Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 35 340
  • 620
  •   14
Отговори
# 600
Не мога да преценя, май не се боядисва. Има и завидно количество коса....И на мен ми е симпатично зеленото бижу и май нищо друго по снимката. Има ли някаква промяна в близначките? Преди ми се струваха по- хубави, сега са ми едни груби.
Остаряват просто.
Странна е снимката. Къде са им ръцете на тези жени 😁

# 601
Аз пък се чудя друго - дали си е присаждал коса и дали присажданата коса побелява?

# 602
Аз пък се чудя друго - дали си е присаждал коса и дали присажданата коса побелява?
И това е вариант, макар че като гледам снимката с Гийом имат горе долу сходна линия на косата с това типичното оплешивяване в края на челото.

Дали побелява присажданата коса не знам.

# 603
  • Някъде там
О, Давиз, кой е таткото?

Може и да сте прави и да не се боядисва, пффф, да му завиди човек.
Абдул Матин.
Абдул Матин ибни Хасанал Болкиах роден на 10 август 1991 г.) е член на кралското семейство на Бруней . Той е син на султан Хасанал Болкиах от бившата му втора съпруга Мариам Абдул Азиз и е пети в линията на наследяване на брунейския трон .
През 2024-та се ожени за Аниша Росна с която се познават от деца.

С пищни десетдневни тържества от 7 януари до 16 януари 2024 г отпразнуваха брака.
Преди няколко дни се роди дъщеричката им Захра.
Нещото което ме впечатлява в Абдул, освен че го харесвам външно. Жена му също е красива, за мен.
Образованието му
Скрит текст:
Принц Матин получава основното си образование в училище „Свети Андрей“ в Бандар Сери Бегаван , Бруней. Продължава средното си образование в Научния колеж „Падука Сери Бегаван Султан“ и Международното училище „Джерудонг“ .

През юли 2014 г. принц Матин получава бакалавърска степен по международна политика от King's College London в Обединеното кралство. През юли 2016 г. принц Матин получава магистърска степен по международни изследвания и дипломация от Училището по ориенталски и африкански изследвания към Лондонския университет .
Принц Матин започва военната си кариера, следвайки стъпките на баща си. Той се записва в 44-седмичния редовен курс за въвеждане в експлоатация в Кралската военна академия Сандхърст, заедно с над 200 други новобранци, на 9 май 2010 г.  Принц Матин завършва и участва в 102-ия парад на суверена на 15 април 2011 г. След завършване на курса е повишен в чин втори лейтенант .

По нищо не личи да е присаждал коса, поне за мен.
Много гъста  му е била винаги.

# 604
Май си е негова косата. Върнах се стотина години назад, гологлави сред предците няма.

# 605
Ле ле, като млади каква двойка са били Nature Fire

Абдул хем е хубавец, хем има нещо в него, което не харесвам.

# 606
  • София
Летисия какво е облякла по дяволите?

Анри е хубав мъж, направи ми впечатление, че си приличат много със сестра му, която също е много хубава жена.
Гийом сякаш на майка си прилича - на него възрастта не му влияе добре, но пък има добродушен вид и със Стефани изглеждат много сплотена и хармонична двойка.

Брунейците са много симпатични, а и двете рокли на булката са семпли, но много елегантни.

# 607
Летисия в последно време рядко има нещо, което да ми хареса от до.

Различни ли са двете рокли на булката? Аз реших, че е една, но ми харесват и двете в такъв случай.

# 608
Преди две години Клод Палмеро , един от доверените съветници на монегаския суверен , започна нашумяла кампания срещу принц Албер и принцеса Шарлийн . След като беше уволнен няколко месеца по-рано, той реши да си отмъсти, като разкрие някои тайни. Недоволен от тази медийна атака, той отново се зае с това. Този път бившият служител на двореца Грималди поставя двойката в неудобно положение с книгата „Забраненото Монако“, която вече е на пазара.

По време на изявите си по телевизията и във вестниците, той намекна, че бившият му шеф, принц Алберт, не е бил особено лоялен към южноафриканската принцеса , не само по време на ухажването им, но и след сватбата им, която тази година отбелязва 15-ата си годишнина. В информацията, съдържаща се в петте тефтера, които той публикува, посочи и прекомерните разходи както на Шарлийн, така и на снахите ѝ , както и факта, че принцесата е наемала хора, работещи нелегално.

Сега Палмеро отива много по-далеч в тази книга. Германският вестник „Bild“ е имал достъп до някои от откъсите, които разглеждат връзката на монегаската двойка, което е довело до не особено ласкателен портрет: „Принцът е майстор в отлагането на решения. Неговите три страсти: спорт, партита и жени “, гласи „Забраненото Монако“, което се продава от този четвъртък.

„С течение на времето добих впечатлението, че Шарлийн потъва в дълбока меланхолия . Обсебен от числа и бюджети, пренебрегнах колко нещастна е била Шарлийн, хвърлена в напълно непознат свят, със съпруг, чиято скрита страна вероятно е откривала едва постепенно“, пише той.

Разбира се, авторът не пропуска възможността да опише подробно тези изневери на суверена , които вече са изплували наяве няколко месеца след уволнението му. Една от тях, както се твърди, се е случила година след сватбата на Алберт и Шарлийн. Според Палмеро, той е трябвало да купи компрометиращи снимки от жена, за да защити шефа си.

