Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 31 882
  • 548
  •   10
Отговори
# 525
Тъкмо да кажа, че Летисия се е изложила с роклята. Цвета е добре, обаче модела .... ?!?  Състарява я ужасно.
Камила е с много свеж вид, палтото е направо за пролетно настроение.

# 526
  • София
Според мен обувките я състаряват. Роклята е с класически линии и женствен модел, с приятна дължина. Малко бижута можеше да добави, но тя не е по тази част.

# 527
  • Някъде там
Според мен обувките я състаряват. Роклята е с класически линии и женствен модел, с приятна дължина. Малко бижута можеше да добави, но тя не е по тази част.
За разлика от свекърва й. Доня София почти винаги е много накичена.

Тя има едни като на тази дама,щяха да са по-добре според мен.

Излязоха ми снимки от сватбата на сестрата на Анри, Мари-Астрид Люксембург, на 6 февруари 1982 година. Голяма красавица е била, за мен.

# 528
На мен тези плохички отстрани ми навяват едни други ретро визии.

# 529
Може стара рокля да е, отпреди 20 години. А може и плохичките да се връщат пак на мода, знаем ли 🙂
На мен роклята ми харесва, кокетна и женствена е, хубав цвят. И дължината ми е добре. Само обувките не са много ок, но тя отдавна не слага високи токове.

# 530
Днес някой спомена, че за сега холандците не били споменавани в скандалите на Епщайн, за жалост не е вярно.
Името на принц Хайме де Бурбон де Парме също е споменато в досиетата на Епщайн.
Близкият приятел на Джефри Епщайн Борис Николич - тогава съветник на Бил Гейтс - обядва с принца. Към Джефри: „Трябва да се запознаеш с него. Винаги има красиви момичета около себе си Simple Smile

Принц Хайме Бернардо от Бурбон-Парма, граф на Барди (роден на 13 октомври 1972 г.) е вторият син и трето дете на принцеса Ирен от Холандия и Карлос Юго, херцог на Парма. Член е на Камарата на Бърбън-Парма, както и на разширен член на холандското кралско семейство. От 2014 до 2018 г. е холандският посланик в Светия престол. До 2021 г. той беше старши съветник на партньорствата в частния сектор във ВКБООН, Агенцията на ООН за бежанците. В момента е климатичен пратеник на Холандия.

# 531
Понеже доста се писа за обеците от саудитския принц и ми стана любопитно в момента при кого са? Меган или Короната?
А пък за "скандала" от преди години - драмата беше, че Меган избира да сложи точно тези обеци броени седмици след убийството, а кой какво я е предупредил или не, не се знае. Но тя би трябвало да е била наясно от кого са обеците и какви са били скорошните събития. Въпрос на съобразяване.

# 532
  • Glasgow
Сигурно са на Короната.
Но сега виждаме, че е забравено това убийство, принц Уилям е там, мен това ме изненада, защото съм изпуснала че има затопляне на отношенията и миналата година е имало посещение от финансовия министър.

# 533
При Короната са.
Меган избира да сложи това, което й е дала тогавашната кралица.
Достъп до бижутата се дава, никой не влиза да си избере ей така каквото му душа сака.
Освен настоящата кралица, де

Жокер, те всички на хартия се възмутиха, ама никой не прекрати бизнеса със СА.

# 534
  • Някъде там
Може стара рокля да е, отпреди 20 години. А може и плохичките да се връщат пак на мода, знаем ли 🙂
На мен роклята ми харесва, кокетна и женствена е, хубав цвят. И дължината ми е добре. Само обувките не са много ок, но тя отдавна не слага високи токове.
От 2019-та, носена в Англия за първи път.
Високата обувка е друго..

# 535
Нали правим разлика между споменаване на някого в кореспонденция и участието на този някой в секс вечеринките с непълнолетни момичета, доставяни от Епстийн 🙂
Ако е участвал в такива и него ще обсъдим. Засега няма за какво. Дребна риба май им се е видял, крале са търсели.

# 536
При Короната са.
Меган избира да сложи това, което й е дала тогавашната кралица.
Достъп до бижутата се дава, никой не влиза да си избере ей така каквото му душа сака.
Освен настоящата кралица, де

Жокер, те всички на хартия се възмутиха, ама никой не прекрати бизнеса със СА.
Нали казахте, че са сватбен подарък, а не са подарени на Елизабет. Тогава не би ли трябвало да са лични нейни и да си ги вземе при напускането?
Според протокола, ако подаръкът е личен, той остава собственост на получателя.

# 537
От 2019-та, носена в Англия за първи път.
Високата обувка е друго..

Еее, колко променят визията високите обувки.

# 538
Chonsi, ти го каза също Simple Smile

Не, не си ги е взела, при короната са си

# 539
  • Glasgow
а да речем Сара след развода дали си е взела бижутата или са на Короната? нали все я изкарват много финансово ощетена след излизане от семейството

Общи условия

Активация на акаунт