Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 14 344
  • 178
  •   19
Отговори
# 15
  • Сливен
Честит нов месец и тема. Благодаря на Захарчето, за страхотно оформена та тема. Преди 2 дни ме изтеглиха в Инстаграм за награда - в правилата пише "кашон" от въпросните продукти, ама ще видим колко ще е голям този "кашон", с най-различни видове бонбони/лакомства. 😁

# 16
  • София
Да ни е честита новата тема и да ни е късметлийски месеца. Още не съм решила дали да играя в Рафаело, имам доста поводи следващия месец, та имам време да размисля. Предполагам в Милка ще се включа и Морени, други интересни игри поне аз не виждам. С една бележка участвам в Персия, иначе нищо не чакам, много слаб беше януари.

# 17
Честита нова тема ,нека я напълним с много желани награди. Благодаря на Захарче за красиво оформената тема. Чакам си само одеялото и чорапките  от кроасаните. Радвам се ,че се раздвижиха организаторите на игри. Ще се  включа в Морени ,Милка  и Рафаело.

# 18
Честита нова тема и нов месец, да го напълним с много награди. Записвам се с първа награда, одеяло от играта с кроасаните на Милка.

# 19
Късметлийски месец пожелавам на всички!Аз си чакам часовника от Престиж.Ще участвам в Рафаело,че имахме рожденници и понасъбрахме касови бележки.Пожелавам си хубави и големи награди през месец февруари!

# 20
  • София
Успешен и хубав месец на любовта Simple Smile
От никъде нищо не чакам и не участвам. Миналата година си чаках почивката и беше различно.

# 21
# 22
Успешен месец на всички с пожелание да напълним темата с желани награди!
Януари приключих само с одеялото от Милка.
Участвам в игрите на Милка и Орео, 7Дейс, Престиж, Морени, Персил и днес регистрирах в новата на Милка без да пробвам за моментна награда.
Между другото в новата на Милка има и регистрация без покупка за друго теглене за 2 шоколада. Grinning

# 23
# 24
Успешен нов месец и много игри да има! Месецът е любовен и винарски, та най-вероятно и такива ще са наградите! За себе си установих, че времето с инстаграмските игри ми е загубено време - не може да им хванеш края - кога теглили, кога не теглили - някои въобще не пишат печелившите в играта и ми е трудно да ги следя.. Отделно някои със стотици коментари, при други при тегленето се въртят 5-10 имена само.

# 25
Тук ли опита да регистрираш кроасаните? Играта е активна до 15.02. Да не си пробвала в сайта за играта на Милка и Кауфланд, който е друг? Опитай пак.
https://7days-promo.com/
 За този участвах и спечелих!А с непечелившите исках за новата игра на Милка от днес.

# 26
Тук ли опита да регистрираш кроасаните? Играта е активна до 15.02. Да не си пробвала в сайта за играта на Милка и Кауфланд, който е друг? Опитай пак.
https://7days-promo.com/
 За този участвах и спечелих!А с непечелившите исках за новата игра на Милка от днес.

Макар, че е непечеливша, тя се трупа за голямата награда, а в текущите игри на Milka има условие, че една бележка не може да се регистрира в отделните им игри.

"Веднъж използвана за регистрация в настоящата Игра, касовата бележка не може да участва в друга Игра на Организатора и обратно – регистрирани вече бележки в други промоционални кампании на Организатора не могат да участват в тази и при опит за подобни регистрации участникът ще бъде уведомен за невалидността на регистрацията си със съобщение на екран. "

# 27
Вчера подариха автомобил на фалшив профил с име miluvkata, така че вече не виждам особен смисъл за участие в игри там. 🤣🤣
Успешен нов месец и много игри да има! Месецът е любовен и винарски, та най-вероятно и такива ще са наградите! За себе си установих, че времето с инстаграмските игри ми е загубено време - не може да им хванеш края - кога теглили, кога не теглили - някои въобще не пишат печелившите в играта и ми е трудно да ги следя.. Отделно някои със стотици коментари, при други при тегленето се въртят 5-10 имена само.

# 28
  • In The Middle Of Nowhere
Сериозно ли? Това от коя игра, в инстаграм ли? Тя тази е с много други профили, медоносната, Ава.деси, деска.лъки и пр.
Замислих се, при такава скъпа награда дали ще направят снимка на печелившата при връчването… 🧐

# 29
    Wincars.bg  теглиха.
    Имало е цяло събитие и концерт.
    Тегленето беше наживо, мисля че жената си беше тагнала други нейни профили. Звъняха ѝ и им затвори два пъти. 🤣 Явно това не пречи да се подаряват такива награди на подобни "лица". В коментарите към лайва хората коментираха, че профилът е фалшив, но на украинеца (собственик) не му пука особено. Много удобно лайвът не беше запазен, та няма как да се провери.

Общи условия

Активация на акаунт