Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 30 527
  • 547
  •   20
Отговори
# 435
И аз много харесвам пръстена на Камила, Беа и на Мегън.
Този на Катрин изобщо не ми харесва, най-вече защото носи кости енергия според мен

# 436
Много достойна позиция от страна на АКС по случая връзката Епстийн и  Андрю. Отново са образец на това как следва да се реагира.

# 437
Със сигурност по-достойно се държат от норвежците дето нищо не правят. Някакви сълзливи изявления как се подкрепяли. За тях явно не е проблем бъдещата кралица да е била с много близка връзка с Епщайн и да подкрепят сина ѝ насилник. Страхотен пример за престолонаследници.
Андрю поне му взеха всичко дето може, а за Метте какви мерки са взети?

# 438
Принцът на Уелс на втория ден от официалното си посещение в Саудитска Арабия.

Принц Уилям посещава днес един от най-новите елементи на програмата за екологично устойчиво градско обновление на Рияд на Спортния булевард.

Негово Кралско Височество се срещна със семейства и местни жители, които се възползваха от новия булевард, преди да се присъедини към академици от Университета за наука и технологии „Крал Абдула“ (KAUST), за да научи за по-широкия енергиен преход на Саудитска Арабия и как инициативи като Спортния булевард допринасят за това.

# 439
А не се ли питате Мете Марит как ще застане и ще е лице на организации и инициативи защитаващи правата на жените след тези разкрития за близките ѝ отношения с един доказан сексуален престъпник и след като стана ясно, че от години е прикривала престъпленията на сина си и до последно чистеше доказателства от жилището му

# 440
  • Glasgow
Андрю ще го съдят сигурно, но не заради момичето, а заради информацията, която е давал докато е бил търговски представител. Дори си мисля дали нарочно не изчакаха да обявят тези му имейли, в които е препращал директно на епстийн конфиденциална информация. Защото за същото лорд Манделсън го разпънаха на кръст и сега искат оставката на Стармър, т.е се сравнят двете действия и щом за единия има такава реакция да има и за другия. Без Манделсън може би щеше да мине и замине.
Не знам на български как е точния превод на обвиненията, може би злоупотреба със служебно положение и национален риск, нещо такова

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 13:06 от Jokerr

# 441
От Двореца са пратили писма до всички организации, на които Метте-Марит е покровител, уж от нейно име. Във връзка с излязлата информация за тия имейли.
Метте-Марит има (имаше?) 21 такива организации. Една или две приключиха с нея, една друга си замрази покровителстването й за 1 година, други две обмислят какво да направят.
Та в това писмо Метте-Марит отново ги уверявала как не знаела, дори и с гугъл като го е проверила не разбрала колко сериозна била работата.
Не знам защо просто не се смея на жалките й опити, а се дразня, че продължава да си упорства, че не е знаела.
Ако е с толкова ниско IQ, че не разбира резултатите от Гугъл и това, което чете за Епстейн, то как може да й се повери цяла корона?
Тя се подиграва с хората и с организациите, на които е покровител.
Няма друга дума - това е подигравка с хорския интелект. Мисли ни за глупаци.

# 442
  • Glasgow
Аз нали все търсех какво се случва с коргитата на кралица Елизабет, кой ги гледа сега, бяха поверени на Сара преди. В Сандригам са на разходка🦮🐕

# 443
Метте хич не я е грижа кой какво мисли за нея и се съмнявам, че изобщо ще даде адекватно обяснение по-нататък, както бе казано. Проблема при нея не е само в близкото и приятелство, а и в текстовете и смисъла на написаните от нея имейли. Голямо уронване на престижа на това семейство и персонално на Хокон.

# 444
От Двореца са пратили писма до всички организации, на които Метте-Марит е покровител, уж от нейно име. Във връзка с излязлата информация за тия имейли.
Метте-Марит има (имаше?) 21 такива организации. Една или две приключиха с нея, една друга си замрази покровителстването й за 1 година, други две обмислят какво да направят.
Та в това писмо Метте-Марит отново ги уверявала как не знаела, дори и с гугъл като го е проверила не разбрала колко сериозна била работата.
Не знам защо просто не се смея на жалките й опити, а се дразня, че продължава да си упорства, че не е знаела.
Ако е с толкова ниско IQ, че не разбира резултатите от Гугъл и това, което чете за Епстейн, то как може да й се повери цяла корона?
Тя се подиграва с хората и с организациите, на които е покровител.
Няма друга дума - това е подигравка с хорския интелект. Мисли ни за глупаци.
По мейлите все още е трудно да се определи доколко Метте е замесена в делата на Епстайн, но при нея най- осъдително сега са наглите лъжи. В самите публикувани мейли тя е писала, че го е проверила в гугъл и нещата не изглеждат добре, та сега с какви очи продължава да лъже.

# 445
Спокойно, постановят ли присъдата срещу синчето, и другите организации ще се дистанцират от майката в Норвегия. По - интересно ще е да се види как ще реагират останалите кралски фамилии в Европа на норвежкия резил. Възрастните шведи се поздравяват с Харалд и Соня на Олимпиадата, но да видим младото поколение ще се дистанцира ли от окаляната норвежка монархия! Чарлз ряза до корен, не може да не му се възхити човек !

# 446
Принцът на Уелс разговаря с група млади футболистки по време на посещение в спортния град MISK в Рияд.

# 447
  • Някъде там
Ей, много красив килим наистина 😍
Максима също изглежда чудесно. Много харесвам този гердан.

И чантичката.
Максима е в топ период за мен.
Вчера с Юта, златната медалистка на 
бързото пързаляне с кънки на 1000 метра и Фемке която пък спечели среброто в същата дисциплина.

София е говорила за Епщайнhttps://www.instagram.com/reel/DUktW36EcdC

# 448
Оправдания, оправдания.. Все не знаели, не били чували какъв е, не са го виждали, не са се срещали и накрая съвсем други неща излизат.

София: „Срещнах го в някои социални ситуации. Сега, след като прочетох за ужасяващите престъпления (...), съм благодарна, че не съм имала нищо общо с него от случаите, когато бях на 20 години. Мислите ми са с жертвите, надявам се да има справедливост в това.“

Кралският двор е изпратил писма до организации, които са под патронажа на престолонаследницата Мете-Марит.
Покровителствата означават много за престолонаследницата. Тя се гордее, че подкрепя важната работа, която вършите. Престолонаследницата разбира, че мнозина са реагирали силно на това, което излезе наяве. Тя се надява да разбере, че се нуждае от време, за да се стегне.“

# 449
Леле, пращат писма да предупредят другите патронажа да не се откажат от Метте.
София си мисля, че наистина не е знаела и е нямало как да знае за тази част от дейностите на Епстийн. Всъщност, то не е много ясно каква я допирната им точка. Ясно е, че са те познавали достатъчно, за да я обсъждат така.

Общи условия

Активация на акаунт