Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 75 305
  • 941
  •   1
Отговори
# 735
Утре аз чакам - Престиж, Морени, Милка и Нескафе 3 в 1.
Вие предчувствате ли победа преди теглене?
Аз най-често тотално съм забравила да теглене и изобщо не съм се и надявали за награда, когато ме теглят.

# 736
Сайтът на Хенкел за играта на Персил работи. Току-що регистрирах бележка.

# 737
Изтървах го ....но днес ще звънна и на номера обявен в правилата ..пък и мейл им писах ...

# 738
Аз също купих персил още първата седмици ца, когато беше на 9.99лв. Чудех се дали да не взема още едно участие, но ми се стори много скъп. Свърших запасите от прахове за пране. Само омекотител имам за 3 години напред, но това е и защото не ползвам омекотител на всяко пране, а по-скоро на 1 от 5.
Искам игра на капсули Долче Густо 😊.

# 739
  • Сливен
Игра в Инстаграм.

# 740
Нови награди в КК апп. Нищо интересно и на всичкото отгоре , ще се разиграват тип "без лимит". Тъпо според мен.

# 741
  • При децата ми
Кока-Кола се излагат все повече...!

# 742
Подкрепям.. и то имаш 7 колонки, само 2 мишки, 4 броя барбекю, 5 уреда за гофрети.

# 743
Аз от 50 дъски не успях да целна 1, какво остава за 2 мишки да се боря... То аз и коинси нямам де

# 744
  • Бургас
Уреда за гофрети от Колата ще има теглене на 25-02
Имам билети за него, както и за айфона и ще изчакам да мине тегленето!
Дано да съм ги целнала!
Няма да бързам да взимам нови билети за участие!

Следващото им теглене е на 8 март.

# 745
Аз успях миналата година да вляза за кратко в приложението на кОлата (даже се похвалих тук) и после пак ме отряза. Някакъв код ми иска, а като го въведа - "упс, нещо се обърка". И го зарязах. Чудя се дали да не се регистрирам отново?
Имам три бележки с Милка и докато са наканя да ги снимам и регистрирам, ще свърши играта.

# 746
За Милката имаш почти месец още.
До 15 март мисля че е играта.
Престиж пък е до 31ви март.

# 747
  • София
Донесоха ми одеалото от кроасаните - доста смотано, плюшен изкуственяк и не особено голямо. Чорапите ще ги доставят по-късно.

# 748
За одеалото видях вече пост за продажба- 15 евро. Явно не си струва.
Аз чакам чорапи, дано не са изкуственяк.

# 749
  • у нас
Донесоха ми одеалото от кроасаните - доста смотано, плюшен изкуственяк и не особено голямо. Чорапите ще ги доставят по-късно.
Е, може ли така да се излагат? Може ли снимка?

Общи условия

Активация на акаунт