Тя поиска пари; в противен случай заплаши, че ще даде снимките на пресата . Не знам дали Алберт ги е видял; поне трябва да си спомня онази нощ.“ За да заглушат жената, те я накарали да подпише документ и ѝ платили значителна сума. Приблизително по същото време той наема ергенски апартамент, за да може принцът да прави каквото си поиска, без да бъде видян . В книгата си той твърди, че реалността няма нищо общо с онези коледни фотосесии, които виждаме всяка година, изобразяващи стабилно и щастливо семейство.

https://www.vanitatis.elconfidencial.com/casas-reales/2026-02-13 … rohibido_4302662/

# 609
  • Някъде там
Летисия какво е облякла по дяволите?

Анри е хубав мъж, направи ми впечатление, че си приличат много със сестра му, която също е много хубава жена.
Гийом сякаш на майка си прилича - на него възрастта не му влияе добре, но пък има добродушен вид и със Стефани изглеждат много сплотена и хармонична двойка.

Брунейците са много симпатични, а и двете рокли на булката са семпли, но много елегантни.
Гащеризон който е носила няколко пъти, явно си го харесва колкото и странен.

Лана, той и Мари-Астрид са красавците в семейството определено и двамата остаряват красиво не само че са били красиви на младини. Другите трима  не толкова.

А като гледам баща му май и неговата коса не е много бяла

Майка му

# 610
О, много хубава дама е сестра му, имаш ли снимки като млада?
Анри като млад на мен хич не ми е симпатичен.

Ох, Летисия и с рибарска дължина даже. Маншетите на ръкавите поне да не бяха бели.

# 611
Преди две години Клод Палмеро , един от доверените съветници на монегаския суверен , започна нашумяла кампания срещу принц Албер и принцеса Шарлийн . След като беше уволнен няколко месеца по-рано, той реши да си отмъсти, като разкрие някои тайни. Недоволен от тази медийна атака, той отново се зае с това. Този път бившият служител на двореца Грималди поставя двойката в неудобно положение с книгата „Забраненото Монако“, която вече е на пазара.

По време на изявите си по телевизията и във вестниците, той намекна, че бившият му шеф, принц Алберт, не е бил особено лоялен към южноафриканската принцеса , не само по време на ухажването им, но и след сватбата им, която тази година отбелязва 15-ата си годишнина. В информацията, съдържаща се в петте тефтера, които той публикува, посочи и прекомерните разходи както на Шарлийн, така и на снахите ѝ , както и факта, че принцесата е наемала хора, работещи нелегално.

Сега Палмеро отива много по-далеч в тази книга. Германският вестник „Bild“ е имал достъп до някои от откъсите, които разглеждат връзката на монегаската двойка, което е довело до не особено ласкателен портрет: „Принцът е майстор в отлагането на решения. Неговите три страсти: спорт, партита и жени “, гласи „Забраненото Монако“, което се продава от този четвъртък.

„С течение на времето добих впечатлението, че Шарлийн потъва в дълбока меланхолия . Обсебен от числа и бюджети, пренебрегнах колко нещастна е била Шарлийн, хвърлена в напълно непознат свят, със съпруг, чиято скрита страна вероятно е откривала едва постепенно“, пише той.

Разбира се, авторът не пропуска възможността да опише подробно тези изневери на суверена , които вече са изплували наяве няколко месеца след уволнението му. Една от тях, както се твърди, се е случила година след сватбата на Алберт и Шарлийн. Според Палмеро, той е трябвало да купи компрометиращи снимки от жена, за да защити шефа си.

Тя поиска пари; в противен случай заплаши, че ще даде снимките на пресата . Не знам дали Алберт ги е видял; поне трябва да си спомня онази нощ.“ За да заглушат жената, те я накарали да подпише документ и ѝ платили значителна сума. Приблизително по същото време той наема ергенски апартамент, за да може принцът да прави каквото си поиска, без да бъде видян . В книгата си той твърди, че реалността няма нищо общо с онези коледни фотосесии, които виждаме всяка година, изобразяващи стабилно и щастливо семейство.

https://www.vanitatis.elconfidencial.com/casas-reales/2026-02-13 … rohibido_4302662/
Това ще е интересно за четене! Не е нещо, което не се знае, че този брак е един от най-нещастните ама ще е хубаво да се разбере какви неща се вършат зад семейните режисирани ангажименти, скъпите бижута, маркови дрехи.
Дано да оцелее книгата и Алберт да не нареди да се затрие някъде, заедно с бившия му подчинен.

# 612
Този гащеризон на Летисия е като монашеско расо 😄
Много непрактична дреха е гащеризонът.

# 613
Ох, зле е гащеризонът, освен че е непрактичен Joy

# 614
  • Някъде там
Преди два дни бях качила снимки от сватбата й, ето ги.
 https://bg-mam.ma/p/1851317/50809175

За Аниша да кажа, да роклите са различни. Тя имаше 5 рокли.
Рокля за "Меджлис Истиадат Бербедак“, която е церемония, която кани приятелите и семейството на булката и младоженеца да ги благословят.

За същата церемония Аниша по-късно облече друг изцяло бял тоалет със сложна дантела от дизайнера Тех Фирдаус,

Церемония почитане на Корана в Хатам
Бруней

Роклите за същинската сватба и за приема

Тази е на Zuhair Murad

Общи условия

Активация на акаунт