за нула време ще стана световно известен с качеството на пране на килими!

# 640
Лане, как ме разсмя! Имах нужда!

# 641
  • Пловдив
Гледам кърлинг. По-домакински спорт от този не съм виждал. Ако на тези момци им връча по една четка за пране и отворя фирма - за нула време ще стана световно известен с качеството на пране на килими!
хахаха... и аз не го разбирам тоя спорт, както и американския футбол Simple Smile

# 642
  • sf
Много тъп спорт е това. Не знам как въобще е измислен.
Гледам Хари Потър и май ми се доспива 😆
Завих едни свински ребра в кисело зеле и ги метнах в гювеча на 200гр. Нищо не ги правих преди това, да видим какво ще стане.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 17:14 от donsita

# 643
В гювеч всичко ми се получава вкусно. Това ми напомни, че в бидона остана само една зелка. Раздавахме на приятели, ние похапваме. Тази година имаме поръчки и ще слагаме повече. ММ е горд. Heart Сока е трепач.

# 644
Днес смятах да ми е лежерен ден,пред камината с котката.Ми пак не ми се получи 🙄.А това,а онова,и стана време да прибирам Шефа от градината.Бях му обещала да е на обяд,че вече хич не иска да спи следобед.За разлика от мен 😁
И се самодиагностицирах 🤣🤣🤣. Любимата ми лекарка е на мнение,че най-вероятно е това.Утре ще се видим,да прецени и на живо.Доста време имах сухота в устата,даже реших,че съм вдигнала кръвната захар,та с глюкомера на свекъра я бях мерила.В норма си е.И днешните изследвания са ми наред.И разни други неща,и заключих,че имам запушване на слюнчена жлеза 😬.Смуча лимони,и чакам да се доотпуши 🙄

Общи условия

Активация на акаунт