Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 18 516
  • 338
  •   15
Отговори
# 300
Моделът на роклята е много хубав.

# 301
Много. Кафявото е супер модерно тази зима и отива на Кейт.

# 302
  • София
Много ми харесва принцесата днес! Каква топла усмивка!
Кафявото е любимият ми цвят,а монохромните тоалети са ми слабост

# 303
Чета какво е постнала Ингрид Александра и ми се повдига щ.
Дали това ще ѝ е поста, ако тя беше жертва на подобно подробно документирано престъпление, извършено от приятел на батко ѝ?
Май, май вече съм да стават република. Единственият, който изглежда нормален от това семейство,  е малкият ѝ брат и то може би защото още не е разровено около него. Язък.

# 304
Стилният херцог на Единбург присъства на вечеря в BAFTA Piccadilly преди гала представлението на „Хендел и Хендрикс“ на Националния младежки театър.

Днес принцеса Ан присъства на прием в британското генерално консулство в Милано, преди откриването на Зимните олимпийски игри в Милано Кортина! Тя беше видяна да разговаря с модния дизайнер и бивш креативен директор на Versace, Донатела Версаче.

# 305
С този пост Ингрид само налива масло в огъня и показва единствено колко нагли са и как изобщо не разбират ситуацията, в която се намират. Вместо да изрази съпричастност с жертвите на брат си или да се опита да се разграничи, защото има хора, които все още таят надежда, че може би тя е по-различна, дори искат короната да прескочи баща ѝ и да премине към нея,  тя бърза да се изложи и покаже, че не се различава много от останалите от семейството. Медиите да не се занимавали с тях! Тя, миличката сигурно иска, както досега е имало чадър над тях и са били покривани, така и да си продължават нещата.

# 306
  • София
Ако са обикновени хора, няма да се занимават с тях медиите. Току виж й се изпълнило желанието.
Най-смешното е, че все реват за прайвъси, ама не се отказват от титли и издръжка.

# 307
Още малко красота:

# 308
  • София
Днес е рожденичка другата датска принцеса. Много хубава жена е Мари. Датските принцове са късметлии.

# 309
Много ми харесва Катрин. Роклята е разкошна.

# 310
  • Някъде там
Днес е рожденичка другата датска принцеса. Много хубава жена е Мари. Датските принцове са късметлии.

Много хубава серия от снимки на юбилярката и семейството. Честита да е.
Интериора на новата къща много ми допада.

Изложба на много красиви исторически имперски бижута ще има в Royal Palace of Gödöllő Унгария
https://www.instagram.com/reel/DVR22zzDFP6
Дворецът е бил лятна резиденция на император Франц Йосиф и иператрица Елизабет (Сиси).
Дворецът е бил лятна резиденция на кралица Елизабет (Сиси) и Франц Йосиф

# 311
  • София
И аз обичам кафяво-зелената гама и много харесах последната визия на Катрин. Чудя се обаче палтото дали е нюанс на кафяво или на виолетово?

# 312
Много интересно съвпадение при двете датски снахи, освен приликата в имената, те са родени почти една след друга, а и визуално много си приличат. Към днешна дата Мари изглежда по- свежа и остарява по- добре. Много достойно се справя с позицията си. Колко е разликата в годините между двете?

# 313
  • София
Американски частен детектив заяви пред Висшия съд, че е „правил незаконни действия“ по отношение на херцога на Съсекс за „Дейли Мейл“ и „Мейл он Сънди“, но не можа „да си спомни какви точно“.

Дан Портли-Ханкс предостави писмено изявление, което беше дадено като доказателство в подкрепа на съдебните действия, предприети от принц Хари и няколко други известни личности срещу издателя на вестниците Associated Newspapers Limited (ANL).

Портли-Ханкс каза, че е работил за отбори от ANL от началото на 90-те до началото на 2010-те и сега е на 79 години.
От BBC

# 314
Софи е във Франция.
Херцогинята на Единбург е в Мерибел, Франция, като патрон на Асоциацията за зимни спортове на въоръжените сили на Обединеното кралство. 🇫🇷🏂

По случай 75-годишнината на организацията, Нейно Кралско Височество се срещна със спортисти от трите вида въоръжени сили и произнесе реч пред над 300 участници.

Общи условия

Активация на акаунт