Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 33 803
  • 582
  •   10
Отговори
# 570
  • Някъде там
Много ми харесва панталонът на Матилде Heart Eyes
Докато при Летисия ми харесва ризата, само тия копчета малко не ми допадат. Обаче това е разкошен нюанс на синьото.
Гълъбово ли се води ? И на мен ми харесва цвета. С копчетата май просто са прекалили. Като за работна среща е добре.

Максима в много свежа комбинация от цветове само дължината не е моето
.Открива Международната година на доброволците в Утрехт. Темата „Силата на действието“ е почит към всички, които се ангажират с другите.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 16:40 от daviz

# 571
Принцесата на Уелс се среща с родители, които са се възползвали от подкрепата на Place2Be, както и с ръководството на Castle Hill Academy и Place2Be, за да обсъдят цялостния подход на организацията към подкрепа на психичното здраве на децата.

# 572
А според мен липсва колан на тоалета, малко по- оформена талия ми липсва. Всичко останало е супер.

Максима в много свежа комбинация от цветове само дължината не е моето
.Открива Международната година на доброволците в Утрехт. Темата „Силата на действието“ е почит към всички, които се ангажират с другите.

# 573
  • София
Аааа, чудна е кралицата днес. И дължината си е добре Simple Smile Полата е много хубава.

Да, копчетата са ужасни, развалят цялата елегантност на блузата

# 574
Всъщност и блузката си е добре Joy

# 575
Ризата също е на Boden.

# 576
Много ми хареса тоалета на Катрин, изглежда елегантна, но същевременно и модерна и напълно подходящо облечена за ангажимента. Ризата е в много приятен цвят и чудесно освежава тъмния тоалет.
Личи си, че наистина обича децата и общуването с тях ѝ носи много радост, затова и снимките от такива моменти винаги са толкова въздействащи и мили.

# 577
Добре изглежда днес:

# 578
Струва ми се по-изморена ... Особено в погледа и областта около очите. Мисля, че много се промени след диагнозата и лечението.
Все още е хубава и чаровна, но като че изведнъж остаря и изглежда по-уморена.

# 579
  • Някъде там
Всъщност и блузката си е добре Joy
Първоначално полата ми изглеждаше с гадната дължина, но на следващите снимки в движение е много добре.
Много хубаво клипче от посещението. Максима напоследък много добре изглежда..
https://www.instagram.com/reel/DUqn6_ODDNA
Даниел и той е в Италия. Виктория ще бъде на ПОИ.
Готина снимка Grinning

Много симпатични майка и дъщеря..
Шарлот на представянето на книгата си в книжарница L7.

А Каролина днес в новия национален музей на Монако

# 580
Прекрасна Катрин!
Кафяво и синьо ми е любимата комбинация и въпреки, че много щеше да е елегантна на високи кафяви обувки с тънък ток, за мястото на което е със сигурност мокасините са правилния избор
Страхотни мокасини! Обожавам мокасини.

# 581
Страхотна е Катрин, кафяво и синьо е супер комбинация, а мокасините са страхотни. Каузата е много хубава и смислена.

Относно посещението на Уилям то е по искане на външно министерство. Британските рояли имат много командировки по искане на външно министерство. Страмър е с рекордно нисък рейтинг в и извън държавата и всячески се опитва да използва добрия имидж на кралското семейство в негова полза.

# 582
Херцогинята на Единбург, патрон, откри новия обществен център „Найтсвуд“ на фондация „Брендонкеър“ в Чандлърс Форд.

Херцогинята на Единбург засади магнолия и се срещна с жители, доброволци и персонал, и дори се включи в игра на кърлинг.
Много хубава пола, много ми харесва и цвета и как седи.

Общи условия

Активация на акаунт