Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 16 481
  • 312
  •   2
Отговори
# 300
Моделът на роклята е много хубав.

# 301
Много. Кафявото е супер модерно тази зима и отива на Кейт.

# 302
  • София
Много ми харесва принцесата днес! Каква топла усмивка!
Кафявото е любимият ми цвят,а монохромните тоалети са ми слабост

# 303
Чета какво е постнала Ингрид Александра и ми се повдига щ.
Дали това ще ѝ е поста, ако тя беше жертва на подобно подробно документирано престъпление, извършено от приятел на батко ѝ?
Май, май вече съм да стават република. Единственият, който изглежда нормален от това семейство,  е малкият ѝ брат и то може би защото още не е разровено около него. Язък.

# 304
Стилният херцог на Единбург присъства на вечеря в BAFTA Piccadilly преди гала представлението на „Хендел и Хендрикс“ на Националния младежки театър.

Днес принцеса Ан присъства на прием в британското генерално консулство в Милано, преди откриването на Зимните олимпийски игри в Милано Кортина! Тя беше видяна да разговаря с модния дизайнер и бивш креативен директор на Versace, Донатела Версаче.

# 305
С този пост Ингрид само налива масло в огъня и показва единствено колко нагли са и как изобщо не разбират ситуацията, в която се намират. Вместо да изрази съпричастност с жертвите на брат си или да се опита да се разграничи, защото има хора, които все още таят надежда, че може би тя е по-различна, дори искат короната да прескочи баща ѝ и да премине към нея,  тя бърза да се изложи и покаже, че не се различава много от останалите от семейството. Медиите да не се занимавали с тях! Тя, миличката сигурно иска, както досега е имало чадър над тях и са били покривани, така и да си продължават нещата.

# 306
  • София
Ако са обикновени хора, няма да се занимават с тях медиите. Току виж й се изпълнило желанието.
Най-смешното е, че все реват за прайвъси, ама не се отказват от титли и издръжка.

# 307
Още малко красота:

# 308
И на мен много ми харесва Катрин днес. Тези нюанси на кафявото много й отиват. Преди рождения й ден списание Таймс (ако не се лъжа) бяха публикували много дълга статия за нея, в което са взимали интервюта от много хора, с които тя е работила през годините. Всички разбира се казват колко е топла и сърдечна в ежедневието. Направи ми впечатление параграфът за модата и че след напускането на Наташа Катрин не е наела стилист и сама подбира дрехите си. Аз не знаех този факт, но пък е показателно, че с или без стилист Катрин е доста последователна във визиите си, изборът на дизайнери, да създава с дизайнерите custom артикули, които не могат да бъдат закупени от някой друг.

Относно съобщението на Ингрид - според мен момичето е в делюзия, има някаква илюзорна представа, че както досега медиите са си мълчали и никога не са критикували кралското семейство и сега това трябва да продължи и никой няма право да изрази публично негативно мнение... Колкото по-бързо стъпи здраво на земята, толкова по-добре за нея. Сега думите й звучат нелепо, а образът й се срива. Толкова ли няма поне базова връзка с реалността и усет кое да каже пред 800 човека и кое да премълчи. Уж е образовано и начетено момиче, а не показва разбиране каква е ролята й в монархията.

Имам чувството, че от всички монархии само във Великобритания има свобода на словото и медиите и преди, и сега са имали възможността свободно да си пишат каквото си искат за монархията. В Дания дори не пуснаха снимките на Фреди как излиза от дома на приятелката си, камо ли да отразят сагата с аферата как е летял тайно без да уведоми посолство/служби, как е нощувал у нея. В Норвегия досега медиите не са си позволявали да кажат и копче и дори са мълчали за много скандални неща. В Монако принцът притежава почти всички. В Йордания сигурно ще ги затворят или по-лошо..

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 22:51 от FreesiaR

# 309
  • София
А защо някои са убедени, че коментирания пост действително е писан от Ингрид?

# 310
А защо някои са убедени, че коментирания пост действително е писан от Ингрид?
Защото, ако не беше писано от нея, то  дворецът щеше да отрече написаното и да каже, че е лъжа, а нямаше да откаже коментар.

Защото личните профили на скандинавските рояли не са тайна, нито за медиите, нито за обществеността. И щом 800 човека имат достъп до този профил, то не е изненадващо, че този пост е изтекъл в норвежките медии, а вече и в световните. Толкова много медии няма да публикуват непроверена информация, нито пък дворецът ще отказва коментар.

Дори Метте-Марит има личен профил. Заключен е, но 270 хиляди души имат достъп до него, защото ги е приела.

# 311
Защото се знае, че това е личния й профил. Той е заключен с около 800 приети. Явно някой от 800-те е изпортил какво е написала там.

Ужасно кофти впечатление. Прави асоциации с обвинение в убийство. Проявява пълно неразбиране за ролята си. Много е ограничено разбирането, което ще получи като сестра и дъщеря. Тя е втора след баща си за трона и с това следват огромни задължения.
Тук пише, че се държи като инфлуенсърка, която се оплаква от пресата в скрити постове в социалните си медии.
Много важно да не се излизало с твърдения, за които няма покритие, пише тя.

Имейлите на майка й до Епстейн достатъчно покритие ли са? Снимките и видеата, направени от Мариус, потрошените мебели, синините по главата и шията и мозъчното сътресение на Ребека достатъчно покритие ли са? Твърденията на бившите му гаджета, които и тя със сигурност добре е познавала покрай брат си - те достатъчно покритие ли са?

Да, всеки е невинен до доказване на противното. Затова и му се полага безпристрастен съд и дело. Което и получава в момента. За тези 3 дни не виждам нищо нередно - прокурорът и адвокатите на жертвите се държат безупречно, съдиите и те. Но работата на пресата е да критикува. 15 години прикриват батко й и се видя до къде стигна - ти знаеш ли аз кой съм, кокаин, близки приятелства с едни от най-тежките престъпници в страната и сумати жертви.

Самият факт, че от тези, които са имали отговорността за охраната на Мариус и имението Скаугюм не са реагирали с какви приятели дружи и кой кани в къщата той, показва, че и там нещата са се провалили.

# 312
Охраната е правила каквото са й наредили. Щом така безпардонно го прикриват сега, когато е обвиняем, какво ли е било когато не се е говорело публично за начина му на живот.
На Ингрито за мен по-притеснително е, че очевидно не разбира човешката страна на свършеното от брат й. Какво оставяне на мира - трябва да те е срам от направеното. Вярно, че не е минал съда, обаче жертвите не са една и две, да кажеш - набедили го.
Ами наркотиците, дилърите.
Не става въпрос изобщо дали разбира ролята си на престолонаследница. Девойката не разбира какво осъдително има в поведението на брат й. Това са сбъркани морални ценности. На какво отгоре ще има претенции да я хранят поданиците, в такъв случай?
Пълен провал и смешници са това КС начело с Харалд и Соня.

Общи условия

Активация на акаунт