Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 32 642
  • 567
  •   9
Отговори
# 510
Мне, и Chonsi това е написала. Елизабет ги е приела и ги е дала на Меган.
Това с предупреждението издиша, както видяхме идва от книга с лъжи.

Но разбирам, че когато човек толкова години е вярвал в нещо грешно е трудно изведнъж да приеме, че е било лъжа.

# 511
Защо книгата да е лъжа?
Тази на Джуфре се приема за истина, този на хари се приема за истина до моментите, в което художествено измисля употребата на наркотици. Истина, защото застават с имената си.
Този автор също застава с името си, Мегън е свободна да го осъди за клевета, не виждам да го е, значи е вярно.

# 512
  • Някъде там
Принцеса Аниша от Бруней е родила момиченце тази сутрин. Името не е споменато за сега. Интересно ще има ли и снимка.
Захра Мариам

# 513
Защо да не ги приеме Елизабет. Проблема е, заради момента, в който са носени. Между приемането и носенето се случва повода, който прави носенето неподходящо. Не виждам конспирация аз.

# 514
Ами прочети предишните ми мнения с откъса с лъжа от книгата. Няма какво да въртим и сучем едно и също.

Този автор твърди, че Меган лично е приела подаръка, доказано невярно.

Той и андрю твърдял, че снимката му в Джуфре била колаж и тук в темата се е твърдяло убедено, пък какво се оказа.

Истината явно винаги успява да си проправи път. Трябват й години в тия случаи, ама все пак.

# 515
  • София
Тоест щом Андрю, примерно, не е осъдил Джуфре за клевета, значи е истина.
Разликата на хора заставащи с имената си зад разкази за собствения си живот и такива, които предават истории от източници (безименни, естествено) е от небето до земята. И не е сложно като концепция.

Иначе би било интересно Хари да се осъди за клевета, примерно JoyJoy

# 516
Принцеса Аниша от Бруней е родила момиченце тази сутрин. Името не е споменато за сега. Интересно ще има ли и снимка.
Захра Мариам

Даже и снимка с личицето са показали. 😊

# 517

Но разбирам, че когато човек толкова години е вярвал в нещо грешно е трудно изведнъж да приеме, че е било лъжа.
Хубаво е, коато твърдиш нещо с такава сигурност да може да го подкрепиш с факти. Истината е, че към момента няма изнесени данни от официален източник / не вярвам и някога да има/, които с категоричност да подкрепят теорията че е предупредена, както и няма категорични доказателства, че не е предупредена. Но ако ще вярваме на книги е добре да подходим не толкова избирателно, само когато ни е удобно.

# 518
Кралица Камила посещава изложбата по случай 20-годишнината на Тюркоазената планина в параклиса „Гарнизон“ в казармата на Челси.
Много хубав цвят и модел палто има Камила.

# 519

Хубаво е, коато твърдиш нещо с такава сигурност да може да го подкрепиш с факти. Истината е, че към момента няма изнесени данни от официален източник / не вярвам и някога да има/, които с категоричност да подкрепят теорията че е предупредена, както и няма категорични доказателства, че не е предупредена. Но ако ще вярваме на книги е добре да подходим не толкова избирателно, само когато ни е удобно.
Ама разбира се, всеки е свободен на вярва в каквото си избере.

Автор, който няма никаква представа при какви обстоятелства и на особено на кого са подарени обиците, не се ползва с голям кредит доверие спрямо твърдението си, че някой си бил предупредил Меган. В моите очи, в твоите нормално да е различно.

Пък и се чудя каква щеше да е историята "Елизабет дава обици на Меган, но тя най-нагло отказва да ги носи"....

# 520
Принцът на Уелс напуска Кралство Саудитска Арабия.
Принц Уилям беше изпратен от губернатора на Медина, принц Салман бин Султан бин Абдулазиз Ал Сауд, в сряда следобед на международното летище Ал-Ула.

Съобщение от Уилям и Катрин относно трагедията в училището в Канада.
“Съчувстваме на всички канадци след ужасяващата трагедия тази сутрин.
Сърцата ни са с цялата общност на Тъмблър Ридж и изказваме най-дълбоките си съболезнования на семействата и приятелите, засегнати от тази опустошителна загуба.
Благодарни сме за смелостта, проявена от учениците, персонала и екипите за спешна помощ, които действаха безкористно пред лицето на такова насилие.” W & C

# 521
По интересна би била историята, ако Елизабет не даде сватбения подарък.
 Аз няма как да прочета книгата на Валънтайн Лоу, но ИИ, доколкото може да му се вярва казва следното:
Според книгата Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown на Валънтайн Лоу, има конкретни посочвания за това на кого са били „представени“ обеците, но той описва това по дипломатически, а не като чисто лично дарение към Меган — и в книгата се казва, че Меган и Хари не са получили обеците директно от саудитския престолонаследник, а по-скоро те:
🔹 са били подарени от престолонаследника на Саудитска Арабия — Мохамед бин Салман, …но не директно на Меган или Хари, а са влезли в кралския регистър на подаръците и са свързани с Кралската колекция.
Излиза, че авторът не твърди, че обеците са дадени на Меган директно от саудитския принц.

# 522
Ами аз горе пуснах откъса от книгата от статията в Таймс.

Дай друг източник тогава, ти откъде знаеш, че е предупредена.

Аз вече дадох, какво съм намерила, и казах какво мисля за надеждността му.
Нямам интерес  да си споря за спорта обаче.

# 523
  • Някъде там
Фелипе и Летисия връчват националните спортни награди.

# 524
  • София
Летисия е много хубава в този цвят рокля. Направо съм в шок от дължината...браво! Само обувките ми развалят вида, и по-скоро токчето.

Общи условия

Активация на акаунт