Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 15 405
  • 194
  •   13
Отговори
# 180
Днес в календара на Билла апп наградата е ваучер за 3 евро при минимална покупка от 20 евро, важи до 11.02.2026 г.

# 181
Три нови игри в Кауфланд:

# 182
Днес в календара на Билла апп наградата е ваучер за 3 евро при минимална покупка от 20 евро, важи до 11.02.2026 г.
А вижда ли се някъде в приложението? Отворих го, но сега не го намирам.

# 183

# 184
Нямам много желание за игрите в ИГ, но снощи влезнах, то е едно чудо там. 😆 Играе се на живот и смърт! Обявили печелившите в коментар, но хората продължават да тагват и пишат. Не знам защо след като е обявена дата и тя е минала, се напъват и продължават да пишат стотици коментари?! И то за дребни наградки. Отделно, че всичко е в сърчица и рози.. направо да повърнеш. 🤣🤣🤣 В игра, в която да тагнеш половинката си, участниците тагват 200 различни половинки. 😁 Голямо напъване. Крайно време е да направят игрите с по един коментар и да се приключи тази спам-сага, че направо е нетърпимо!
Играя само в Морени, че ги хапваме, за сега безуспешно.

# 185
И аз играя в игри в IG, но никакъв успех. Но все пак не съм от хората с милиони тагвания и е нормално. Направи ми впечатление, че при теглене се въртя 5-6 профила и обясняваха, че е нормално това …

Пробвах няколко кода з а хладилната чанта на Кола - 3:0 за тях. При Морени също нямах успех. И играя за Милка.

# 186
  • София
Kaлендарът се отваря от началната страница, но самият ваучер е само в имейла, който изпращат. Не го търси в приложението! Иначе ваучерът (бар кодът) е еднакъв за всички. Wink

Някой знае ли първия ден (5 февруари) какво се е падало?

# 187
Аз приключвам с морени, явно нямам късмет там- 4 бележки имах, а и вафли не ядем.Само шоколади Blush
Записах се в играта за билети за концерта на Азис. Стискам си палци да спечеля, че тинейджърката много искаше да отидем, но цените не ми бяха по вкуса.

# 188
  • Враца
На 05.02 в Билла беше луканка или салам, не запомних кое от двете.

Да попитам (извинявам се, ако се повтарям, но не намерих с търсачката) - бързо ли идват наградите от КК апа, или спазват до 30 работни дни? Благодаря, успех на всички в игрите.

# 189
Здравейте,
Видях че няколко съфорумки писаха за спечелени хладилна чанта или шапка от кока кола.
Мислех че е от приложението, но там такива награди няма. На сайта също не намерих игра.
Може ли да ме насочите къде за търся (необходима ми е нова хладилна чанта и исках да пробвам късмета си).

# 190
Бяха ги пуснали за кратко в app-а на Кола.  Ако не бъркам за 1-2 дни.  Вече ги няма .

# 191

Да попитам (извинявам се, ако се повтарям, но не намерих с търсачката) - бързо ли идват наградите от КК апа, или спазват до 30 работни дни? Благодаря, успех на всички в игрите.
Сега ме подсетихте. Аз спечелих сак края на януари, но още не са ми пратили мейл за да си подам данните.Някой друг с такова забавяне?

# 192

Сега ме подсетихте. Аз спечелих сак края на януари, но още не са ми пратили мейл за да си подам данните.Някой друг с такова забавяне?

Явно след 18/02 ще пишат на всички. Имам хладилна чанта от предните два дни и шапка от последните, нямам мейл все още.

# 193
Имейлът е малко странен и беше отишъл в спама, проверете там. Чантата е спечелена на 22.01.

# 194
Имейлът е малко странен и беше отишъл в спама, проверете там. Чантата е спечелена на 22.01.

По принцип гледам спама, но или съм го пропуснала или не е идвал. Спечелила съм на 27.01. Няма да казвам, че съм им писала, да не ме обвинят в неспазване на правилата отново Sob

Общи условия

Активация на акаунт